- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Авангард. Колір: Чорний
Замовленням дуже задоволена, дитина в захваті від подарунку! Дякую менеджеру за оперативну роботу, все вчасно,
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Пені бордом задоволена. Тривкий, до 80 кг спокійно витримає. Замовлення отримала вже наступного дня по Новій пошті. Сам скейтик дуже гарний, сподіваюсь, принт швидко не зітреться. Дякую)
- Переваги:
- Зручний. Міцний. Гарний. Швидка доставка.
- Недоліки:
- На початку може не повертати так сильно, як того хотілось би. Підкрутила гайки і стало краще.
- Продавець DIGOS
Доброго дня Аліна. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Продавець оперативний, відправили швидко. Якісний пенні борд. Купили на подарунок, ще рано)))
- Продавець DIGOS
Доброго дня Юлія. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Обслуговування оперативне. Товар якісний!
- Продавець DIGOS
Доброго дня Яна. Щиро дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Товар прийшов якісний та швидко. Все супер.
- Переваги:
- Швидко. Відправка в день замовлення
- Продавець DIGOS
Доброго дня Аліна. Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!
- Инна Ф***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Заказом довольны. Товар полностью соответствует описанию. Яркий и стильный дизайн, прочный. Спасибо за быструю доставку!
- Продавець DIGOS
Доброго дня, Инна. Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!
- Агаева С***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Прочный ,красивый . Полностью соответствует описанию. Ребенок восторге
- Переваги:
- Красивый прочьный
- Продавець DIGOS
Доброго дня, Сніжана. Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! З повагою команда магазину, DIGOS!
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Всё отлично.
- Продавець DIGOS
Доброго дня Дмитро. Дякуємо за відгук.
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Товар полностью соответствует описанию. Работой продавца осталась довольна. Отправили буквально через час после оплаты.
- Переваги:
- Яркий, колеса светятся
- Продавець DIGOS
Доброго дня Анна, дякуємо Вам за відгук. Раді, що Вам все сподобалось.
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Очень довольна заказом. Пенни борд очень яркий, стильный и удобный. Колеса светятся очень красиво.
Заказ сделала в пятницу после обеда, а в понедельник уже забрала на укрпочте.- Переваги:
- Устойчивый, красивый, надежный
- Недоліки:
- Не выявлено
- Продавець DIGOS
Доброго дня Наталя, дякуємо Вам за відгук. Раді що Вам все сподобалось.
- Вадим Ю***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Скейт отличного качества, прочный и мягкий. Дочка в восторге от подарка. Заказ отправили в день заказа. Спасибо.
- Переваги:
- Подвеска, принт, колеса.
- Продавець DIGOS
Доброго дня Вадим. Дякуємо за щирий відгук.
- АПВідгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Отличный и стильный борд, только слабо поворачивает после распаковки. Продавец связался, посоветовал слегка ослабить гайки для лучшей управляемости и поворачиваемости. Попробуем, пока все отлично!
- Переваги:
- красивый, стильный
- Недоліки:
- вначале не очень поворачивает
- Продавець DIGOS
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
После трёх дней катания ребенка, начал стираться рисунок.
- Переваги:
- Добротное качество
- Недоліки:
- На третий день эксплуатации принт начал стираться
- Продавець DIGOS
Доброго дня Володимир, дякуємо за відгук.
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Малыш рулит
Товаром довольны, всё красиво и качественно, колёса казались туговатыми, но они быстро разработались.
- Ярина Д***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
покупкою задоволені
- Переваги:
- Дякую продавцю за швидку доставку. Оскільки це був терміновий подарунок, то все прийшло вчасно. якість товару дуже хороша.
- Недоліки:
- не виявили
- Продавець DIGOS
Доброго дня Ярина, дякуємо Вам за відгук. Раді що Вам все сподобалось.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Заказывали ребенку на день рождения. Менеджер сразу перезвонил, проконсультировал, ответил на все вопросы и через день мы уже имели подарок. Спасибо большое за быструю доставку
- DIGOS
Здравствуйте. Спасибо за отзыв. Будем рады видеть Вас у нас в магазине.
- ВалентинПродавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Спасибо за оперативное рассмотрение заказа и доставку товара, быстро и вежливо ответили на все интересующие вопросы.
- Переваги:
- оперативное рассмотрение заказа и доставку товара, быстро и вежливо ответили на все интересующие вопросы.
- Продавець DIGOS
Доброго дня Валентин. Дякуємо Вам за відгук. Дуже раді, що Вам все сподобалося.
- Оксана Г***Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Здравствуйте. Очень понравился Ваш оригинальный принт. А у Вас есть еще интересные принты?
- DIGOS
Здравствуйте, Оксана. У нас в наличии есть очень много оригинальных принтов. Оставляйте заказ и наш менеджер с Вами свяжется для решения всех Ваших вопросов.
- Андрей А***Продавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Здравствуйте. Скейт отправляете в собранном виде?
- DIGOS
Здраствуйте, Андрей. Да, отправка пенни бордоб происходит в собраном виде.
- ИННАПродавець: DIGOS. Колір: Пурпурний
Здравствуйте. Скажите пожалуйста, какая максимальная нагрузка?
- DIGOS
Здравствуйте, Инна. Максимальная нагрузка на скейт 80 кг.