- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: MrPot. Діаметр: 20
Все добре )
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Діаметр: 20
Дуже гарна сковорода!
Дуже гарна, якщо спочатку зняти ручку та:
1) нагріти в ній сіль, яка вбере все технічне мастило;
2) обмазати льняним маслом всю сковороду, як зовні, так і всередини - і вже потім нагрівати так, щоб взялося прочною темною коркою;
3) дати охолонути при кімнатній температурі.
Все! Надійне та міцне "Антипригарне покриття", яке перевірено часом нанесене та сковорода готова до використання!!!
Якість виготовлення вражає!
Дякую виробнику.
Сподіваюся, хтось прочитає мою пораду, та можливо комусь це буде корисне. - Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 22
Главное перед применением, во избежании в дальнейшем появлении ржавчины, предварительно обмазать подсолнечным маслом и хорошенько " зажарить" этим маслом поддон.
- Переваги:
- Классная сковорода! По сравнению с тефалями и другими хим.покрытиями на железяках, считаю данную сковороду самым лучшим вариантом для жарки продуктов.
- Недоліки:
- Тяжеловата конечно. Но учитывая, что это чугун, а не какой то люминий, можно простить.
- Ткачук Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 22
Усі розуміють що немає ідеальної, довговічної з ідеальною поверхнею пателень тому їх і така велика різноманіть Щодо даного продукта можу сказати що сковорідка не для лінивих, трошки важкувата , тай щей необхідно мастити після миття.Стосовно самої поверхні то чомусь посередині при приготуванні трохи пристала смажена бараболя, хоча яйця, котлети , нагести готувались без приставать, ще трохи поміняла колір від чорної до темно-коричневої.
- Переваги:
- Я думаю що досить довговічна і в перспективі має ресурс регенерації поверхні при допомозі солі і прожарки, чого не скажеш про тефлон, граніт, та інші покриття.
- Недоліки:
- Більше клопіт з доглядом.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Зручно, що ручка знімна, в комплекті маленька деталька для викручування) коли з необачності трішки підгорає ручка, то класно пахне якісною деревиною))
Це моя перша чавунна пательня, як читаєш рекомендації про догляд - здається що то надто складно, але насправді це легше, ніж з красивими модними тефлонами) просто після миття розігріти суху і додати трохи олії - от і все, нічого не іржавіє.
Вага оптимальна, смажиться все дуже добре.
Я рада, що є такі українські виробники, кого не соромно порекомендувати, і можна обійтись без китайського товара !- Переваги:
- Ціна /якість
- Недоліки:
- Ніби ні
- ГригорійПродавець: Rozetka. Діаметр: 24
Спеціально пишу відгук після побачених негативних коментарів.
Сковорідка чудова, нічого не прилипає, яєшня ʼплаваєʼ. Добре тримає тепло. Доволі важка. Нічого не ржавіє, як всі пишуть, змащуйте олією і буде все ок, звісно якщо вичистити миючими засобами, залізною губкою і залишити мокрою, то може поржавіти, ви що хотіли, то чавун. Якщо не вмієте користуватись чавуном, купіть собі нержавіючу сталь.- Переваги:
- Дешева ціна, довговічна, купляв раніше тефаль в рази дорожче, пів року і почадо прилипати і відлущуваватись антипригарне покриття, тут все супер
- Недоліки:
- Ручка підгорає якщо розкалити до диміннЯ, потрібно робити з кращого дерева
Представник постачальникаПривіт! Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалася наша сковорідка і що ви задоволені її якістю. Дійсно, чавун потребує особливого догляду, і правильне змащування олією допомагає уникнути іржавіння. Щодо ручки, ми врахуємо ваше зауваження та будемо працювати над покращенням. Якщо у вас будуть додаткові питання, звертайтесь до нас!
[email protected]
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Отличная сковородка,в меру тяжёлая,съёмная ручка, равномерно разогревается,не ржавеет (при правильной подготовке и хранении).пожелание производителю убрать с ручки табличку а просто выжечь название фирмы.Блинчики получаются вкусные.
- Переваги:
- Много.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Чудова покупка. Дуже задоволені сковорідкою. Хороша якість, матеріал. Справжній чугун. Легка та зручна. Гарне виробництво, ручка знімається та закріплюється на болті який вкручується в різьбу в основі сковорідці. Ручка з дерева. Хороша сковорідка.
Розетка магазин як завжди все чудово, гарний сервіс, швидка доставка.- Переваги:
- якість, дизайн, розмір
- Недоліки:
- не виявлено
- Ірина
Справжній чугун не може бути легкий. Або сковорідка погана, або ви не знаєте, про що пишете
- Сергій
Сковорідка чудова. Для мене як чоловіка вона легка. По вазі і по справжності чугуна там все в порядку. Задоволений покупкою, гарна якість.
- Антоніна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
перш за все -це правильний посуд, без ніяких антипригарних покриттів.розмір для мене оптимальний, важка.після кожного миття протираю насухо- іржа не з"являється. зазвичай чавунний посуд дуже довговічний
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте Brizoll!
- Святослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Задоволений покупкою ,чудова сковорода, добре тримає тепло,користуюся вже декілька місяців.
- Переваги:
- Матеріал ,ціна ,чудово виглядає
- Лилия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Покупкой довольна. Рекомендую.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Александр Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Нарешті я знайшов відповідну пательню, в якій можна віделкою ковирнути, береш в руки маєш вєщь. Бо я вже задовбався кожних пів року купувати шкідливий тефлон. Для тих хто не в курсі що таке чувун, читайте дивіться як ним користуватись. Дякую виробнику.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Александр
Тефлон уже давно никто не использует. Это вчерашний день.
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Сковорода дуже крута
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені нашим посудом. Бажаємо вам приємного користування!
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Добра сковорідка.
- Валерий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Отримав швидко і належної якості.Ще не використовував,але на огляд зручно та практично.
- Переваги:
- Задовільна якість.
- Недоліки:
- Не побачив.
- Денис Б***Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Діаметр: 20
Все отлично! Все супер! Очень рад.
Качество на высоте. Обслуживание тоже!- Переваги:
- Цена, качество, сервис
- Недоліки:
- Отсутствие в розовом оттенке с рисунком пони
- Анатолий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Дуже подобається сковорода але потрібно розуміти нюанси користування саме чавунною сковородою.
- Переваги:
- Немає обмеження у температурі готування
- Недоліки:
- Ржавіє але це не недолік,а умови користування.
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Ви знущаєтесь? Тільки з'явилася, я не встиг замовити, а вона знову щезла. Ви що, по одній на склад завозите?
- василь в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 22
касна пательнаа
- Антошко І***Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Діаметр: 22
Дуже висока якість.Тепер буду купувати тільки цього виробника.Європейська якість.
- Переваги:
- Легка і оригінальна збірка ручки.Навіть ключик є в комплекті.
- Недоліки:
- Нема.
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Всё супер.
- Александр А*** ШеметВідгук від покупця. Продавець: Казанофф. Діаметр: 26
Понадобится скооворода, буду покупать только тут, спасибо!
- Переваги:
- Настоящий чугун, не ...Китай - прекрасная цена, качество и продавец! Доволен полностью!
- Казанофф
спасибо вам за отзыв! пользуйтесь с удовольствием!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 20
Вже другий раз обираю BRIZOLL. Якість відмінна.Недоліків немає. Сковорода на століття.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Гарна пательня.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Сковорода супер, смажить смачно, і нічого не пристае, треба лише роботи все по інструкції, і тоді все норм.
- Александра Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Гарна Сковорода
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
- Егор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Маленька, зручна, на відключення світла до міні плити те шо треба!)
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Ні
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Діаметр: 20
Сковорідка реально дуже класна. Дякую
- Переваги:
- Дуже зручна.
- Недоліки:
- Немає.
- Юлія Ж***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 20
Сковорода гарна, взяла би ще
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 28
Замовила пательню,
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Мені дуже важко тримати її,важка,але так має бути)
- Ананченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 20
Крута сковорода, миється чудово. Легка в використанні
- Лариса Є***Відгук від покупця. Продавець: WMC. Діаметр: 20
Дуже якісна сковорідка.
- Недоліки:
- відсутні
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Приємно готувати.
- Переваги:
- Чавун,безпечна, не дуже дорого.
- Недоліки:
- Важкувато,але ж чавун.
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Wagon. Діаметр: 22
Чудові пательні,
Вічні - Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Відбудуй. Діаметр: 26
Все супер
- Алина К***Відгук від покупця. Продавець: Казанофф. Діаметр: 20
Опис повністю відповідає дійсності.
- Переваги:
- Матеріал чавун - те, що було необхідно.
- Недоліки:
- Важкенько.