Відгуки покупців про Сушарка для білизни WESTERN HOUSE Економ

Оцінка користувачів 4.67/5
на основі 44 відгуки
  • Кирило
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Чорний

Зіткнувся із браком, який вже описували в коментарях -- дефект замка/коліна (воно зібране нерівно)
    На функціональність впливає не так, щоб критично, але сушарка не може бути розкладена повністю, геометрія трохи порушена
    Пакування при отриманні було непошкоджене -- як зовнішня коробка, так і внутрішня плівка від виробника
    Дефект проявив себе вже під час розкладання, в зібраному вигляді важко помітити, тим паче коли плівка повністю неушкоджена

Переваги:
    Ціна, компактність
    Недоліки:
    Дефект від виробника
    • Продавець  WESTERN HOUSE

"Шановний покупець" дуже просимо вас відправити товар назад до нас (звісно за наш рахунок), вартість товару буде вам компенсована. Натомість, ми можемо зробити висновки про причини виникнення цих пошкодждень (які ви назвали "дефект від виробника") та ввести необхідні поліпшення. якщо ця модель їх потребує. Адресу для повернення ми скинемо вам у месенджер. Якщо ж ви не забажаєте повернути нам нашу продукцію для ретельного аналізу - це теж буде для нас приводом аналізувати причини виникнення цих пошкоджень і подібних "висновків".

• Кирило

Доповню свій відгук.
      Можливо з товаром мені і не пощастило, але судити за однієї покупкою буде необ'єктивно.
      Натомість хотів би залишити позитивний коментар стосовно самого продавця:
      - зі мною дуже швидко з'язалися в месенджері та надали адресу НП для відправки сушарки назад
      - без проблем погодились на відправку товару укрпоштою (на жаль, відправка сушарки через НП можлива лише у вантажному відділенні, яке було далеко від мене)
      - після отримання товару впродовж доби повернули кошти в повному обсязі
      - як і обіцяли, відправка товару назад була за рахунок продавця

Тому, однозначно можу рекомендувати продавця. Навіть якщо товар не буде вас влаштовувати з об'єктивних причин, то будьте певні -- продавець нікуде не зникне та вирішить проблему швидко та чесно.

Як на мене, такі дії продавця набагато цінніші за 100% якість товару -- жоден виробник не може гарантувати повну відсутність проблем з усіма своїми товарами і не факт, що потім вам допоможуть у вашій ситуації, на відміну від продавця даного товару

• Оксана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Нормальна сушарка, компактна, повністю вмістилося одне прання. Але прийшла з недоліками - є 2 вм'ятини, брак 1-го "коліна", трохи кривувата у складеному стані. Не повертаю, бо на функціональність не впливає, але хотілося щоб цього не було

Переваги:
    Компактна, функціональна, містка, наче надійна (поки у використанні була 1 раз)
    Недоліки:
    Дефекти виробника - 2 вм'ятини, брак 1-го "коліна", трохи кривувата у складеному стані
    • Продавець  WESTERN HOUSE

Доброго вечора! Хотілось би повідомити вам, що ми і є виробником цих сушарок більше ніж 15 років та категорично не згодні з вашою оцінкою. Система контролю якості у нас поставлена добре. Якщо ви пишите, що вона "трохи кривувата", то це чітко вказує на зовнішні вплив, як і перекос замка та 2 вм'ятини. Огляд товару при отриманні є обов'язковою процедурою, що дозволяє уникнути зайвих проблем та витрат. Але ми готові обміняти вам товар на новий, покупець для нас завжди є головною цінністю. Вам потрібно лише передзвонити по номеру на етикетці. Гарних вихідних!

• Кирилл Ц***

Отличная сушилка. Компактная, удобная. Рекомендую

Переваги:
    Описал
    Недоліки:
    Не нашел
  • Олена Х***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Дякую. Сушаркою задоволена. Така, як я і хотіла. Супер.

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Я очень довольна.Вместительная, удобна в использовании.Легко складывается

Переваги:
    Компактная
  • Ірина П***

Чудова та міцна

• Валерія К***

Жахлива якість
    Конструкція сушарки нестійка - вона хитається на рівній підлозі навіть без білизни
    Верхні прутики, на які потрібно вішати білизну, мають необроблені гострі краї, що є небезпечним і неодмінно призведе чи до травмування чи до пошкодження речей, якщо додатково з ними нічого не зробити

Переваги:
    Розмір
    Недоліки:
    Якість
    • Продавець  WESTERN HOUSE

Шановний покупець! Ми є не тільки продавцями а ще і виробниками цього товару. Тому знаємо переваги товару який виробляємо вже більше 20 років. Одразу, щоб зняти зайві питання, нагадуємо вам про ваше право відправити нам товар назад та отримати ваші кошти.
      Це найкращій варіант для всіх: ми зможемо перевірити вашу інформацію та бути впевненими, що ви не травмувались, а ви мабуть зможете купити щось інше, що вам до вподоби.

• Валерія К***

Дякую продавцю за відповідь та можливість повернення товару
      На жаль, дана опція не є зручною, позаяк передбачає повторне транспортування доволі габаритного товару на вантажне віддвлення Нової Пошти, яке розташоване не дуже близько до місця проживання, тож будемо вже якось "удосконалювати" наявну конструкцію задля можливості подальшого користування.

Моя порада потенційним покупцям: уважно розглядайте товар безпосередньо в пункті отримання - повнісю розпаковуйте й перевіряйте стійкість та всі механізми й складові частини задля уникнення подальшого розчарування (можливо, дійсно, це саме мені так не поталанило...)

• Продавець  WESTERN HOUSE

Шановний покупець у здається немає ніяких труднощів викликати кур'єра та відправити до нас вироблений нами товар.Ми навіть готові оплатити цю як ви кажете опцію,дуже хочеться потримати її в руках оскільки перелічені вами жахіття зовсім не притаманні сушаркам нашого виробництва та і будь яке "удосконалення" ні до чого доброго не приведе .А ми дуже ретельно слідкуємо за своєю репутацією так і за якістю виробленого продукту тому питання "не поталанило"у цьому випадку не стоїть.

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Чорний

Безумно довольна покупкой именно этой сушилки : очень компактная, легкая, при этом благодаря большому количеству прутьев спокойно помещается стирка с полностью загруженного барабана. Маленькое расстояние между прутьями абсолютно не мешает сохнуть вещам. После распаковки немного смущало, что она чуть перевешивается в одну сторону и немного шатается, но когда навешиваешь белье, она выравнивается. Порадовала и доступная цена

Переваги:
    Легкая, компактная как в разложенном, так и в сложенном виде, вместительная. Красивая. Также считаю достоинством отсутствие боковых крыльев, которые часто ломаются, занимают место и портят внешний вид
    Недоліки:
    Не хватает устойчивости
  • Анна П***

Гарна, виконує свої функції,стійка,компактна,легка

Переваги:
    Виконує свої функції,не падає
    Недоліки:
    Не побачила
  • Ніна М***

Дякую.Дуже зручна,приємна ціна.

Переваги:
    Займає мало місця.
  • Вікторія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Повністю відповідає опису) звʼязались і відправили досить швидко.

Переваги:
    Компактна
    Недоліки:
    Поки немає
  • Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Компактна, справляється зі своїми обов'язками. Брала давно, то вирішила коментар, нарешті, написати.

Переваги:
    Компактна
    Недоліки:
    Через час, випав шурупчик
  • Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Сріблястий

Купила сушилку, ещё не пользовались. В общем задумка хорошая, можно немного доработать. Я бы добавила фиксатор на вторую ножку, это добавит устойчивости и резиновые клипсы на ножки, чтобы не царапать пол.

Переваги:
    Хорошо продумана высота и количество прутов.
    Недоліки:
    Немного хромает покраска.
    • Продавець  WESTERN HOUSE

Дякуємо за ваш відгук .Хочемо запевнити Вас що цій моделі у нашому виробництві біля 15 років ,додатково фіксатора вона не потребує оскільки сама конструкція ніжок

• Продавець  WESTERN HOUSE

виключає можливість неконтрольованого складання а використана фарба полімерна тому подряпини підлоги теж мало вірогідні. У будь якому разі збережіть номер Вайберу ,Ви завжди маєте можливість звернутись до нас. Наш клієнт наша найбільша цінність.

• Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Отличная, не громоздкая и вместительная

• Яна И***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Чорний

Негативний коментарій нижче, не можу видалити, бо на розетці нажаль немає такої можливості(

Ситуація з сушаркою вирішена, зочу залишити продавцю 5 зірок

• Яна И***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Чорний

Жахлива сушарка, прийшла вже облізла, сипется іржа.
    Саме покриття не гладеньке, речі на ній сушити боюсь, особливо світлі, бо можуть залишитись сліди.

• Продавець  WESTERN HOUSE

Добрий день. Відправте будь ласка товар назад (звісно за наш рахунок) .Після отримання та огляду це питання буде вирішено протягом 1 робочого дня .Вибачте за незручності. Ми швидко розберемося .Для нас це теж питання ,оскільки ця модель дуже міцна і зазвичай надійна.

• Ольга Ч***

Чудова сушарка, зручна,легко складається

Переваги:
    Зручна
  • Евгения
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Сріблястий

Супер.Высокая и удобная.Устойчивая и сделана качественно.Спасибо!

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Замовлення прийшло протягом 3 діб. Сушаркою задоволені , бо саме таку шукали.

Переваги:
    Не займає багато місця.
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Хорошая сушка. Удобно пользоваться на балконе

• Оксана О***

Класна!

• Инна К***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Компактна, якісна збірка, міцна труба та прути

• Світлана

металева фарбована користуюся пів року поки немає зауважень

Переваги:
    металева фарбована користуюся пів року поки немає зауважень
    Недоліки:
    поки не знайшла
  • Светлана П***

Хорошая сушилка. Ничего лишнего. Искала именно такую, без крыльев

Переваги:
    Качество, цена
  • Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Нормальна сушарка за свої гроші. Стильний зовнішній вигляд, компактні розміри, стійка на поверхні, легко складається. Питання виникають тільки до прутів на які вітається одяг. По-перше деякі з них добряче хитаються, по-друге відстань між ними мінімальна, що спричиняє незручності при розв'язуванні прання, особливо чогось грубого і габаритного типу в'язаного светра.

• Продавець  WESTERN HOUSE

Дякуємо за Ваш відгук ."Стильний зовнішній вигляд" це саме те чого ми прагнули. На рахунок дротів, ми навмисно розмістили більшу кількість прутів, щоб збільшити місткість сушарки. Це дуже приємно, що Ви хоч і з незручностями, але розмістили грубий та габаритний в'язаний светр між прутками, оскільки, на жаль, більшість сушарок не витримали б такого навантаження навіть при розподіленні по всі й поверхні. Ще раз дякуємо, гарного використання.

• Юрій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Сушка гарна, компактна, мені підходить на балкон.

Переваги:
    Компактна, містка, гарно складається.
  • Евгений С***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Хорошая сушилка, компактная, легкая, интуитивно понятная

Переваги:
    Легкая, просто складывается
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Дуже гарна,зручна,не ковзає,легко складається.доставили швидко.задоволені дуже.

Переваги:
    Ціна,зручність,якість.
    Недоліки:
    Не побачили
  • Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

На жаль, не було безкоштовного доставлення

Переваги:
    Легка, але міцна. Дуже сподобалась. Комфортна у використанні
    Недоліки:
    нема
  • Елена

Якісна сушка,на невеликий балкон

Переваги:
    Зроблена добротно
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Маргарита К***

Советую

Переваги:
    Компактная, красивая, удобная. Я очень довольна покупкой
    Недоліки:
    Не заметила:-)
  • Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Для невеликого балкону саме те, довго обирали , шукали саме без додаткових секцій

Переваги:
    Компактна, ціна
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • ирина В***
    Відгук від покупця. Продавець: WESTERN HOUSE. Колір: Білий

Чудова та зручна сушка!!! Рекомендую дійсно.

• Марина

цена-качество отличное

Переваги:
    компактность
    Недоліки:
    не заметила
  • Тетяна В***

За таку ціну, хороша

Переваги:
    Компактна, легко складається, витримує важкий одяг: джинси, всітшоти товсті.
    Недоліки:
    Поки не помітила
  • Иван И***

удобная

Переваги:
    Покупкой доволен.
    Недоліки:
    не обнаружил