- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE
Сама дошка і кріплення нормальні. Але під чохлом всього один слой синтепону!!!! Це майже гола дошка, як на ній прасувати? Сам чохол також не прилягає, бо слабувата резинка. Не рекомендую.
- Переваги:
- Швидка доставка за 1 день.
- Недоліки:
- Гола дошка, замість паралону 1 мм синтепону
- Продавець WESTERN HOUSE
Шановна клієнтка ! Дуже шкода, що ви не задоволені товаром нашого виробництва. Дозвольте пояснити вам наш погляд на цей виріб. Поролон ми не використовуємо взагалі, оскільки для прасування потрібна рівна тверда поверхня. Товстий шар поролону використовується на наш погляд, щоб замаскувати тоненьку ненадійну поверхню, в більшості випадків 10 мм, на відміну від нашої 16 мм. У синтепону є дві функції: захистити поверхню від впливу високих температур та після першого ж прасування як би скріпити дошку та чохол (до вашого відома із найкращої турецької бязі Gold) між собою міцно, але з можливістю зняти та попрати у любий час.
Ми виробляємо цю модель більше 15 років,та серед наших постійних покупців багато професійних швейних ательє. Але якщо особисто вам дошка не до вподоби нагадуємо про ваше законне право повернути її нам , для цього потрібно тільки передзвонити по номеру на етикетці.
- Тамара С***Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE
Не стійка, весь час при прасуванні ковзає по підлозі. Це дуже не зручно.
Авторам виробу, можна було щось цупкіше придумати, аби дошка так не ковзала.- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Ковзає по підлозі, тримач для праски ну дуже тяжко висувається
- Продавець WESTERN HOUSE
Дуже дивна інформація, на жаль "автора" дошки знайти нам вже не вийде оскільки вони виробляються вже років 50 а на нашому підприємстві вже біля 20 ти років.
- Продавець WESTERN HOUSE
Товщина дсп на цій моделі 16 мм, на аналогічних інших виробників біля 10 мм.Якщо і були якісь нарікання на цю модель то тільки на то що вона заважка ,але саме це придає її стійкості.Ні в якому разі не ставлячи під сумнів ваш висновок(адже усі люди різної статури) пропонуємо вам повернути наш товар,передзвонивши по номеру на етикетці.
- Виктор О***Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE
Крепкая,удобная доска.
- Переваги:
- Всё норм.
- Недоліки:
- Доставка на грузовое отделение,недорого ,но потеря 15 минут.)
- Продавець WESTERN HOUSE
Дякуємо!
- Катрич Е***Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE
Пользуюсь более месяца - нареканий нет. Были сомнения в товаре, так как под другими досками этого производителя был ряд критических комментариев, в которых говорилось о плохом качестве материала, неустойчивости, неподходящих габаритах и т.д. Но по факту ничего этого нет, все вполне нормально, устойчивые ножки (начитавшись комментариев я ждал сильно худшего), ножки никуда не скользят, чехол никуда не скатывается, после первой глажки, как и заявлено производителем, разровнялся. В общем с функциями гладильной доски справляеться полностью.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE
Привіт дошка за ці гроші нормальна а вот доставка дорога.Ціна стояла на дошці 290 а на пошті коли пололучав заплатив 407.
- WESTERN H***
Доброго дня.На жаль вартість доставки встановлюється не нами,а транспортною компанією.Нова Пошта дорожче,Міст трошки дешевше ,ще окрема послуга -накладний платіж,тому ми радимо нашім Покупцям -предоплату, це здешевлює доставку.
Дякуємо за Ваш відгук,бажаємо приємного користування.
- ОксанаПродавець: WESTERN HOUSE
Ребята,вы с такими ценами за доставку скоро клиентов растеряете.
- WESTERN H***
Добрый вечер.Полностью с Вами согласен.Но к сожалению на тарифы компаний перевозчиков,мы не можем оказывать никакого влияния.