Картка Rozetka

Відгуки покупців про Ароматична свічка в склі агарове дерево Bolsius (35841) 71-002 OWD

Оцінка користувачів 3.5/5
  • Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів: 1. Висота: 6.3. Колір: Коричневий. Час горіння: 24

Мушу зазначити, що аромат дійсно на поціновувачів. Особисто для мене, це один з моїх улюблених запахів, але іншим може не сподобатися.

Переваги:
    При горінні свічки більше ніж 20 хвилин, аромат розповсюджується на всю кімнату
    Недоліки:
    В мене свічка горить не рівномірно

Дякуємо що вибрали наш товар.

• Іванна Г***

Купувала свічку не тут, але хочу прокоментувати щодо запаху. Кожен запах на любителя. Особисто для мене це улюблена ароматична свічка. Пахне не дуже сильно, сильно чути лише неподалік свічки, тому люблю її коло себе запалити так щоб не заважати іншим.

Переваги:
    Мій улюблений запах
    Недоліки:
    Не знайшла

Дякуємо, що вибрали наш товар.

• Прыткова Ю***

Надовго не вистачить

Недоліки:
    Дуже неприємний запах
  • Віктор

Дуже різкий запах ладану. Ніби кадило в церкві. Якщо хочеться створити вдома церковну атмосферу, то це те що потрібно.
    Горить рівно не коптить. Судячи з витрати за три години горіння іншої такої свічки з іншим запахом служитиме ще дуже довго.

• Анна

Покупала не тут, но очень вкусный древесный запах, не приторно сладкий, но теплый насыщенный. На холодную погоду. Пахнет на всю комнату когда горит, но лично мне после часа горения хочется приоткрыть окно. Магнолия тоже вкусная более нежный запах.

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Насыщенный если несколько часов горения подряд
  • Наконечна Н***

Дуже подобається аромат. Його відчутно на відстані біля півтора метрів, навіть якщо свічка не запалена