Відгуки покупців про Стілець складаний Vitan Режисер з полицею (2110100)

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 23 відгуки
  • Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: ua-club. Колір: Темно-сірий

Крісла мені дуже сподобались але прийшли пошкоджені. Чи це провина пошти чи продавця я не знаю .Тому 5 зірок поставити не можу

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Купила чоловіку на подарунок, тому що ми частенько їздимо на природу відпочивати, та він їздить на рибалку деколи. І щоб зробити сюрприз пішла його забирати сама, та ледве донесла його таке воно важелезне, це крісло точно не для того щоб його тягала тендітна дівчина
    Дуже добротне важке крісло, якісно зроблене. Я особисто його ледве розклала і ледве склала
    Загалом крісло мені сподобалося! впевнена, що чоловік буде задоволений подарунком. Дякую rozetka!

Переваги:
    Якісне
    Недоліки:
    Важке

Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що вам сподобалося крісло, хоч воно й виявилося трохи важчим, ніж очікувалося. (Вага крісла 6кг, Габарити у розкладеному вигляді, мм: (висота, ширина/(з полицею), довжина) 840х500/730х530. Габарити у складеному вигляді, мм: (В.Ш.Т.) 840х500х130., витримує навантаження 130кг) Але це справді свідчить про його міцність і надійність! Впевнені, що ваш чоловік оцінить подарунок, особливо під час риболовлі та відпочинку на природі. Нехай служить довго та дарує комфортні моменти!
      Також у нас в наявності є різні моделі крісел і стільців різною вагою і розмірами.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Дуже крутий як на картинці

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що стул Vitan Режиссер с полкой вам сподобався та відповідає вашим очікуванням. Бажаємо вам комфортного користування, і впевнені, що він прослужить вам не один рік!

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Весел-ка. Колір: Камуфляж

Стільці сподобались. Якісні. Швидка доставка.

Переваги:
    Міцні
    • Продавець  Весел-ка

Дякуємо за відгук та за замовлення.

• Руслана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Супер стілець, чоловік оцінив... Він коштує тих грошей.

Щиро дякуємо за відгук! Раді, що стілець сподобався вашому чоловікові. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою — нехай служить довго і з комфортом!

• Олександр М***

#мояраспаковка
    Якісне та зручне крісло

• Татьяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Переваги:
    Крепкий
    Недоліки:
    Дорого

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що складне сидіння виправдало очікування й легко витримує великий вагу.

• Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ліс

Стуло супер,рекомендую!

• Марина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Ліс

Очень класный стул, хорошее качество ткани и очень удобный.

Переваги:
    цена-качество
  • Сергей Т***

Рекомендую данный товар всем

Переваги:
    Качество, дизайн, жесткая подставка, карманы для мелких вещей, прочный
    Недоліки:
    веревка, которая держит карманы для мелких вещей оторвалась или брак, но это мелочь - легко устранили
  • Лариса Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
    Переваги:
    дизайн, зручний в використанні
    Недоліки:
    не знайшли
  • Ирина И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Скажите, в черной модели полочка из какого материала сделана? Сумка идет только к расцветке "лес" и к черному стулу?

• Аліна М***

Товаром задоволена.

• Руслан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Покупкою задоволений . Сумка по акції досить велика чекав трошки поменши:( але може пригодиться всерівно по акції.

Переваги:
    Удобний , надійний.
    Недоліки:
    Пока нездибав
  • Николай Н*** Прудыус
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

На какую максимальную нагрузку рассчитан?

Эксперт Rozetka

Здравствуйте, Николай Николаевич Прудыус! Данный складной стул рассчитан на максимальную нагрузку - 130 кг.

• Загаевский Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Камуфляж Бірюза

стул оказался довольно таки большим в сложенном состоянии,но в общем я товаром доволен

• Коробко К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Хороший качественный стул. Все понравилось. Складывается-раскладывается немного туговато, но это может пока не разработанный еще.

• Светлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Камуфляж Бірюза

Прийшов інший колір.

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Світлана! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Дмитро Б***

Бомба,більше добавить нічого)

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Доброго дня! Щиро дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що вам сподобалося. Такі слова мотивують ще більше старатися.

• Сергій
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Ззручний, легкий і легко складається. Мені подобається його міцність і комфорт. Я провів на ньому години на березі річки, і він не розчарував. Дуже задоволений покупкою!"

Переваги:
    Міцний, комфортно рибалити
    Недоліки:
    ні
  • Екатерина В***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Отличные стулья! Пользуемся уже 6-ой год. Очень прочные! Ничего не рвётся! Много карманов, удобная полочка, стабильно ею пользуемся.

Переваги:
    Идеальный
    Недоліки:
    Их нет

Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що стільці служать вам вже 6 років і повністю виправдали очікування. Ви точно будете задоволені якістю та довговічністю цих стільців!

• Максим Р***
    Продавець: Rozetka. Колір: Камуфляж

Очень классный стул, пользуюсь 2 года, каркас надёжный пятен на ткане не видно

Переваги:
    Прочность

Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що стілець служить вам уже два роки й повністю виправдав очікування. Надійний каркас і якісна тканина — це те, на що ми робимо акцент. Бажаємо, щоб він і надалі дарував вам комфорт і зручність у щоденному користуванні!

• Кулинченко Т***
    Продавець: Rozetka. Колір: Камуфляж Бірюза

Отличный стул! Крепкий, качественно прошита ткань. Мне все понравилось. И быстрая доставка.

Переваги:
    Крепкий, качество отличное.
    Недоліки:
    Нет чехла. Было бы хорошо если бы был в комплекте.