- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: HKmarket
Несколько лет пользуюсь, хоть и редко - отличная. Добросовестный продавец
- БогданВідгук від покупця. Продавець: HKmarket
Менше 2х місяців і у плитки спочатку погнуло тен, а потім взагалі тріснув
Не рекомендую цю плитку нікому, якщо тільки не 1 кальян в місяць робити - Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: HKmarket
Чудова компактна плитка, є гумові підніжки. Свої функції виконує. Але Розетка дуже тягне з доставкою, при умові що товар передали в службу доставки протягом години - доставляли 5 днів.
- Переваги:
- компактна, гумові підніжки
- Недоліки:
- нема
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: HKmarket
Непогана плитка за свої гроші, проте з газовим пальником просто не порівняти. На цій плитці розпалював 3 вуглі, грів кальян, і потім за 10 хв куріння вже готував наступну партію з двох вуглів. З пальником мені вистачає трьох до самого кінця (хв 40-50). А все тому що на електроплитці тління відбувається вже під час розпалювання, і тому з плитки вугілля виходить вже з меншим ресурсом. Ну й звичайно пальник працює швидше, але то дрібниці - відсотків на 30%.
- Переваги:
- Недоліки:
- Час та якість розпалювання
- Іван П***
Цікаво
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: HKmarket
Вугілля нагріває.
А також нагріває і корпус, і от перегородка з пластмаси між регулятором та корпусом поплавилась.
Її зняв і все ок- Переваги:
- Норм за свої кошти
- Недоліки:
- Трішки плавить
- Продавець HKmarket
Доброго дня! Є деякі лайф-хаки при використанні плитки, зробіть з фольги ковпак та накривайте вугілля при розпалі, швидкість розігріву підвищиться в двічі.
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: HKmarket
Товар хороший, прийшов трошки брудний але це швидше всього через Укрпошту. Плита дуже швидко нагрівається на мій подив як тільки умівкнув тут же нагрілаьсь
- Переваги:
- Ціна, функціонал, компакність
- Недоліки:
- Не зауважив
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: HKmarket
Очени маленикая, греет быстро, где то 10 мин и 2 угля(можно и больше) готовы. Удобно, можно вынести на балкон, или как в моём случае, в гараж, что бы дома не палить. Дешевая, компактная. Тена по виду у всех одинаковая, и у тех что в 2-3 раза дороже.
Меня устраивает на все !- Переваги:
- Дешеве, эффективно, маленький размер, быстро греет
- Недоліки:
- За такую цену не нашел
- Инна Л***
Здравствуйте. Её можно использовать для приготовления еды?
- Продавець HKmarket
Добрый день, конечно, для еды есть такая же, только 1000W
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: HKmarket
Отличная печь. Угли греет быстро. Жалею, что раньше не купил. Продавец связался сразу, отправил в тот же день.
- Переваги:
- Быстро греет угли
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: HKmarket
Греет быстро, все что нужно вмещает. Угли распалила отлично. Не ожидал что она такая компактная. Для использования раз в неделю лучше и не придумать и дешевле я думаю тоже уже не бывает. Для начинающих самое то. Про качество сборки задумываться особо не хочется. Товар выполняет свои функции вот и все. На все семь баксов так точно.
- Переваги:
- Недоліки:
- Посмотрим как долго проработает.
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: HKmarket
Зроблено похабно, маю надію на кілька разів вистпчить
- Недоліки:
- Зібрана не окуратно, є цілина
- Федченко Е***Відгук від покупця. Продавець: HKmarket
Очень удобная для розжига угля, действительно маленькая. Главное рядом не ставить какие-то предметы, потому что нагревается быстро и греет отлично и вокруг себя. Продавец отправил в тот же день. Спасибо
- Переваги:
- Реально маленькая, легкая
- Недоліки:
- пока нет
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: HKmarket
Компактна, працює відмінно, товаром задоволена.
- Переваги:
- Компактна, працює відмінно, швидко нагріваеться.
- Назарий Б***Відгук від покупця. Продавець: HKmarket
Все отлично , быстро , недорого , работает хорошо