Відгуки покупців про Ланцюг 50 ланок (25 зубів) Oregon 91VXL050E крок 3/8 паз 1,3 арт.цепш155
- Женя А***Відгук від покупця. Продавець: VYG-PARTS
Коробка була дуже пом'ята. Ланцюг гострий, пиляє)
- Ігор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На Stihl MS180 стала ідеально. Двома такими цепами10 кубів дуба діаметром 20-40см порізав наче масло, без підточки.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний ланцюг. Дешевий, добре пиляє та надійний. Усім рекомендую
- Переваги:
- Ціна, якість
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная цепь. Стала без проблем на Stihl MS180 с шиной 35 см (14”) без проблем.
- Переваги:
- Хорошая заточка цепи. Приемлемая цена.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Быстро пришла. Брал на Штиль 180 - все прекрасно подошло... До первой заточки - распилил на шайбы 3 куба сосны.
- Переваги:
- Острая, хорошая цепь
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично пилит! Читайте что написано на шине, а потом заказывайте! Там всё понятно написано!
- Переваги:
- Отличная острая цепь!
- Недоліки:
- Не увидел!
- Геннадий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пила Stihl 181 , размер как у родной ( шина 35). Отличная цепь , на первых порах точно лучше оригинала.
- Переваги:
- цена , качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружены.
- Володимир
а от мені завелика хотя штіль і шина 35 в чому проблема?
- Artem S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свою цену, идеальная цепь! В принципе от Штилёвских не чем не отличается, только ценой. Не растягивается, как обычный Китай.
Советую! - Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: Reallider
Дякую продавцю за швидку відправку. Ланцюг чудовий.
- Переваги:
- Добре працює
- Віталій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Reallider
Пиляє чудово
- Переваги:
- Гострий, не розтягується на твердих породах
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Борис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цеп супер ріже класно підходить идеально на шмідт мс181
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная цепь! На 180-й штиль идеально подходит!
- Переваги:
- Цена-качество
- Константин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
К сожалению, соглашусь с комментариями тех, кому оказалась коротка.
Да, это так, цепь короткая и не налазит на шину, у меня китайская электропила с длиной шины 35 см.
Придется идти возвращать. Будьте внимательны при выборе этой цепи для вашей конкретной модели пилы.- Переваги:
- Качественная цепь
- Недоліки:
- Не подошла
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Эта цепь для штиля 180 там 50 звеньев. А вот у меня олео-мак 937, а на нее надо 52 зуба. Пришлось поколдовать со старой шиной, чтобы без каких либо манипуляций поставить эту цепь.
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купував для Stihl MS180. Стала як рідна. Ріже непогано, проте в порівнянні з оригінальним ланцюгом Stihl 63 PS 50 має набагато більшу вібрацію та віддачу, хоча вони відрізняються типом зуба. Я думаю, що це пов'язано з наявністю горбистої ведучої ланки у ланцюга Stihl. Щодо тримання заточки сказати нічого не можу, попри нетривалий час користування.
- Переваги:
- Непоганий за свої гроші
- Недоліки:
- Сильна вібрація
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
цепь для своей цены отличная
- Переваги:
- Цена ,качество
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
небуло двазуба товаром цілком довольний
Не підходить до садко вобше добавляв три зуба щоб війщло нащину і звйоздочку- Недоліки:
- Нехватка двох зубіі
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: ЧЕСНОК
Упаковка без маркування, якась наклеяна бумажка, ланцюг, чомусь дуже в маслі, немає лазерної полоски на пильних зубах, це викликає підозру, що ланцюг оригінальний! За йоно якість сказати нічого не можу, ще ним не користувався, треба був ланцюг на іншу пилку, в цьому магазині вже не замовляв!
- Переваги:
- Немає переваг!
- Недоліки:
- Підозра на оригінальність!
- Продавець ЧЕСНОК
Добрий день!
Наша організація є офіційним дилером торговельної марки OREGON, ми реалізовуємо тільки оригінальний товар офіційно завезений на територію УКРАЇНИ. Цей ланцюг 100% оригінальний. Лазерне маркування є не на всіх типах ланцюгів, виробник вирішує на яких типах ланцюгів потрібне маркування, а на яких ні, на більш потужних ланцюгах це маркування є. Всі відповідні маркування є на ланцюгу. Можливо ви ще десь могли замовити схожий ланцюг, у нас ви ланцюг замовляли майже 2 місяці назад.
- Алексей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В описании сказано на шину 35см. Пофакту на мою шину oregon 91 ( 35 см) она не подошла, так как не хватает длины. Что это за цепь такая? Или это какой-то брак?
- Переваги:
- По виду хорошего качества
- Недоліки:
- Не встала на родную шину oregon 91
- Григоренко С***
на штиля 180го ее длинны достаточно а вот на олеомак двух звеньев не хватит.. шина здесь особо не при чем.
- Илья Ш***
Отлично подошла на Oregon 91, длина шины тоже 35см (14"), поставил без проблем.
- Sergey B***
и как это шина не при чем?если шина расчитана на 53 звена вы суете на 50 или на оборот у вас 50 суете 53 потом натянуть не можете смотрите количество звеньев шаг и ширину цепи!это тоже самое что на 14 диск пихать 13 резину или на оборот)все должно быть по размеру не так ли?)
- Кайтанюк Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цепь в остальном отличная ,не первый год пользуюсь орегоном,как всегда на высшем уровне всё ! Я её отнёс в мастерскую и мне её удлинили как надо за 40 гр.
- Переваги:
- Отличная качественная вещ!!!
- Недоліки:
- Не подошёл размер,оказалась маловата,меньше чем надо на три звена.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені не підійшов, вроді і працює нормально але швидко сідає і треба гострити на даний момент більше не буду купляти, по замовленню все нормально приїхало та вчасно.
- саржевский с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мягкие породы пилит отлично на твёрдых породах скачет и быстро тупится.
- Переваги:
- Цена.
- Недоліки:
- Плохо пилит твёрдые породы.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
нажаль сідає швидко тому буду пробувати щось інше ,думав синій зуб буде краще працювати але оказалося що ще менше ніж на попередніх від іншої фірми
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- є пару
- Василь Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Dmitry K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товаром воспользоваться не смог, по причине недостаточной длины цепи. Заявленная длина должна быть достаточной для 35-ти сантиметровой шины, но по факту несколько см. нехватает. На шину и вал не одевается т.к. короткая.
- Переваги:
- Красивая и недорогая.
- Недоліки:
- Короче чем необходимо для шины 35 см.
- Sergey B***Продавець: Rozetka
люди а не проще знать сколько звеньев на вашей шине и читать характеристики?на 35 14" есть 50 и 52 звена!и тут заявлены 50! к тому же тут свои 50 звеньев имеються не поверю что вам пришли цепи 47 48 звеньев)читайте то что вам нужно а не на глаз брать)будьте внимательны и грамотны деньги не большие а можете терять еще больше если делаеете так покупки))по цепи скажу достойная лучше родной))
- Переваги:
- пилит и хорошо))
- Акс н***
возможно и проще но не мне)может знаете,подойдет ли для " Цепная пила Stiga SE1814Q" посиланняСпасибо)
- Sergey B***
к сожелению в описании товара не указано количество звеньев!рекомендую смотреть на пиле или коробке от родной цепи.за частую описание или характеристики могут не совпадать штампуют на скорую руку!на самом инструменте вы увидете достоверную информацию)
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
На Stihl MS180 стала прекрасно, меньше тупиться и разтягивается, режет лучше от оригинальной цепи фирмы Stihl.
- Переваги:
- Идиально режет дуб,граб,акацию,клен даже сухие
- Денис Д***Продавець: Rozetka
Подскажите пожалуйста, подойдет ли эта цепь к электропиле Skil 0780 35см.
- Сергей Т***
А вы пощитайте сколько звеньев на вашей старой цепи, если 50 то подойдет. А цепь хорошая сам такой режу.
- Artem S***
Да, подойдет, у нее шина 35см. и шаг ее 3/8
- Віктор Г***Продавець: Rozetka
Чи підійде на штіль мс180
- Максим В***
по характеристикам шины смотрите.
- Вася Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подшодит на Штиль 180?
- Artem S***
подходит
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вона підійде на садко і чице оргінал
- Лога С***
Бензопила Sadko GCS-380. Цепок підходе 52 зуба ріже чудово
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прислали інший ланцюг, *325 крок на 72 ланки. Коли забирав не став дуже придивлятись і перераховувати ланки, а даремно. Вдома вже при уважному огляді виявив, що то не той ланцюг що замовляв. Але саме смішне те, що на оригінальній упаковці так і написано, що це саме *325 крок, товщиною 1,3мм і на 72 ланки. Просто розетка наліпила зверху свою етикетку з тими параметрами ланцюга якій я замовляв, але ланцюг не замінила. Фото жодаю.
- Недоліки:
- Прислали не те, що замовляв.
- Микола П***Продавець: Rozetka
В мене GRUNHELM GES18- 35 електропила шина 35см, ланцюг 3/8, 53 ланки.
Під такий ОРЕГОН треба шину міняти, тут 50 ланок?- Максим А***
Звісно треба підібрати ланцюг з такими ж характеристиками як і був.
- фомин с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
отличная цепь