- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовлення зробив 24.09
Писало що доставлять 26.09
Приїхав в магазин- товару немає
Сьогодні вже пише що товар на збірці , коли відправлять не знаю нічого не повідомляють. Звʼязка немає.
Розетка має більше контролювати таких продавців. Оскільки якщо товару немає і затягується відправка це обман покупця.- Переваги:
- Ярослав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Від покупки не в захваті. Ціна явно завишена. Єдина перевага над іншими аналогами - можливість фіксації. Довго вагався чи забирати з магазину. Можливо покупцям варто поглятути на інших виробників стусла і купити окремо пилку. Десь на відео побачив, що пилка верхнімм бортиком не провалюється і внизу є жолобок, що не дає пропилювати пластик після заготовки. На це я і купився. Скажу грубо - брехня. Дякую "Розетці" за якісне обслуговування
- Переваги:
- можливість фіксації
- Недоліки:
- слабенький на міцність пластик, легко пошкоджується пилкою і тонкий, як для таких розмірів стусла. Висока ціна
- Сергій
А чого розетка якщо ви десь щось побачили? І до чого обслуговування розетки?
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
хороший комплект . внутренние размеры стусло-длина 310мм, ширина 120мм, высота 80мм. по промокоду хорошая цена.
- Переваги:
- плотный пластик . хорошо держат зажимы. у пилы частый зуб -хорошо режит и не рвёт материал.
- Недоліки:
- пока не обнаружил
- олександр м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для облаштування саме раз.
- Переваги:
- 1000
- Валентин З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Надо ли затачивать зубья ножовки?
- Переваги:
- Очень удобно пользоваться штифтами для зажима заготовок
- Недоліки:
- Цена уж немалая
- Антонов Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасная штука! Отдельный плюс за систему универсальных фиксаторов. Правда, зубья на полотне пришлось слегка заточить напильником для более ровного и быстрого реза.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ножовочное полотно
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ножовка отличная. Стусло сделано качественно, но струбцин показанных на фото нет. Всегда обращаю внимание на инструмент Stanley. Весь инструмент Stanley, который я раньше покупал очень качественный. Рекомендую!
- Переваги:
- Стусло отличное! Stanley - отличный инструмент!
- Недоліки:
- Хотелось бы несколько дешевле. Хотя претензий нет.
- Евгений М***Продавець: IP2HOUSE
Описание товара - СТУСЛО!
Все? Размеры хоть бы указали... - Родион К***Продавець: Rozetka
Какой высоты внутренний бортик? Плинтус 80×30 подрезать под 45 выйдет или короткая?
- Mish m***Продавець: Rozetka
подскажите, какая внутренняя ширина?