Картка Rozetka

Відгуки покупців про Шкатулка деревянная из карпатского явора ручной работы практичная для различных вещей Black

Оцінка користувачів 4.79/5
  • Вікторія Н***

щвидке та якісне обслуговування, швидка доставка, гарна якість

Переваги:
    щвидке та якісне обслуговування, швидка доставка, гарна якість
  • Danial M***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Шкатулка очень понравилась, видно что сделана с любовью)

Переваги:
    Качественная обработка дерева, красивые узоры
    Недоліки:
    Не заметил
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ірина С***

Сьогодні отримала!!!
    Дуже швидко!
    Супер!
    Якісна!
    Все сподобалося!
    Дуже дякую!!!

Переваги:
    Все на 100%
    Недоліки:
    Не виявили!
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Ірина. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• МИКОЛА К***

Гарна річ, якісна. Швидка доставка. Дякуєм

Переваги:
    Красиво виготовлена
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Микола. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дуже гарна скринька і відмінна якість. Швидка доставка.

• Продавець  LikePrix

Доброго дня Ірина. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Влад

Качество фурнитуры на 2.
    Гвоздики на петлях повылазили через две недели.

• Продавець  LikePrix

Доброго дня Влад. Дякуємо Вам за відгук. Нам важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Ми прийняли від Вас зауваження і будемо удосконалювати технологію виготовлення. Гарного Вам дня.

• Зеленская О***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Заказ выполнили быстро, качество отличное, рекомендую

• Продавець  LikePrix

Доброго дня Ольга. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Єлизавета Д***

Шкатулка сподобалась,якість хороша

• Продавець  LikePrix

Доброго дня Єлизавета. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Станислав К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Хороший товар, пришел во время, качество отличное

• LikePrix

Доброго вечора Станіслав. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Михаил Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Качественный товар, добротно сделана. Выглядит даже лучше чем на фото

Переваги:
    Качество дерево и обработка.
    • LikePrix

Доброго вечора Михаил. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Заика Ю***

Шкатулка сподобалась.
    Обслуговування на висоті!
    Залишились лише приємні враження!

• LikePrix

Доброго вечора Юлія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Сьогодні забрав шкатулочку мені понравилась качествена робота

• LikePrix

Доброго вечора Роман. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Василь Є***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Очень классная шкатулка. Выполнена качественно. Лаком вскрыта хорошо. Фурнитура на вид прочная, время покажет. Производителю могу посоветовать рассмотреть вариант добавления внутри шкатулки отсеков.

Переваги:
    Очень хорошая шкатулка. Стоит своих денег.
    Недоліки:
    Пока не выявлено.
    • LikePrix

Доброго вечора Василь. Дякуємо за Ваш позитивний і змістовний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Шульга А***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Отличная шкатулка. Качество гораздо выше цены изделия. Буду заказывать ещё.

Переваги:
    Качественная вещь из натурального дерева ручной работы.
    Недоліки:
    Нет.
    • LikePrix

Доброго вечора Антоніна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Шкатулка хорошая. Дерево из которого она сделана очень приятно пахнет.

Переваги:
    Цена
    • LikePrix

Доброго дня Катерина.

• Cветлана

Шкатулка виконана якісно

Доброго дня Світлана

• Наталья О***
    Продавець: LikePrix

Вчера получила ... шкатулка красивая ,я довольна ... продавец вежливый .

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Наталія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.