- Владiк М***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 7-16
РЕЗИНКА СУПЕР КАЧЕСТВО ГАРНЕ. РАДЖУ КУПИТИ ДОПОМАГАЄ ДЛЯ ПІДТЯГУВАННЯ ЄФЕКТИВНО.
- ENJOYSPORT
Продуктивних вам тренувань, звертайтеся ще. Ось наш повний асортимент - посилання
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Товар качественный, доставили быстро, рекомендую!!!
- ENJOYSPORT
Дякую, ефективних вам тренувань. Рекомендую ознайомитись з нашим повним асортиментом - посилання
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Выслали сразу после заказа , резинка отличная. Вес 96 с 2 до 7 раз подтягиваюсь с помощью резинки
Отлично, эффективных тренировок вам
- Виктор К***
Как думаете - 105 кг выдержит?
- Саранчук Е***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Резинку для подтягивания выслали быстро, качество отличное, соответствует заявленому.
- Переваги:
- Качество
- ENJOYSPORT
Большое спасибо за обратную связь, эффективных вам тренировок)
Добро пожаловать ознакомиться со всем нашим ассортиментом посилання
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Брал для сына, научить подтягиваться. Вес у сына 32 кг. Жесткость, то что нужно, на этой резинке делает 25 раз. Для взрослого тоже подойдет, 182м, 93 кг. не порвалась.
- ENJOYSPORT
Большое спасибо за обратную связь, эффективных тренировок)
Добро пожаловать ознакомиться со всем нашим ассортиментом посилання
- Пивень С***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Якісний матеріал, в комплекті є чехол для зберігання.
Окрема подяка продавцю за швидку реакцію та клієнто-орієнтовність!- Переваги:
- Якісний матеріал, без сильного запаху
- ENJOYSPORT
Дуже дякую за приємні слова, ефективних тренувань)
- Алена Л***Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 7-16
Качеством очень довольна.
Товар был отправлен быстро и оперативно.- Переваги:
- Качество
- Продавець ENJOYSPORT
Дякую вам за замовлення. Ефективних тренувань)
- Марианна Ш***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 7-16
Резинка дуже сподобалась, брала доньці.
Вона займається дзюдо, але треба підтягнути силу рук і ніг.
Дуже багато вправ можна зробити, більше відчувається навантаження і займатися стало цікавіше, те що треба для підлітка.
Магазин дуже швидко відправив, рекомендую!- Переваги:
- Зручна, універсальна
- Продавець ENJOYSPORT
Дякую вам за замовлення. Ефективних тренувань)
- Олександр В***Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 7-16
Товар якісний, швидко прийшов
- Переваги:
- Товар якісний, швидко прийшов
- Владимир Л***Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 11-29
Продавець комунікабельна людина. Отримав консультацію, як від спеціаліста, а не людини яка займається тільки продажею. Відправка товару виконана в той же день. Рекомендую.
- Переваги:
- Петля дуже якісна. Еластична, свою ціну оправдує. Використовую три дні, мене влаштовує.
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 16-38
Посылку получил быстро! Всё отлично!
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 16-38
Беру вже другу таку гумку. Першою користуюсь місяці два. Добра гума. Вислали швидко.
- Переваги:
- Є
- Недоліки:
- Татьяна А***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 16-38
виконує своє призначення, приємна на дотик
- Переваги:
- гарна резинка без дефектів
- Недоліки:
- не виявлено
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 11-29
Качественная резина, всё соответствует описанию
- Переваги:
- Хороший товар, очень быстрая доставка
- Продавець ENJOYSPORT
Дуже дякую вам за позитивний відгук, приємного користування. Ось наш повний ассортимент - посилання
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Петля то что надо, качество супер. Первую тренировку выдержала на все 100%. Предыдущая от другого продавца порвалась в первый же день.
- Переваги:
- Качество супер за такую небольшую стоимость
- КаринаВідгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 7-16
Задоволена замовленням:)
Рекомендую :)- Переваги:
- Хороша якість , швидка доставка
- Продавець ENJOYSPORT
Дякую вам за відгук, приємного користування)
- Руслан В***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Я вот даже не знаю за что больше благодарить...
Товар качественный! Связались, отправили быстро! Всё супер!!!
И отдельное спасибо за обслуживание!!! Восхищён!!! Добра вам и процветания!)- Переваги:
- Обслуживание, качество товара
- Продавець ENJOYSPORT
Спасибо вам большое за обратную связь)
- Косенко И***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 11-29
Оформили и отправили моментально. Товар приходит в специальном чехле, к нему прилагается брошюрка с рекомендациями по упражнениям. Рекомендую к покупке.
- Переваги:
- Резинка хорошая, плотная, хорошо тянется.
- Недоліки:
- Не вижу.
- Павел П***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 16-38
Без запаху, без тріщин. Чудова резинка для початківців.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Пришла в коробке с чехлом и инструкцией с упражнениями.
Из коробки имеет запах, в остальном норм.
Сервис у магазина хороший, отправили быстро. Дякую за обслуговування українською:)- Переваги:
- Хорошая резина
- Продавець ENJOYSPORT
Дякую вам за відгук, ефективних вам тренувань)
- Влад К***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Прислали очень быстро. Товар хорошего качества. Рекомендую;)
- Продавець ENJOYSPORT
Дякую вам за позитивний відгук, приємного користування)
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Рекомендую продавця. Товаром і обслуговуванням задоволена. Дякую!
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Хороший, качественный товар. Пришёл быстро. Описание соответствует товару.
- Продавець ENJOYSPORT
Дякую вам за позитивний відгук. Звертайтеся ще)
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Товар просто бомба не очікував такого каєф
Дякую вам за позитивний відгук. Приємного користування!)
- Антон В***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 16-38
Отличное качество товара и приветливый продавец. Рекомендую!
Дякую вам за позитивний відгук. Приємного користування!)
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Резинка супер!!! Сын в восторге от того, что может теперь подтянуться на турнике.
- Переваги:
- Очень прочная. Не имеет неприятного запаха.
- Недоліки:
- Пока не обнаружено.
- Продавець ENJOYSPORT
- Андрей Л***Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 7-16
- Переваги:
- Доставка швидка, сервіс супер
Дякую вам за відгук
- александр К***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 7-16
выслали все быстро. товар то что надо.
- Переваги:
- быстро доступно
- ENJOYSPORT
Спасибо большое за обратную связь, хороших тренировок)
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 7-16
Чудові резинки, якість супер, тренування з ними цікаве і продуктивне
- ENJOYSPORT
Дякую вам за відгук, крутих вам тренувань)
- Процюк О***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 16-38
Все ок. Дякую
дякую за відгук)
- Іван Ф***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Продавець молодець,все прийшло дуже бистро,товар качественний,відправили тогож дня...
Дякую вам за відгук)
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 16-38
Саме цю резинку рекомендувала моя реабілітолог. А я їй довіряю. Немає запаху, не дає тріщин.
- Переваги:
- Гарна сила натяжіння, приємний колір.
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- ENJOYSPORT
Дякую за зворотній зв’язок) звертайтеся ще, ефективних тренувань
- Бучков А***Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Пришла очень быстро, я доволен!
- ENJOYSPORT
Єффективных, а главное регулярных вам тренировок)
- Олег Р***Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Продавец молодец, связался сразу после оформления заказа и отправил в тот же день.
- Переваги:
- Експандер отличный, реально добавил разнообразия в домашних тренировках.
- ENJOYSPORT
Спасибо за обратную связь. Обращайтесь ещё)
- Андрій І***Відгук від покупця. Продавець: ENJOYSPORT. Рівень навантаження: 22-57
Дуже хороша резинка , покупці задоволений
- ENJOYSPORT
Дякую за зворотній зв’язок, ефективних вам тренувань)