Відгуки покупців про Електросамокат SmartGO S8 PRO (Чорний) SG-0858

Оцінка користувачів 4.91/5
  • Гумен В***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Купили самокат декілька тижнів тому, спочатку відкрутився дзвінок, потім відкрутився болотник, а зараз став прокручуватись руль!

• Тарас Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Нормальний апарат за свої гроші. Єдиний момент, потрібно під себе регульнути гальма

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

В суботу замовили , в неділю забрали ! Все чітко , продавець СУПЕР , видно , що відповідальний ! Самокат чудовий , ми задоволені ! Гарних покупців !

• Григорій О***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Користуюсь більше року. Батарея тримає добре. Жодних нарікань на самокат.

Переваги:
    Легкий і не боїться не рівної дороги
    Недоліки:
    Модель без амортизації, але це було відомо і під час покупки
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Дякую продавцю Олександру, який перетелефонував відповідно нашого замовлення та надав всі відповіді на мої питання.
    Отримали самокат, дитина від нього в захваті!
    Рекомендую самокат для покупки!

Переваги:
    Зручний! Гарний вибір.
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Хороший самокат за такі гроші !
    На фото самокат після 1року користування.
    Окрема подяка продавцю п.Олександру , було два гарантійних випадки , все швидко відремонтували , оплатили доставку туди і назад , щей додали бонусом дві шини !
    ДУЖЕ рекомендую даного продавця , дійсно відповідальна людина!!!

Переваги:
    Хороша якість , витривалість батареї !
  • Іван Ю***

Чудовий самокат!

• Марина Б***

Чудовий самокат

• Магдалина В***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Живемо в селі. Довго підбирала бо дороги не ідеальні. Син користується вже 2 місяці і поки що задоволені. Зручний, простий у використанні. Маневренний, що важливо при вибоїнах на дорогах.

Переваги:
    Ціна. , якість, зручність .
    Недоліки:
    Поки що не виявлено.
  • Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Чудовий самокат, купили дитині 10 років, максимально задоволені. Після того на нашому кварталі купили дітям ще 4 таких.
    Хочу відзначити продавця, який дуже відповідальний, приємний і професійний.

Переваги:
    Чудовий сервіс, ціна, якість
    Недоліки:
    Не найшли
  • Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Чудовий самокат. Дитина задоволена.

• олег п***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Саша[ продавець] дуже порядна людина. А як кажуть: краще з розумним загубить,чим з дурним знайти.
    Самокат якісний

Переваги:
    швидкий,міцний,
  • Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Самокатом дуже задоволені. На економному режимі вистачає надовго. Діти в захваті та і я також. За таку ціну він ідеальний

• Сергій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Купував для доньки(12 років).Ганяє ним постійно,пробила один раз колесо.Катається на максимальній швидкості,то батареї хватає десь на годину-півтори.

Переваги:
    Нормальний самокат за свої гроші
    Недоліки:
    Поки що немає,ну хіба що батарея тримає не так довго.
  • Сергий М***

• Альона В***

Дякуємо. Самокат чудовий. Дитина дуже задоволена

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Самокат бомба. По асфальту і грунтовій дорозі без проблем їде. Батарею тримає довго. Збірка якісна. Величезна подяка продавцю за швидку доставку і консультації.

Недоліки:
    Не виявив
  • Василь
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Самокат класний, рекомендую!!! По бездоріжжю і асфальті те що треба.

• Назар С***

Купили сину 10 років.
    Швидко прийшов,легккий,комфорртний.
    Син задоволений.

• Наталия Т***

Подарували дитині на 10 років, дитина повністю задоволена, легка в керуванні

• Вікторія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Дитина користується із задоволенням. Постачальник дійсно дуже відповідальний (цікавиться з приводу наявності проблем в процесі експлуатації). Батарея добре тримає заряд. Всі параметри вказані в характеристиці виробу відповідають дійсності.

Переваги:
    Гарний самокат
    Недоліки:
    Відсутні
  • Тетяна Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Самокат прекрасний, без проблем катаємось з донькою. Продавець дуже відповідальний))

Переваги:
    Батарея тримає довгий час
  • Артём М***

Была проблема с запуском через 2 дня после покупки, на следующий день Александр
    отправил новый руль и проблем больше не было.
    Александр очень хороший человек и продавец, профессионал своего дела, готов помочь по любому вопросу и в любое время. Магазин советую

Переваги:
    Цена, легкие, для ребенка то что нужно
  • Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Купляли сину, самокатом він задоволений, жінка теж спробувала, і щось мені підказує що буде як в приказці - хто перший встав того і чоботи. Продавець ввічливий, на всі питання відповів дохідливо та понятно, йому окремий респект! Товаром задоволені п'ять зірок!!!

Переваги:
    Ціна,якість,легкість в управлінні
    Недоліки:
    За пів року не знайшов
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Електросамокат свої гроші відпрацьовує, мої 90 кг розганяє до 27 км/год на передачі "S". Заряд тримає та заряджається згідно інструкції. Круїз-контроль вмикається на постійній швидкості, що тримається близько 5-8 секунд. Відстань, яку можна проїхати, залежить від покриття дороги, способу експлуатації, навантаження на електросамокат і т.д. Загалом дружина, дитина і я задоволені. Продавець адекватний. Якщо є питання - можна зателефонувати та вирішити питання напряму з продавцем.

Переваги:
    Роботу виконує, мозок не колупає
    Недоліки:
    Поки немає
  • Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Добрий день. Замовили самокат син задоволений, катається. Продавця рекомендую.

Переваги:
    Так й як на фото
  • Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Найкращий подарунок для дитини, швидкість відповідає, треба підтягувати болти час від часу.

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Замовив самокат, я задоволений порадив знайомим теж планували та замовили, хороший варіант

Переваги:
    Ціна, якість, швидка доставка
  • Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Добрий день. Сьогодні забрали самокат. Все супер,син катається,дуже задоволений. Чоловік також катався. Продавець відповідальний. Рекомендую!

Переваги:
    Самокат такий як на фото
  • Ирина Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Добрый вечер, катались сегодня первый раз! Пока все хорошо, ездит мягко, дочка в восторге ( 7 лет) , папа тоже) катаются вместе и по отдельности!
    Продавец хороший, все быстро, четко и помогает настроить
    Спасибо вам!

Переваги:
    Хорошая цена , тихий , быстрый, красивый
    Недоліки:
    Пока не обнаружили
  • Павел Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Дочка очень довольна.Сам я самокат не видел так как не дома . Магазин сработал очень быстро,через день после заказа самокат уже приехал.

• Іван Р***

Дякую. Все чудово

• Андрій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Дуже класний самокат. Діти задоволенні.
    Продавцю окрема вдячність за консультацію. Швидкий, якісний і потужний самокат.
    Рекомендую купувати саме в цього продавця, він свою роботу виконує на 10 і за слова відповідає.

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Классный самокат, ребёнок в восторге. Заряда хватает надолго. Очень качественный, достойный аппарат. Кошка правда на второй день покупки погрызла провода))), но слава богу только внешние.

Переваги:
    Качественный, надежный
  • Влад
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Є проблема, але в Розетки, для цього продавця не вистачає Шостої зірки.
    Обслуговування супер, самокат супер, після покупки допомога на найвищому рівні! Проїзджає 20-22 км на одному заряді, залежить від вітряності і температури. Прийшом самокат з максимальною швидкість 30 км/год, що більше чим було вказано. Гадаю потужність теж більша. Самокат зроблений якісно, завдяки колесам з камерами, їздити мягко. Покупка більше чим задовольняє. Місяць їзди і одні приємні відчуття. Щоб ви розуміли наскільки приємно мати справу з цим магазином. Загубив по СВОЇЙ вині заглушку на кріплення заднього бризговика. Самі заглушки сидять надійно, але моєму черевику якось вдалось. Таких деталей в нашому місті не знайшов. В надії на краще звернувся до продавця чи можливо купити таку заглушку у них, так як вони ремонтують самокати по гарантії. І так, виявились в в наявності. Мені відправили комплект БЕЗКОШТОВНО, а як прийшов на нову пошту, виявилось, що доставка ТЕЖ ОПЛАЧЕНА, я шокований і дуже вдячний!

Переваги:
    Швидкість, якість, потужність, зручність в їзді.
    Недоліки:
    Потрібна додаткова Шоста зірка в Розетці!
  • Влад Х***
    Відгук від покупця. Продавець: GOODS

Чудовий самокат, комфортна швидкість, 25 км/год та економ режим 15 км/год, по нашим дорогам запас ходу приблизно 15 км, але для мене це є нормальна відстань, як кажуть топ за свої гроші

Переваги:
    Недоліки:
    Потрібно підкручувати бо після нерівної дороги трішки болти відкручуються
    • Максим К***

Смажьте болты синим фиксатором резьбы. Продаётся в автомагазинах.