Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про WiFi радіоняня / відеоняня YCC365 камера відеоспостереження з датчиком руху, нічним баченням microSD Біла (355246458)

Код :  219775399
Оцінка користувачів 4.18/5
на основі 21 відгук
  • Дарья И***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Все сподобалось. Класна камера за такі гроші

• Продавець  VPK

Дарья, нам приємно що товар Вам сподобався, дякуймо за відгук.

• Валерия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Камера супер, за такие деньги я удивлена

• Олександр

Все працює

Переваги:
    Легко налаштувалась
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Олександр О***

Працює добре
    Датчик руху вловлює рух і нотифікація миттєво надсилається у додаток в телефоні.
    Якість зображення достатня для відеоняні.

• Татьяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Очень быстро настраиваться, качество хорошее изображение, все довольны.

Переваги:
    Быстрота настройки
  • Алеся М***
    Продавець: VPK. Колір: Білий

Чудесное устройство! Решила приобрести на подарок!!! Подарком остались довольны.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

За свої кошти те що треба. Може працювати від павербанку. Якість картинки цілком задовільна. Дуже зручно що є можливість обертання камери.

Переваги:
    Всім задоволенний
  • Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Добрий день, після виникнення проблеми підключення, менеджер зв'язався зі мною та допоміг підключити, все запрацювало

• Продавець  VPK

Ірина, ми раді що Ви залишилися задоволені нашим товаром, якщо у Вас виникнуть будь які питання, Ви завжди можете звернутися за номерами вказаними в чеку, ми залюбки Вам допоможемо.

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Есть особенности, которые, как мне кажется проистекают из того что камера/видеоняня бюджетная.
    А именно:
    Немного падает чувствительность реакции на движение в ночном режиме, по сравнению с дневным.
    Слишком чувствительное управление поворотом камеры через приложение, но к нему можно приловчится, да и, как правило, редко пользоваться приходится, один раз настроил и все.
    Есть некоторые странности русификации приложения, но на понимание это не влияет, но может позабавить.

Переваги:
    За свои деньги хорошая камера/видеоняня. Изображение достойного качества, ночной режим тоже хорош, ИК подсветки хаватает чтоб нормально видеть предметы в 4-5 метрах в полной темноте. Проблем с подключеним не было, инструкция понятная (правда она только на английском, но приложение на русском). Можно поворачивать и поднимать поле зрения камеры дистанционно, через приложение. Есть даже 4-кратный зум.
    Недоліки:
    С учетом цены - пока не выявлены.
  • Іванна М***
  • Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Чудесное устройство! Решили сподружками приобрести Видео и радио няню для подарка на выписку !!! ОСТАЛИСЬ ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНЫ ! НУЖНЫЙ И ПРАВИЛЬНЫ ПОДАРОК!

Переваги:
    Лёгкий в эксплуатации Позволяет контролировать безопасность ребёнка с любой точки,не прилагая особых ресурсов. Оригинальный дизайн
    Недоліки:
    Нет светового индикатора о статусе функций
  • Шутов М***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Даною камерою можна керувати не лише будучи в спільній мережі WiFI а також заходячи в додаток з мобільного інтернеу.

Переваги:
    Якість виконання,приємний пластик,кріплення на стіну в комплекті,якість зображення,нічний режим ,мікрофон
    Недоліки:
    Досить шумний мотор,який повертає камеру.Якщо ділитись пристроєм з іншим користувачем то на тому пристрої дуже врізаний функціонал ,я фактично можу лише рухати камерою.а такі функції як вкл/викл нічного бачення,або вимкнення камери для мене недоступні ,і це створює деякі незручностію
    • Продавець  VPK

Мар'ян, якщо хочете щоб був повний функціонал на інших телефонах, поруч з камерою натисніть на другому телефоні пошук пристрою, знайдіть введіть пароль від камери та додайте в додаток, в такому випадку Вам буде доступний повний функціонал як і на тому пристрою з якого ви підключали камеру.

• Богдан Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Работает почти стабильно , примерно раз в месяц выкидывает из приложения нужно заново добавлять , звук посредстве с задержкой , ночное виденье супер за свои деньги

Переваги:
    Ночное виденье , уведомление о движении и звуках
    Недоліки:
    Почти нету
  • Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Загалом добре, свою основну функцію виконує

Недоліки:
    Немає можливості підключити оповіщення на другий телефон
  • Инна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Хороший товар. Были проблемы с входом юсб. Но быстро проблему нам помогли решить

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Камера добра, якість картинки задовільна. Але китайці як завжди не можуть щоб все ок було. Тож з останнім оновленням додатку все перестало працювати.. Не підключається камера.
    Вихід є якщо у вас Андроїд. Можна в інтернеті знайти стару версію додатку файлом .apk та встановити, все буде працювати.

Переваги:
    Ціна,картинка
    Недоліки:
    Не працюючий після останнього оновлення додаток.
    • Продавець  VPK

Доброго дня, якщо у Вас виники будь які складнощі зверніться за технічною підтримкою за номерами вказаними на упаковці, ми завжди раді допомогти.

• Продавець  VPK

Максим, також встановили та перевірили останнє оновлення, на даний момент все працює.

• Паладюк К***
    Продавець: VPK. Колір: Білий

Купили камеру, вона перший раз включилась і все було добре. А вже другий раз, вона просто перестала включатись! Що робити?

• Анатолий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

На упаковці одна модель, на камері зовсім щось не зрозуміле, QR код не читається.
    Спроба підключити не мала успіху.

Переваги:
    Загальний дизайн
    Недоліки:
    Товар не відповідає заявленому.
    • Продавець  VPK

Анатолий, якщо у Вас виникли складнощі з налаштуванням, Ви завжди можете звернутися за підтримкою подзвонивши або написавши за номерами вказаними у гарантійному чеку.
      Завжди раді допомогти, з повагою менеджер VPK

• Продавець  VPK

Отримали виденяню від клієнта, QR не зчитувався так як на об'єктиві була захисна плівка яку необхідно було зняти.
      Назви та серійні номери на камері та упаковці співпадають, проблем не виявлено.
      Анатолий, якщо бажаєте повернути товар не обов'язково залишати негативний відгук.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Камера жалюгідна, шкодую втрачених коштів. Нікому не раджу. Краще доплатити трошки, та не псувати нервову систему

Переваги:
    Ніяких
    • Продавець  VPK

Оксана, підкажіть що саме Вам не сподобалось, можливо ми допоможемо з налаштуванням.

• Ірина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VPK. Колір: Білий

Добрий день, не працює додаток, не можливо підключитись

Недоліки:
    Не працює долаток
    • Продавець  VPK

Доброго дня, якщо у Вас виникли питання або складнощі з налаштування зверніть за технічною допомогою за номерами вказаними у чеку.
      Наша технічна підтримка з радістю допоможе Вам налаштувати додаток.

• Галина Р***

Неможем підключить

Переваги:
    Недоліки:
    Досі не підключили треба допомога
    • Продавець  VPK

Доброго дня, якщо у Вас виникли складнощі з налаштуванням чи будь які проблеми зверніться за номерами сервісної підтримки, номери вказані на упаковці товару.
      Наші спеціалісти підкаже та допоможе вирішити проблему.