![CDATA[Арганова олія використовується в косметиці завдяки своїм антиоксидантним, пом'якшувальною, зволожуючим властивостям.Є одним з найважливіших масел для омолодження шкіри завдяки вмісту вітаміну Е і різних незамінних жирних кислот. Це дорогоцінний масло, екстракт з плодів рослини Argania Spinosa, що росте виключно на півдні Марокко, використовувалося протягом тисячоліть берберськими жінками як еліксир краси. Тепер навіть офіційна наука визнала неймовірні властивості арганової олії, і це одна з причин, чому його поширення стає все більш масивним (хоча і обмеженим, враховуючи його вартість).Золото Аргана для волосся, щоб надати йому сяйво, як шовк. Це дорогоцінний олія захищає від сонця, вологи і солі, допомагає підтримувати колір та запобігає зневодненню. Для сухого, ламкого, пошкодженого волосся, щоб зробити їх м'якими, живими і яскравими. Для нормальних, об'ємних, кучерявого волосся, щоб пом'якшити їх і зробити більш блискучими і керованими.Спосіб застосування: розпорошити на сухі волосся для пом'якшення та захисту від сонця і солі. Розпорошити на вологе волосся перед укладанням, щоб зробити їх блискучими, яскравими і зволоженими. Не змивати. Для живлення і шовковистості волосся можна нагріти кілька крапель олії в руках, і втирати його ніжно на пасмо за пасмом. Залишити на годину, потім приступити до звичайного миття.]]
Відгуків ще немає
Станьте першим, хто поділиться своєю думкою!