- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
щвидке та якісне обслуговування, швидка доставка, гарна якість
- Переваги:
- щвидке та якісне обслуговування, швидка доставка, гарна якість
- Danial M***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Шкатулка очень понравилась, видно что сделана с любовью)
- Переваги:
- Качественная обработка дерева, красивые узоры
- Недоліки:
- Не заметил
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Сьогодні отримала!!!
Дуже швидко!
Супер!
Якісна!
Все сподобалося!
Дуже дякую!!!- Переваги:
- Все на 100%
- Недоліки:
- Не виявили!
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Ірина. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- МИКОЛА К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Гарна річ, якісна. Швидка доставка. Дякуєм
- Переваги:
- Красиво виготовлена
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Микола. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: LikePrix
Дуже гарна скринька і відмінна якість. Швидка доставка.
- Продавець LikePrix
Доброго дня Ірина. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ВладВідгук від покупця. Продавець: LikePrix
Качество фурнитуры на 2.
Гвоздики на петлях повылазили через две недели.- Продавець LikePrix
Доброго дня Влад. Дякуємо Вам за відгук. Нам важливий зворотній зв'язок від наших клієнтів. Ми прийняли від Вас зауваження і будемо удосконалювати технологію виготовлення. Гарного Вам дня.
- Зеленская О***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Заказ выполнили быстро, качество отличное, рекомендую
- Продавець LikePrix
Доброго дня Ольга. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Єлизавета Д***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Шкатулка сподобалась,якість хороша
- Продавець LikePrix
Доброго дня Єлизавета. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Станислав К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Хороший товар, пришел во время, качество отличное
- LikePrix
Доброго вечора Станіслав. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Качественный товар, добротно сделана. Выглядит даже лучше чем на фото
- Переваги:
- Качество дерево и обработка.
- LikePrix
Доброго вечора Михаил. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Заика Ю***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Шкатулка сподобалась.
Обслуговування на висоті!
Залишились лише приємні враження!- LikePrix
Доброго вечора Юлія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Сьогодні забрав шкатулочку мені понравилась качествена робота
- LikePrix
Доброго вечора Роман. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Василь Є***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Очень классная шкатулка. Выполнена качественно. Лаком вскрыта хорошо. Фурнитура на вид прочная, время покажет. Производителю могу посоветовать рассмотреть вариант добавления внутри шкатулки отсеков.
- Переваги:
- Очень хорошая шкатулка. Стоит своих денег.
- Недоліки:
- Пока не выявлено.
- LikePrix
Доброго вечора Василь. Дякуємо за Ваш позитивний і змістовний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Шульга А***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Отличная шкатулка. Качество гораздо выше цены изделия. Буду заказывать ещё.
- Переваги:
- Качественная вещь из натурального дерева ручной работы.
- Недоліки:
- Нет.
- LikePrix
Доброго вечора Антоніна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: LikePrix
Шкатулка хорошая. Дерево из которого она сделана очень приятно пахнет.
Доброго дня Катерина.
- CветланаВідгук від покупця. Продавець: LikePrix
Шкатулка виконана якісно
Доброго дня Світлана
- Наталья О***Продавець: LikePrix
Вчера получила ... шкатулка красивая ,я довольна ... продавец вежливый .
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Наталія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.