Відгуки покупців про Крісло Янг Україна Nexus 3213 хром MS73

Код:  204953521
Оцінка користувачів 4/5
  • Олександр І***
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Сірий

Користуюсь другий день: Замовив крісло як просту та зрозумілу альтернативу ігровим та модним сітчастим кріслам. Матеріал хрестовини складає враження міцного та досить товстого металу. Підлокітники трошки хитаються в боки через висоту. Збирати швидко, всі отвори співпадають. Механізм працює добре. Зібрано наче непогано, але спинка має незначний нахил у бік (але може це нерівномірність набивки). Вона тримається на досить вузькій планці. Тканина на кріслі досить щільна та дійсно водозахисна. Воно добре тримає спину, механізм жорстко фіксується на певному положенні. Отже, якби не прикол зі спинкою, то на цей час користування – нормальне крісло.
    Згодом, доповню цей коментар з оглядом на досвід користування.
    Якщо прослужить два роки, то варто коштів.

Переваги:
    Просте крісло, яке відчувається надійним та досить зручним.
    Недоліки:
    Спинка крісла трошки кривить в лівий бік.
  • Владислав Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Бежевий

По своїй задумці крісло хороше і зручне, але один момент псує все. З часом крісло почало видавати звук металевого клацання, до того ж наче різних елементів, і з часом він стає все гірше і від більшої кількості простих дій. Можливо вам пощастить, а можливо буде чути клацання від банального повороту крісла.

Переваги:
    Ергономіка, зручність
    Недоліки:
    Постійне металеве клацання
    • Владислав Х***

Після написання відгуку зі мною на наступний день зв'язався виробник і порадив по телефону, що можна власноруч підкрутити, щоб виправити проблему, але це, на жаль, не допомогло. Тому я вирішив звернутися за гарантією, в суботу надіслав свій механізм поштою і вже у четвер новий механізм прийшов на заміну безкоштовно, до того ж уважно віднеслися до прохання щодо надсилання шайби, яку я згубив на пошті при розбірці. На цей момент крісло дуже добре працює і не клацає з металевим звуком, сподіваюся, нових проблем не буде, але якщо виникнуть, то доповню відгук. Однозначно рекомендую продавця і їх сервіс.

• Александр А***
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Бежевий

Користуюсь вже більше року, повністю задоволений. Коли брав переживав за білий кольлір. Крісло через рік повністю як нове.

Переваги:
    Гарний матеріал
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Бежевий

Кресло начало само опускаться под моим весом(100кг ровно), при том что рассчитано на 120кг по характеристикам. Прошел всего месяц эксплуатаци.

• Продавець  Ergostar

Шановний Олександре, радимо Вам звернутись до нас за гарантійним обслуговуванням, чого Ви не зробили перш ніж робити висновки щодо товару. Умови надання гарантійного обслуговування та способи звернення для його отримання зазначені в гарантійному талоні, який було вкладено в тару з товаром.

• Марта Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Блакитний

Користуємось кріслом вже 3 місяці. Дуже зручне.
    Легко складається. Все добре регулюється . Гарна якісна тканина- була пляма від шоколаду, але відмилась дуже легко.
    Зручна спинка, якісні коліщатка- гарно їздить і не царапає підлогу. По відчуттях як сидиш нічого зайвого не рухається і не скрипить. За свою ціну дуже хороше крісло. Також приємні продавці, передзвонили, уточнили все- дуже вічливі. Дякую

Переваги:
    Ціна/якість
  • Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Сірий

Чудове крісло. Добре тримає поясницю. Можна відрегулювати під себе окремо сидіння і спинку. Я працюю за комп'ютером увесь день і за тиждень роботи на ньому перестала боліти спина. Для людей працюючих в ІТ рекомендую

Переваги:
    Спинка добре тримає поясницю. Три окремі ричаги регулювання.
    Недоліки:
    Поки не виявив. Сподіваюсь прослужить довго.
  • Антон Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Блакитний

Напишу отзыв. Только что забрал. И собрал его.
    Искал себе компьютерный стул/кресло, тк старому уже все, 8 лет верой и правдой.
    Остановился на этом. Благо хоть вон отзыв от девушки был. Потому что остальные, без звёзд и каких либо отзывов вообще.
    Пришёл. Единственный косяк, чуть треснута верхняя пластмасса на крестовине(пятерине). А так все чудесно.
    Собрал, был момент, но в принципе все отлично.
    Подрегулировал под себя. Мне нравится, удобный, качественный. Я доволен. Дай Бог прослужит вечно

Переваги:
    Удобный, качественный, лёгкая сборка, все регулируется. Доволен
    Недоліки:
    Была треснута сверху пластмасска на крестовине(пятерине)
    • Алина К***

Как ведёт себя кресло в пользовании?
      Мы недавно купили кресло (другое), отломалась сидушка спустя меньше года, боимся ошибиться опять.

• Антон Б***

Алина Котенко.
      Отлично, я очень доволен. Все регулируется, все работает, все крепкое, мягкое. Я доволен, полет отличный!

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ergostar. Колір: Блакитний

Дуже довго обирали крiсло дитинi 8 рокiв. Намагались врахувати всi необхiднi анатомiчно - ортопедичнi особливостi))) (вiдеоогляди , рекомендацii та вiдгуки користувачiв в помiч))) i ЗВИЧАЙНО ,щоб сподобалось сину. Обрали саме це i не помилились!!! Пiд час транспортування, одна з деталей (нижня частина ,,кожуха,,) була пошкоджена, та продавець вiдразу вiдправив новий комплект i эдина проблемка, була вирiшена, за що РЕСПЕКТ продавцю Рекомендую всiм.

Переваги:
    Зручне i функцiональне, продавець вiдповiдальний i налаштований на спiвпрацю
    Недоліки:
    Не виявили
  • Олександр К***
    Продавець: Ergostar. Колір: Блакитний

Замовив, зателефонували, відправили, на наступний день отримав. Молодці. Зібрав за хв 10 максимум. Зручне, куча регулювань. Подивимось як буде далі.

Переваги:
    Простота збирання
    Недоліки:
    Поки не побачив
  • Жанна К***
    Продавець: Ergostar. Колір: Блакитний

Отдельное спасибо продавцу за клиенториентированость, внимание к клиентам

Переваги:
    Отличное кресло, красивое, удобное, хорошая сборка