Картка Rozetka

Відгуки покупців про Прасувальна дошка WESTERN HOUSE Мрія XL з рукавом

Оцінка користувачів 4.18/5
  • Альона Б***

Товаром не повністю задоволена (

Переваги:
    Конструкція міцна
    Недоліки:
    Чохли дуже тонкі і з синтетичної тканини,доведеться замовляти окремо
    • Продавець  WESTERN HOUSE

"Шановний покупець"! Дуже здивовані вашим відгуком, оскількі наші чохли виготовлені з чистої найкращої турецької бязі марки "Голд" -преміум якості, а ні як не з синтетики. На рахунок тонкості згодні з вами, ми не наклеюємо на поверхню товстий шар паралону, маскуючі використання тонких плитних матеріалів, створюючі візуальний ефект об'єму. Наш чохол несе практичнє навантаження як і всі товари, що виробляємо більше 20-ти років. Наш контактний номер є на кожній етикетці. так що можемо тільки запропонувати конвертувати ваше незадоволення у конкретні дії, а саме відправити товар назад виробнику (нам). А вам можемо побажати знайти щось, що "задовільнить вас повністю".

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE

Дякую виробнику! просто чудово! надали варіанти тканин, обрала та, що спадобалась. Єдине, що ніяк не можу пристосуватись, щоб легко її скласти. Дошка для мене надійна, стійка, зручна, велика для прасування, приваблива, в зібраному стані - компактна
    Дякую!!

Переваги:
    Недоліки:
    ___
  • Валерій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE

Отримали цю праску. До цього читали відгуки. Напрягалися. АЛЕ. Я і моя Дружина ДУЖЕ задоволені. Товста підлога. Велика площа глажки для праски. Дуже зручно рубашки гладити. Хтось каже що тонка підложка. Фігня. Товщина як треба. Брюки та рубашки гладяться неперевершено. Але. Є додаткова підставка під рукава. Ніхто не знає куди її дівати. Дивіться на мої фото і Ви зрозумієте де її місце. Дуже зручно і нічого не загубиться. Ще один плюс - тримач утюга. Настільки зручно, що я наливаю дистильовану воду і дуже зручно дивитися рівень води. Продавець на вибір запропонував вибір тканин. Нам сподобався бежевий Париж. Ми з дружиною хочемо на подарунок замовити таку гладилку родичам. Хочемо знайти подешевше перевізника.
    Доскою ДУЖЕ задоволені. ( Плюс можна використовувати як нічний тримач одягу. Дуже міцна). Дякуємо Виробнику. Дуже приємно, що це виробляє Україна.

Переваги:
    Велика вага. Стійкість. Велика площа глажки. Зручний тримач для рукавів. Гарний столік для розливу алкогольних напоїв. Нічний тримач рубашки і джинсів.
    Утюг завжди вертикально стоїть і це зручно.
    Недоліки:
    Нова Пошта дорогі тарифи на доставку. (Я б ще декілька таких купив друзям на Дні Народження, але без Нової Пошти)
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE

Стійка ,якісна дошка для прасування. Мені сподобалась.

Переваги:
    Розмір,ціна,чохол, стійкість, наявність штуки для прасування рукавів.
    • Продавець  WESTERN HOUSE

Дякуємо!

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE

Единственный плюс этой доски, для меня, что гладильная поверхность сделана из фанеры, а не сетка. То, что она тяжелая, для меня тоже скорее плюс, чем минус, так как это дает устойчивость. То, что мало подложки очень большой минус, можно было сделать ее хоть немножко потолще. На счет качества ткани, пока ничего сказать не могу, так как ещё не пользовалась, но надеюсь линять не будет.
    Заказ делала в субботу, продавец в этот день работает, но если бы я не позвонила, то меня навряд ли бы набрали. Хотя отзывы о продавце были не плохие.
    Общее впечатление о покупке так себе... Думаю со временем придется покупать более толстый материал для подложки и перешивать чехол.

Переваги:
    Устойчивая. Хорошая ширина и длина.
    Недоліки:
    очень неудобно складывается-раскладывается, ну очень мало подложки под чехол(можно сказать ее почти нет), ткань так себе, чехол не плотно прилегает к доске, болтается и съезжает. Пошив чехла так себе, даже не на троечку.
    • Продавець  WESTERN HOUSE

Доброго дня ! Дякуємо за Ваш відгук. Чудово що Ви побачили головні переваги нашої дошки - вагу (бо ми використовуємо тільки дсп товщиною 16 мм на відміну від інших аналогів де дсп іде 10мм, а грубий шар поролону робить їх візуально однаковими. На рахунок матеріалу можете не хвилюватись, використовується
      бязь Голд Преміум так що не плавитися, ні линяти вона не буде. Тонкій шар синтепону потрібен тільки для забезпечення жорсткої поверхні та захисту від температури. Ви побачити як після одного двох прасувань чохол буде надійно сидіти на дошці, але з можливостю завжди зняти та попрати.

• Продавець  WESTERN HOUSE

Маємо надію що після нетривалого використання Ви не тільки зміните свій на наш погляд не дуже справедливій відгук а ще порадите нашу продукцію своїм сусідам та знайомим ,як і робить переважна більшість наших покупців .Р.S : цими вихідними в Україні був Великдень. Гарного використання.

• Вадим С***

Всё отлично.

• Оксана Б***

...

Переваги:
    Принт нормальный, как на фото, размер хороший, устойчивая.
    Недоліки:
    тяжелая, неудобно раскрывается и складывается, мало подложки под чехол
    • Продавець  WESTERN HOUSE

Спасибо за Ваш отзыв. Мы используем в производстве ДСП толщиной 16мм (остальные производители в основном 10мм). Это гарантирует надежность и устойчивость, но к сожалению немного добавляет вес. Возможно Вам бы подошла более компактная и легкая модель "Мрія". Хорошего использования.

• Віктор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE

Вполне нормальная доска. Не сказал бы что прям устойчивая. На ламинате скользит и менее устойчивая, на ковре не скользит и более устойчивая. На выбор предоставили з десяток разных чехлов. Сам чехол просто накинут и не зафиксирован, поэтому будем снизу прибивать степлером, а то при глажке скользит сам чехол. В комплекте идет ещё и досочка для глажки рукавов, качество так себе, но за такие деньги сойдет.

• Продавець  WESTERN HOUSE

Спасибо за Ваш отзыв. Чехол не рекомендуем Вам прибивать степлером, иначе он станет одноразовым (Вы не сможете его постирать) а это дорогая турецкая бязь. Чехол подшит по краю резинкой ,а после первой глажки он перестанет скользить .Хорошего использования.

• Марія Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE

Все супер! Прочная доска, быстрая доставка. За такие деньги это просто класс! Спасибо.

Переваги:
    Прочная, большая, удобная.
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE

Доска на свои деньги супер!
    Порадовали качество креплений,
    устойчивость ,наличие подставки для утюга и рукав.

Продавец связался быстро, оперативно обработал заказ и предоставил выбор расцветок . Спасибо!

Доставку выбрала подешевле через Мист Экспресс со Львова (до 100грн),доставка будет до парадного ,но след раз выберу Новую почту .

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE

Отличная доска. Лучше чем китайская, которая была до этой.
    Обслуживание на высоком уровне. Продавца рекомендую!

Переваги:
    Длинная и широкая. Хорошие крепления. Отличное качество.
    Недоліки:
    Не обнаружил.