- AI аналіз відгуків60 відгуків: 78% позитивні, 14% нейтральні, 8% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Чудова подушка, швидка доставка, приминається з часом, але якщо збити вертає свою форму
- Ніна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Гарна подушка.
- Юлія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Рекомендую цю подушку для вагітних.Є можливість змінювати положення тіла,закидати ноги,підтримувати спину.Це все робить сон більш комфортним.
- длдВідгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Чудова подушка, з нею спати стало зручніше. Єдине що так як я сплю на боку з прямими ногами, а не зігнутими, то хотілося б не 160 см, а 180) Але то нюанси, подушка гарна.
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Дуже чудовий товар за ці гроши
- Переваги:
- Стоимость
- Олексій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Все добре в цілому. Набита не дуже щільно, мабуть будемо додавати наповнювач.
- Переваги:
- Зручна. Приємний на дотик матеріал
- Недоліки:
- Набита трохи замало
- Дар М***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Це вже моя друга подушка і я вдруге залишилась задоволеною) мій зріст 160, тож вона повністю покриває мої потреби) сплю тільки на ній вже з 2-3 місяця і шалено задоволена
- Переваги:
- Зручна, економна відносно ринку
- Недоліки:
- Не виявила
- Дарія К***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Купляла цю подушку 3 роки тому!!! ще до початку війни. Було дуже важко і не зручно спати на 5міс вагітності. А вона мене спасла! Я б не подумала що вона може вирішити цю проблему, але щастя і диво - я спала з нею до самих пологів нерозлучно!
Ще тільки як замовила - подзвонила мені дивчина менеджер і це був один з не багатьох разів коли дзвінок був доречний. Попередила що подушку може бути важко нести і запропонувала доставку на дом. І для мене це було як відкриття. Не подумала як її нести буду)))
Після того як я в ній вагітна відіспала своє, слугувала для малого барʼєром щоб не впав, коли кладу на ліжко. А потім, щоб огородити його уві сні. Малому 2 роки - спить в ній))) теж голову закладає на бортики інколи, як я колись, коли вагітна була.
За три роки безперервної експлатації - наволочку треба міняти))) трошки збилась в одному місці (там де часто згинаю) то можна просто перебрати наповнення і норм.
Дякую за подушку. Зайшла купити наволочку і вирішила - треба написати відгук. Планувала його написати весь цей час.
Подушка вартувала своїх грошей, так сподобалась що купила б ще одну, але привіда немає- Переваги:
- Зручна дуже! Зносостійка, практична, найкраща покупка
- Продавець Mamastory
Дякуємо за Ваш відгук! Дійсно, наші подушки підходять не тільки для вагітних, але їх використовують і після народження дитини. Ми дуже раді, що змогли Вам допомогти в останні місяці вагітності. Нам дійсно дуже приємно
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Подушка відповідає опису, щільно наповнена, наповнювач в міру м'який, спати на ній дійсно зручно. Продавець одразу зв'язався стосовно кольору наволочки, відправили оперативно в день замовлення.
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Классная!
- ДианаВідгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Дівчинка менеджер дуже приємна))) подушка найзручніше, що було в моєму житті!!!
Якісна тканина, наповнювач сбитий, зручний.- Переваги:
- Клієнтоорієнтованість продавця, якість продукції
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Отличная подушка. В беременность спать без нее не могла, наполнитель не сбивается
- Рім Ф***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Купив цю подушку для своєї дружини. Продавець відгукнувся швидко, через 15 хвилин. Дівчина спілкувалася ввічливо та порадила вигідний варіант по доставці, що зекономило мені близько 200₴. Посилка була міцно запакована, що білий принт подушки навіть на міліметр не замазався. Сама подушка зроблена якісно, наповнювач вміру м’який але пружний. Користуємося тільки другий день, та це вже улюблений предмет в нашій квартирі)
- Переваги:
- Якісна річ без зайвих витребеньок.
- Недоліки:
- Не виявлені
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Отличная подушка, жена в восторге
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Я дуже задоволена! Комфортно засинати)
Продавець швидко зв'язався та ще й порадив замовляти через грузове відділення, щоб зекономити на доставці. - Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Зручна, використовую вже 3 місяці
- Недоліки:
- Після стірки навочки, вожко затовкати подушку назад, але з часом розрівнюється
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Користуюсь уже 2 місяці дуже зручна)
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Висока якість і швидка доставка
- Продавець Mamastory
Дякуємо за Ваше замовлення та позитивний відгук, нам дуже приємно. Не дивлячись на ситуацію в країні, ми відправляємо в день замовлення або на наступний день(в залежності від часу замовлення), щоб Ви змогли отримати подушку в найкоротші терміни. Звертайтесь!
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Любит вся семья) Покупали максимально длинную.
- Переваги:
- ТОП товар
- Недоліки:
- Не выявлены
- Комендант К***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Жена оценила! У наших предков такого не было, советую воспользоватся;)) Очень удобная вещь, даже после родов ))
- Переваги:
- Очень полезная вещь
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Дружина і майбутній малюк задоволені. Дякую вам =)
- Переваги:
- Зручна, дизайн під постільну білизну підійшов
- Недоліки:
- Дружина нічгого не говорила, мовчить як партизан =)
- Элина Б***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Я считаю очень короткая, как можно такие подушки продавать при росте 177.
- Недоліки:
- Неудобная
- Продавець Mamastory
Добрый день. Длина подушки 160см(по крою, с каждой стороны, от верхн. до нижн. точки), что описано в характеристике. В набитом сосстоянии чуть короче, т.к. подушка поднимается и швы сужаются, как и в любом текстильном изделии. По истории, заказ был оформлен более месяца назад, корректировок не было. Мы всегда готовы проконсультировать и предложить модель на большую/меньшую, если человек сомневается, на Розетке есть наши подушки как большего размера (170см), так и меньшего (120, 150см). По опыту, такой размер подушки подходит на рост 160-180см, но окончательный выбор за Вами. Мы не можем утверждать подойдет на тот или иной рост, все индивидуально.
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Долго выбирала модель, остановилась на данной модели, поскольку уже идёт съёмная наволочка в комплекте и достаточно длинная 160см. У других цена указана за только подушку без наволочки и 120см, пришлось отменять. Подушка - супер, очень рада, что её купила. Позвонили сразу после заказа, предложили варианты цветов, но остановила выбор на той что на сайте
Из плюсов:
1. Хлопковая наволочка на молнии уже входит в стоимость
2. Наполнитель мягкий упругий, без запаха
3. Компактно запакована, вакуумная упаковка, несмотря на 160см длины
4. Отлично вписалась в дизайн моей квартиры
5. Можно вытаскивать наполнитель , я даже пару жмень высыпала
6. Удобная форма, идеально подходит для беременной
Это лучшая покупка за последние года точно. Всем беременным и не только рекомендую, не пожалеете- Переваги:
- Понравилось все: цвет, материал, наполнитель
- Глеб К***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Это уже вторая такая подушка в семье. Первую брали на подарок ребёнку, вторую себе. Забирали в этот раз самовывозом со склада производителя в Харькове, в день заказа, буквально через 30 минут после заказа, очень удобно. Подушка отличная, теперь хотят ее все))) если есть домашние животные, они ее оккупируют 100%))) Подушка длинная, в полный рост, в комплекте идёт наволочка съёмная цветная ее можно снимать отдельно и белый внутренний наперник. Ткань приятная, после стирки стала мягче. Есть молния для регулировки наполнителя - очень продуманное решение, хотя мы и не корректировали ничего, но кому-то пригодится. Нас все устроило. Спасибо Розетке и магазину за качество и скорость. Рекомендую
- Переваги:
- Сменная наволочка, есть молния с доступом к наполнителю, быстрая доставка
- Недоліки:
- Вся семья теперь хочет теперь такую
- Продавець Mamastory
Добрый день. Спасибо за обратную связь. Да, у нас есть возможность забрать заказ в Харькове самовывозом, в день заказа, товар в наличие. К сожалению, пока только в Харькове есть такая возможность, но будем стараться расширить сеть.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Вот фото, не знаю или будет на нем это видно, только не нужно говорить пожалуйста о наполнители , о том что там есть замок и можно регулировать это все и .. понятно! Было это все сделано, результата 0! А наволочку понятно что можно натянуть, она ж не на пол метра больше!!! Я говорю о том что она существенно уже и у изголовья такая же ситуация, может брак значит, не знаю! Я б не писала просто так отзыв! Уже и спали на ней, и мяли, и наполнитель распределяли НИЧЕГО НЕ ПОМЕНЯЛОСЬ. Она как была уже так и осталась
- Переваги:
- Первая лучше
- Недоліки:
- Странный пошив следующих 2
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
1 подушка ну прям не сравнить по качеству, от 2 последующих других подушек!!! как будто не тут заказывала! Уверили что 2 последующие подушки будут больше на 10 см как и заказала, но у нас как всегда((( надули!!! Они даже немного меньше от прежней , ни о каких 10 см больше даже речи нет!!! По внешнему виду МЕНЬШЕ !!! в размерах (на той если что, один раз спали, она не могла расплющится) , на вид однозначно хуже, только ткань осталась того же качества, а вид и по наполнению не ТО!!! они визуально однозначно меньше!!!! а брала наоборот для 2 людей побольше!! Короче расстроена ужасно, спать на них невозможно!! моя ошибка ,что не распечатала на почте, отказалась бы однозначно! Поверила на слово, из-за качества первой!!! тоесть отшив не гарантирует одинаковых изделий - это 100 %
- Переваги:
- Первая была лучше , чем 2 вторые после
- Недоліки:
- 2 хуже по качеству
- Продавець Mamastory
Добрый день. Нам не понятен ваш отзыв. Мы отправили Вам подушку, она Вам понравилась, вы заказали ещё одну ТАКУЮ же. Мы оформили заказ. После этого Вы перезвонили и попросили ДОБАВИТЬ 2ю в тот заказ, но большего размера на 10см, т.к. Вы заказали 170см в другом магазине и за 4 дня вам её даже не отправили. Мы сообщили, что сможем сделать 170, но под заказ. Вы оплатили на почте за 2 разные подушки, это можно проверить в личном кабинете Розетки, одна такая же как и 1я, а 2я - длинее на 10см(170см). Почему Вы решили, что будут обе длиннее на 10см - непонятно. Что касается отшива - мы производители, у нас 1 лекало, мы даже теоретически не могли прислать другую подушку, она в 1м крое идет. Проверить очень просто: можно снять наволочки и сравнить, они будут идентичны и подойдут на обе подушки. Мы можем обменять стандартную подушку, если она не была в использовании, но, уверяю, взамен пришлём такую же, т.к. с 2014 года лекало подушки не менялось. За все годы, в т.ч. и на Розетке - это первый негативный отзыв, хотя многие покупают потом 2ю, 3ю или дополнительно наволочки, и всегда наволочки подходили на купленные ранее модели, можете почитать отзывы ниже.
- Ирина
А мне не понятно ваше "огрызание" в ответ на мое мнение и отзыв, так как ни одна из отправленных подушек не имеет 170см!!! Они обе мало того что одинаковые!, так еще и меньше по размеру ,в общем , от предыдущей! И следите за собой пожалуйста, кто что не отправил это вас не касается ,по данному отзыву, вообще непонятно что вы на кого-то ссылаетесь , когда речь о вас!! Ещё раз повторюсь подушка первая отличается от тех двух что вы отправили, ОНИ МЕНЬШЕ ОБЕ!!! И не только в длину , а и по ширине! что у изголовья , что каждая половинка по отдельности , если так вам будет понятнее....!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Купил жене, ей очень нравится. Попробовал сам в ней полежать и ощущения супер. Полезная вещь.
Достаточно плотная, но не твердая. На этой подушке очень удобно спать.- Переваги:
- Плотная и мягкая.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Отличная подушка, оперативный продавец,все соответствует описанию
- Ольховець Ю***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
После месяца использования подушка немного деформировалась и трещит в области шеи, так как нет лпстовици - моё упущение! На рост больше 170 - размер 160- маловат будет.
- Переваги:
- Недоліки:
- Жестковата и грубовата ткань по началу
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Хорошая подушка ща свои деньги. Отлично подходит не только беременным
- Переваги:
- Качество ща свои деньги. Красивая
- Ольховець Ю***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Ставлю 5звезд продавцу за оперативность, молниеносно связались и отправили ту расцветку, что и заказывала! Единственное, при росте 170 мне кажется чуть не хватает длинны 160...
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Жестковатая ткань на наволочке, возможно смягчится, нет ластовици в зоне шеи
- Продавець Mamastory
Спасибо за заказ, 5 звезд и Ваш отзыв. Рады, что подушка Вам понравилась. Что касается ткани, хлопок после 1 стирки будет мягче, конечно. Что касается ластовицы она не всем подходит и нравится, поэтому ее делаем только под заказ. Хорошего пользования!
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Отличная подушка, с ней удобно спать, поддерживает спину. Большая, при росте 170см до половины голени. Потом можно использовать как кокон для малыша
- Переваги:
- Большая, удобная
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Продавець Mamastory
Добрый день. Спасибо за заказ и обратную связь . Да, такая модель подойдет не только во время беременности, но и потом, как кокон для ребенка, а также для кормления ребенка.
- Мар'яна Р***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
Продавець оперативно відреагував на замовлення, навіть у суботу. Передзвонив, запропонував варіанти наволочок. Подушка чудова, така, яку хотіли.
- Переваги:
- Чудовий насичений колір наволочки, м'яка, приємна на дотик.
- Недоліки:
- Поки не помітив.
- Елена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160
соответствует описанию
- Переваги:
- удобна