- AI аналіз відгуків31 відгук: позитивний: 93%, нейтральний: 5%, негативний: 2%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Приєиний аромат, ванілька та мускус. Стійкі.
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
- Немає.
- Елеонора К***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Дуже приємний аромат. Хочеться обмазатись з ніг до голови. Найкраща покупка за 200 грн.
- Переваги:
- Аромат
- Недоліки:
- Марія-Магдалина К***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Мені, на жаль, запах не сподобався :(
Можливо справа смаку
Хоча продавець дуже хороший, ввічливий, практично відразу ж відписав і відправив посилку, попри те, що замовляла в переддень Нового року. Це мене приємно вразило. Дякую за роботу! За це ставлю 5 зірок- Переваги:
- Ввічливий продавець, швидка доставка, легкий зв'язок з продавцем
- Недоліки:
- Неприємний аромат
- Амелі Х***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Спочатку запах не відчувається, через хвилин 5 аромат прекрасно розкривається
- Сергій Щ***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
дуже сподобались
- Переваги:
- ціна якість
- Недоліки:
- нема
- Продавець H.M.N.
Дякую за довіру
- Дарія Л***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Якісний товар, пахне чудово
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Пахнуть дуууже солоденько, стійкі, справді нагадують запах шоколаду, але все ж домінує ваніль. На осінь/зиму думаю прям клас. Відправили дуже швидко, буду замовляти ще
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Дуже хороші парфуми за свою ціну. Вони досить стійкі та мають дуже смачний запах. Скоріш за все замовлю знову:)
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Быстро отправили товар.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Дмитрий Е***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Чудовий аромат, не навʼязливий, можна комбінувати з іншими ароматами
- Ангеліна Г***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Просто чудові^^ , лиш я очікувала не настільки шоколадного аромату
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Вполне соответствуют ожиданиям.
Ще й відправник -чемна відповідальна людина.
Планую надалі робити тут замовлення.- Продавець H.M.N.
Дякую за довіру
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Нарешті я придбала їх , такий приємний солодкий аромат , нагадує шоколад кіндера та терамісу. Але скажу так , цей аромат краще не використовувати в жарку погоду. Стійкість також дуже хороша , покупкою задоволена!
Дякую за довіру
- Крістіна М***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
відправили швидко, дуже дякую!
- Переваги:
- якісній товар та швидка доставка
- Недоліки:
- Таисия М***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
продавец отправил быстро, товар соответствует
духи сами по себе хорошие- Переваги:
- приехали за 3 дня
- Недоліки:
- сами духи выпали из своей коробки, но в пакете была пупырчастая пленка, так что пришли целые
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Шикарний аромат шоколадна та ванілі))
- Переваги:
- Тримається цілий день
- Продавець H.M.N.
Дякуємо. Здоров'я, миру і добра!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Оплатила на сайре, получила утром посылку на НП! Отдельное спасибо)
Духи очень сладкие, запах како, ванили и шоколадно ореховых конфет)) очень талый и приятный запах- Переваги:
- Быстрая доставка!
- Недоліки:
- Их нет
- Продавець H.M.N.
Дякую за довіру і позитив .Миру і здоров'я Вам. !
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Запах ваніль, дуже смачний
- Переваги:
- Недоліки:
- Немае
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Парфуми дуже смачно пахнуть.Відчувається шоколад,ваніль і карамель. Але тим,хто не любить дуже солодкі аромати може не зайти.Мені все сподобалося
- кек к***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
очень приятные духи,пахнет приятной ванильно шоколадной выпечкой все упаковано хорошо,дозатор с шариком тоже очень удобный, рекомендую
- Слава С***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Парфуми чудові. Аромат просто бомба. Дуже раді, що нарешті знайшли якісний продукт і гарне обслуговування від продавця. Будемо тепер зажди замовляти у вас
- Емілія К***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Прекрасный запах, сладкий, но в меру
- Таїсія С***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Довго вагалась стосовно цієї покупки, але нарешті отримала їх і надзвичайно задоволена)
Приємний продавець, який майже одразу відправив замовлення, надійне пакування, все прийшло в чудовому стані без пошкоджень. Щодо запаху, він особисто мені сподобався, точно буду надалі користуватися. Дякую вам ❤️- Переваги:
- Приємний запах, доволі стійкі, чудовий сервіс
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Апетитна ваніль з шоколадом. Просто знахідка для любителів гурманіки. Смішна ціна, а пахне не гірше нішевої парфумерії.
Продавець швидко надіслав замовлення.
Рекомендую і парфуми і продавця. - Демидова В***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Хороший продавец, быстро связались, быстро отправили заказ. Духи замечательные очень вкусно пахнут.
- Переваги:
- Запах, качество
- Недоліки:
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Прекрасный продавец!!! Духи супер!!! Всем рекомендую!!!
- Переваги:
- Для любителей гурманики,стойкие,насыщенные
- Недоліки:
- Анастасия Ж***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Неймовірний аромат, дуже стійкий! Усі мені кажуть, що я пахну дуже "смачно" і питають, що ж це за парфуми такі!
Продавець дуже швидко відправив замовлення!- Переваги:
- Стійкі!
- Недоліки:
- Можна наносити лише на тіло
- Продавець H.M.N.
Доброго дня Анастасія! Нехай аромат приносить Вам ще більше компліментів!Гарного настрою.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Все добре, все сподобалось. Товар був відправлений оперативно.
- Переваги:
- Ціна та якість.
- Олійник Д***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Дуже вдячна!
Обов’язково буду замовляти ще та рекомендувати вас знайомим!- Переваги:
- Ввічливий консультант,відправлення замовлення день у день, гарне пакування парфумів для транспортування
- Недоліки:
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Мои любимые!стойкие,шлейфовые.ваниль ванильная.
Продавец быстро отвечает и быстро отправляет заказ Рекомендую. - Валерія Т***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Продавец быстро отправил товар, все ок. Духи очень яркие и сладкие, у чувствительных людей может от них болеть голова, будьте осторожны.
- Переваги:
- Хороший продавец
- Недоліки:
- Личная чувствительность к запаху
- КсенияВідгук від покупця. Продавець: H.M.N.
В целом, неплохой запах, пахнет реально ванилином, будто прошла мимо магазина выпечки, окружающие подмечали, что пахну сладко, будто ванилином)) стойкость средняя, особо не жалуюсь на неё, за такую цену было интересно попробовать)
- Переваги:
- Бюджетный
- Недоліки:
- -Если вы любитель мега сладких-приторных ароматов, вам понравится, в противном случае - наврядли
- Продавець H.M.N.
Дякую Вам Ксенія за Вашу оцінку і відгук! Раді Вам знову! Гарного настрою і мирного неба !
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: H.M.N.
Аромат дуже схожий на chocolate greedy від Montale. Особиста порада, аромат треба зберігати у холодильнику - так буде краще для масляного парфума та аромат буде більш приємнішим. У цьому парфумі ноти хрусткого шоколадного печива, але він не приторно солодкий. Продавець приємний, відправив одразу, вічливий та клієнтоорінтований!
- Переваги:
- Все добре, замовляйте. Великий вибір товарів!
- Продавець H.M.N.
Доброго дня Юлія. Дякуєм Вам за рекомендації. Нам дуже важлива думка кожного нашого покупця. Раді Вам знову! Гарного настрою і мирного неба
- лілія н***Відгук від покупця. Продавець: H.M.N.
запах солодкий, приємний як цукерка
- Продавець H.M.N.
Дякуємо Лілія Вам за оцінку і відгук. Нехай аромат приносить Вам все більше компліментів!