- Коцелко І***Відгук від покупця. Продавець: Extend Market
Я коли нарізав то зігнулось залізо
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Extend Market
одна й та сама картопля. Велика, поділив навпід. Один різ номально, наступний не бере, додаєш зусиль - веде весь механізм і гне ножі.
Чесно кажучи, за таку ціну хотілося б більш якісний продукт- Недоліки:
- багато люфтів, після другого використання проблема саме така як вже згадували.
- Продавець Extend Market
Андрій, доброго дня. Нам дуже шкода що ви залишились не задоволені замовленням. Будь ласка підкажіть номер вашого замовлення через форму зворотнього зв'язку "Написати продавцю", менеджер з вами зв'яжеться
- Андрій Ф***
UPD. Продавець зв"язалася зі мною і надіслала новий ніж.
Дякую за відповідальне ставлення до клієнта.
- Андрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Extend Market
Багато люфтів, очікування були вищими
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Extend Market
Доповнюю минулий відгук)
Зі мною зв’язалась менеджер магазину і обміняла товар. Теперь все прекрасно ріжеться.- Продавець Extend Market
Дякую за ваш відгук!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Extend Market
Тиждень як придбав товар, хотів швиденько нарізати картопельку для фритюра. Користувався двічі. Використовував ніж для нарізання більшої картоплі. На перший погляд конструкція виглядає більш-менш впевнено, але коли береш середнього і більше розмір картоплі, механізм застрягає. Доводиться обережно прикладати зусилля, щоб розрізати картоплю(дівчина взагалі не змогла це зробити). В результаті зігнув ножі в насадці. Можливо для інших овочів підійде, але я б не радив цей товар, якщо хочете швидко нарізати картоплю.
- Переваги:
Нержавіюча сталь
Підійде для маленьких овочів - Недоліки:
- Ненадійна конструкція
Не наріже овочі великих розмірів
Вважаю не кожному вистачить сил
Через два використання зламалася одна насадка
- Продавець Extend Market
Наш менеджер перезвонить вам для узгодження заміни
- Андрій Ф***
Така сама проблема. Навіть деефект на ножі той самий
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Extend Market
Мне все понравилось режет картофель морковь и удобно и прикольно в использовании
- Переваги:
- Приятный и быстрый сервис
- Продавець Extend Market
Дуже дякуємо за ваш відгук!