- ФёдорПродавець: Вещарик. Колір: Чорний
Вес - 450 кг - это многовато, исправьте :)
- Вещарик
Дякуємо. Буде виправлено.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Чорний
Буквально не потрібна річ, в не штатив, розвалюється на ходу! Не тримає і зовсім не рекомендую!!!
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
хліпінький, а ле за свої гроши гарний
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- не виявив
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
Не перожив і години.
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
Занадто короткий гвинт - неможливо прикрутити рамку для телефону, і все відривається і падає
- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Короткий гвинт
- Артем Я***Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Чорний
не покупайте ето гавю.....
- Переваги:
- нету
- Недоліки:
- все
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
Хиткий, але свою функцію виконує
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
не рекомендую
- Переваги:
- низька ціна
- Недоліки:
- погано фіксує телефон
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
Все винты прокручиваются внутри, ни один не затягивается. Там где должен быть телефон, вовсе короткий, телефон не держится. Я понимаю что 400 но стоит. Но это полная халтура. Выбрасываю на помойку, заказываю что то более надёжное. Не рекомендую!
- Переваги:
- Отсутствует
- Недоліки:
- Не пригоден абсолютно
- Бойцов М***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
Кріплення і матеріали кращі, ніж я очікував.
- Переваги:
- Низька ціна
- Катерина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
Купляла цей штатив ще на чорну п’ятницю в листопаді 2023 року. Від користування штативом більше розчарувань насправді, якщо і користуватись, то тільки тримати телефон в горизонтальному положенні. При спробі перевернути вертикально телефон, не тримає горизонт і падає. Болтик, який тримає телефон, тримається на молитвах Божих) трубка яка посередині просто вивалюється і не зрозуміло для чого воно взагалі.
- Переваги:
- Мінімальна функція «штативу»
- Недоліки:
- Болтик, який тримає телефон-не тримає телефон у вертикальному положені, трубка посередині вивалюється, враження що якийсь недопрацьований і не вистачає деталей. 400 грн ще багато, 300-350 в самий раз
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
Дуже і дуже погана якість. Все розвалюється, не хоче триматися до купи. Пробуєш щось закрутити - різьба зривається і все розсипається.
Для мене це величезне розчарування. Штатив ледве витримує вагу смартфона.
Тому, це - дурно викинуті гроші.
Категорично не рекомендую!- Переваги:
- Як перевагу можна вважати лише швидку доставку Новою Поштою...
- Недоліки:
- Все повністю! Сам штатив можна вважати одним суцільним недоліком.
- Продавець BSL II
Доброго дня, Олег. Цікаво. Пізніше з Вами звяжеться менеджер для вирішення ситуації.
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
Штатив прийшов трошки покоцаний. Тримач для телефона до кінця до штатива не докручується, тому сидить ненадійно.
- Екатерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
Получила штатив, но к сожалению, болт, с помощью которого нужно прикрепить само крепление для телефона очень короткий… деталь эта болтается и до конца не прикручивается,пользоваться невозможно. Так то штатив на свои деньги хороший..
- Продавець BSL II
Доброго дня, Катерина. Цей болт повинен виступати міліметрів на 6-8, чого достатньо для кріплення. Можливо резинка, через яку проходить болт не вдавлена до кінця і перекриває його. Спробуйте вдавити її, що сам болт виступив достатньо для кріплення. Дякуємо за Ваш відгук. Перепрошуємо за незручності.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Brok Tech. Колір: Чорний
Хороший такий штатив-трипод. Прийшов крім картонної коробки ще в сумочці. Зручно буде переносити його. Кріплення для телефону окремо. Прикручується до штатива без ключів. Алюмінієві ніжки добре затискаються. По вазі думаю цеглину штатив витримає. Що здивувало, що є "рівень". Тобто в будь якому випадку ви поставите його горизонтально рівно. Легко і швидко складається і розкладається. Товаром задоволені!
- Переваги:
- Ціна, безкоштовна доставка.