Топи продажів

Відгуки покупців про Пальник для карамелізації (8052042017)

Оцінка користувачів 4.89/5
  • Денис Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop

Загалом задоволений як сервісом надання послуг зі сторони продавця, так і самим товаром. Функціонує справно і добре справляється зі своїм завданням.

Переваги:
    Топова річ, якщо любите сендвічі з підсмаженим сирком. Роботу свою виконує плідно і якісно.
    Недоліки:
    Трішки здивували габарити, хотілося б менше (як в ресторанах), але місткість балона дозволить довше ним користуватися.
  • Тимофій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop

Дуже корисна річ, підняла кулінарію вдома на новий рівень. І доставка, і сам продукт на високому рівні!

Переваги:
    1) зручний 2) працює як треба
  • Алексей Т***

Дуже гарна річ!!!

• Владимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop

Покупали в качестве помощника для карамелизации и горелка со своими обязанностями справляется на все 100%.
    Так же должен отметить качество обслуживания, все было быстро и на высшем уровне.

Переваги:
    Отличное качество карамелизатора, уровень обслуживания
    • Продавець  Store.Shoop

Дякуємо за відгук, Володимир) Користуйтесь із задоволенням)

• Марина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop

Купили в качестве подарка поклоннице кулинарии, горелка ей настолько понравилась, что пришлось отобрать после фламбирования котлет))) Горелка очень простая в использовании, подойдёт и для начинающих кулинаров. Отдельная благодарность администратору Алене , принимавшей заказ, предупредительная и приятная девушка)

Переваги:
    Простая в использовании
    • Продавець  Store.Shoop

Марина, дуже дякую вам за відгук! Раді, що подарунок сподобався.

• Могорычев Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop

сервис отличный, быстро и удобно

Переваги:
    Очень удобная в эксплуатации, цена и качество соответствуют
    Недоліки:
    Не обнаружены
    • Продавець  Store.Shoop

Дякуємо за відгук, Борис) Раді, що пальник вам сподобався) Користуйтесь із задоволенням)

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop

Горелку брали для готовки. Мощность регулируется. Для старта, было весело обжечь курочку перед запеканием!
    Алена, консультант, подсказала какой взять балон газа. В скором времени купим и опробуем по полной программе.

• Продавець  LAVKA

Дякуємо за відгук, Юлія) Раді, що вам все сподобалось)

• Светлана А***
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop

Хорошая эргономичная горелка, подходит и для готовки и для природы. Есть регулятор мощности. Заправляется баллоном для зажигалок. Рекомендую!

• Продавець  LAVKA

Дякуємо за відгук, Світлано) Раді, що пальник вам сподобався) Користуйтесь із задоволенням)

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Store.Shoop

Замовлений пальник приїхав швидко. В листуванні підказали що до балонів для заправки. Дружина радо готує каву зі скоринкою)

Переваги:
    Хороший пальник