Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Повязки від натирання на стегна Annes з силіконом (бандалетки) L натуральний

Оцінка користувачів 4.67/5
  • AI аналіз відгуків
    121 відгук:  78% позитивних, 15% нейтральних, 7% негативних.
    Бандалетки отримали переважно позитивні відгуки від покупців, які відмічають їхню ефективність у захисті від натирань та комфорт при носінні в літню спеку. Особливо хвалять якість матеріалу, хорошу фіксацію на нозі, відповідність розмірній сітці та швидкість доставки. Основні недоліки, які називають клієнти, стосуються можливого подразнення від силіконових смужок, скручування або сповзання у деяких випадках, а також некомфортного відчуття при дуже високих температурах чи для особливо чутливої шкіри. Важливими умовами задоволеності залишаються правильний вибір розміру та уникнення цілодобового носіння, особливо при підвищеній чутливості шкіри.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: 3XL. Колір: Натуральний бежевий

Товар крутий, взяла 3хл (77-81 см) при об’ємі ноги 86 см. Думала будуть більш щільно сидіти, але вони тягнуться і сидять вільно. Для більшої фіксації можна будо спокійно брати 2хл. Липка стрічка чудова, тримаються поки нормально. Наступного разу візьму на розмір менші.

Переваги:
    Швидка доставка. Від моменту замовлення 3 дні пройшло.
    Недоліки:
    Чекала більшої утяжки, але вцілому все добре.
    • Продавець  TEPLO Plus

Дякуємо, Катерина, за гарний відгук, будемо раді Вашим наступним замовленням❤️

• Поліна Г***
    • Загальне враження

Вони повністю виконують свою функцію. Їх не відчуваєш на ногах, нарешті проблеми натиранням ніг більше немає!

Переваги:
    Силіконові полоски, колір, довжина, матеріал

• Ольга И***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: 3XL. Колір: Натуральний бежевий

Отличная штука!!! Наконец то я спокойно одену платья, сарафаны,юбки!!!
    Брала 3х ,выбирала по таблице,но спокойно можно было взять и 2х

• Евгения З***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий

Довго думала який розмір брати, бо коли зробила заміри, то виявилося, що обхват ноги 67,5 см. В решті вирішила взяти розмір L і жодного разу не пошкодувала. Добре тримаються, не спадають, матеріал приємний до тіла. Трошки з часом починають закручуватися зверху на 0,5 см, але це не заважає, не натирає і бандалетки не спадають. Є певний нюанс, який навіть не можу віднести до недоліків - якщо носити їх цілей день в сильну спеку, при цьому активно рухатися, сідати-вставати, то на нозі в тих місцях, де йдуть силіконові полоски, залишаються червоні полоси на шкірі. З часом вони проходять. Іноді ввечері, після душу, наношу дитячий крем на ці місця і на ранок вже ніяких слідів не залишається.

Переваги:
    Все подобається
    Недоліки:
    Поки не знайшла
    • Продавець  LUWS

Євгеніє, ми дуже вдячні за ваш детальний опис і за фото. Реальні відгуки - це справжня цінність не лише для клієнтів, але й для нас. Носіть із задоволенням і будемо раді вас бачити в нашому магазині знову)

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: XL. Колір: Натуральний бежевий

Дякую,хто розробив таке щастя. На обхват стегна 72см взяла XL і не прогадала,хоча вагалася довго чи 2XL Це так зручно,а то весь час йдеш і думками там, бо боляче. Тепер ще навчитись носити,десь вище натягнути,десь нижче,стрічка липучка тримає добре.

Переваги:
    зручність,комфорт
  • Коленчук Я***
    • Загальне враження

теперь я могу ходить летом в платьях, это спасение. Не скатываются, не передавливают, на 70 см брала XL сидят отлично

Переваги:
    идеальное решение для полных ножек!!!!!!

• Анастасія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: 2XL. Колір: Натуральний бежевий

Заказала бандалетки размер 2xl на объём 73 сантиметра все подошло ,единственное кто хочет чтобы больше утягивало то можна брать xl,хорошо тянутся,не скатываются Настоящее спасение от натертостей

Переваги:
    Не слазят с ног,хорошо держатся благодаря силекону
  • Катерина П***

• Відповідність фото

Дівчата, користуюсь цими бандалетками 2 роки! Вирішила залишити відгук. Якість - топ, за 2 роки користування вони не втратили еластичність, не всохлись, не порвались. Тільки з ними можу ходити в спідницях та платтях.
    Тільки треба наловчитись їх правильно вдягати, бо можуть натирати.

Переваги:
    Ціна/ якість: 10/10. Виконують свою функцію дуже добре
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Відповідність розмірній сітці

• Крістіна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: 3XL. Колір: Натуральний бежевий

Чудовий варіант для тих, в кого є проблеми з натиранням стегон. Дійсно допомагають.

• Ганна

• Відповідність фото

Це просто чудо! Купила собі бандалетки і жалкую тільки про одне - що так довго тягнула з покупкою цього чуда! Все підходить по розмірній сітці (на обхват стегна 79 см брала 3ХL - все підійшло просто чудово). Легкі, зручні, під одягом не видно, силіконові смужки тримають і вони не сповзають. Раніше дороги до роботи вистачало, щоб на стегнах вже виступило подразнення та з'являвся сильний біль. Ось уже 3-й день ходжу в них і старих відчуттів немає, шкіра ціла! Брала бежеві та чорні для чергування і під різні сукні.

Переваги:
    Це просто незамінна річ для тих, в кого є проблема натирання стегон влітку!
    Недоліки:
    Немає.
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  LUWS

Дякуємо вам, Ганна, за гарний відгук, раді, що змогли Вам допомогти в вирішенні цієї проблеми

• Валерия К***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий

Девочки, все хорошо, качество хорошее, плотный материал, силикон держится на ноге и не спадает. На размер 65 см я взяла L. Берите, не пожалеете. Пришли за 2 дня.

Переваги:
    Хороший материал
    • Продавець  LUWS

Дякуємо, Валерія, за гарний відгук! Раді, що Вам сподобалось!

• Елизавета Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий

На лето мастхэв! проходила с ними всю жару - прекрасно держатся, защищают от натираний, просто мое спасение!

• Продавець  LUWS

Єлизавето, дуже вдячні за відгук!
      Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині)

• Катерина Г***

• Відповідність фото

Розмір підійшов згідно таблиці мірок. Не сповзають, добре фіксуються. Приємний на дотик матеріал.

Переваги:
    Свою функцію виконують
    Недоліки:
    В сильну спеку запарюється шкіра під бандалеткою
    • Відповідність розмірній сітці

• Карина К***

• Відповідність фото

Відходила 16 годин - не скачуються, не натирають і немає ефекту, що ноги паряться - шкіра дихає. Рекомендую. Не видно під світлим полупрозорою сукнею.

Переваги:
    Повністю задоволена

• Лариса С***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: XL. Колір: Натуральний бежевий

Дуже зручні, непомітні під одягом. Треба було купити вже давно і не мати проблем з натиранням ніжок.

Переваги:
    Зручні та непомітні
    Недоліки:
    Не має
  • Леся М***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: 3XL. Колір: Натуральний бежевий

Вони чудові. В спеку спасають.

Переваги:
    Сміливо носиш плаття і спідниці.
  • Светлана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий

В п'ятницю ввечері замовила, в неділю в Розетці" забрала замовлення. На об'єм 66 см замовила розмір L. Супер!! Підійшло на всі 1000%. Чудо засіб, коли на вулиці більше 30 градусів і задовбали навіть тоненьки брюки( Але Ура!!! Тепер можна носити і юбочки, і сарафанчики, без натирання ніжок))
    Рекомендую!!!

Переваги:
    Подвійні силіконові смужки зверху і знизу!
    Не сповзають! Не перекручуються і добре тримаються!
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий

Беру не первый раз. Отличное решение проблемы растирания внутренней стороны бедра. Наконец то летом стала носить платья и юбки. Рекомендовала подругам с такой же проблемой, приобрели и очень довольны.

Дякуємо Вам за довіру!

• Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: XL. Колір: Чорний

Все ідеально

• Продавець  LUWS

Щиро дякуємо, що обрали нас!

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: XL. Колір: Натуральний бежевий

Просто супер! Я в восторге! Тоньше чем я думала, что замечательно, начиталась отзывы что плотные и парят но это не так. Чуть плотнее капрона, где то как 40-60ден. Силиконовые ленты надёжные, размерная таблица соответствует. Ничего не скручивается и не сползает. Я очень довольна! Отправили очень быстро за что тоже плюс ) Советую к покупке)

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  TEPLO Plus

Дякуємо за Ваш відгук, ми надзвичайно раді, що Вам усе сподобалось!

• Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: M. Колір: Натуральний бежевий

Гладкие,удобные,красивые и при этом спасают ноги от растирания. Сверху и снизу по две силиконовые полоски обеспечивают удобную посадку на ноге,все как на картинке.Сели отлично,брала размер по размерной сетке. Сразу после заказа связались со мною, уточнили все, предложили варианты оплаты и сразу же после оплаты отправили. Через сутки уже смогла получить их. Спасибо большое,буду заказывать у вас ещё.

Переваги:
    Нежные,удобные,красивые и при этом спасают ноги от растираний.
  • Владислава Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: 3XL. Колір: Натуральний бежевий

Гарна річ за гарною ціною взяла великий розмір і не жалкую, на нозі сидить добре не передавлює, не сповзають, не жаркі, замовленням задоволена на всі 100 відсотків

• Продавець  LUWS

Щиро радіємо, що вам все підійшло і ви задоволені)
      Дякуємо за відгук і чекаємо на вас знову)

• Олександра В***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: XL. Колір: Натуральний бежевий

Дуже задоволена. Головне правильно підібрати розмір. Тепер влітку можу носити плаття

Переваги:
    На нозі майже не відчуваються

Щиро дякуємо за відгук!
      Носіть із задоволенням і чекаємо на вас знову)

• Віра С***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: M. Колір: Натуральний бежевий

Бандалетки супер, рекомендую, про натирання зовсім забула, а головне не жарко. Дуже задоволена цим товаром

Переваги:
    Не жарко
    • Продавець  LUWS

Тішимось, що вам все подобається)
      Рекомендуємо ще спробувати мереживні, надзвичайно естетично виглядають)

• Наталия С***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий

Замовила ці бандалетки, вагаючись з розміром, але продавець швидко звʼязався зі мною і надав мені вірну відповідь щодо розміру. Товар прийшов швидко. Розмір мій. За рахунок силіконових смужок бандалетка тримається добре. Товаром задоволена. Рекомендую

• Продавець  LUWS

Мb дуже раді, що ви задоволені сервісом та товаром)
      Носіть із задоволенням та звертайтесь до нас ще)

• Валентина

Зручні, не сповзають

Переваги:
    Зручні
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  LUWS

Валентино, дуже дякуємо за відгук) Завжди раді вітати вас в нашому магазині)

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: 2XL. Колір: Натуральний бежевий

Необхідна річ для кожної пишної красуні

• Алина П***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: 2XL. Колір: Натуральний бежевий

Дуже чудові, не сповзають. Я зробила 20к кроків за один день у них на прогулянці і вони спрацювали як треба

Переваги:
    Зручні
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: L. Колір: Натуральний бежевий

Размеру соответствуют, но мне не удобно и не комфортно.

Переваги:
    Соответствуют размеру, выглядят точно как на рисунке
    • Продавець  LUWS

Дякуємо за ваш відгук, Ірина

• Анна П***

мне все понравилось.
    Если хотите носить обтягивающие платья/юбки, возможно, нужно искать другие варианты. Я предпочитаю струящиеся или свободного кроя, мне подошло идеально: не торчит, не просвечивается, не сползает.
    Берите в соответствии с размерной сеткой.

• Дарина Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: XL. Колір: Натуральний бежевий

Моє спасіння цього літа. Не уявляю як жила без них раніше. Брала розмір по таблиці все підійшло

• Дарина Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: XL. Колір: Чорний

Просто порятунок. Дуже класна штука. Реально тримається і не сповзає, якщо підібрати за розмірною таблицею.

Переваги:
    Добре тримаються.
    • Продавець  LUWS

Дякуємо за гарний відгук! Раді, що змогли Вам допомогти!

• Лариса З***

Дуже задоволена!
    Дякую!Просто спасіння в жару,в кого є проблеми з натиранням

Переваги:
    Зручні,цілком справляється зі своїми функціями
    • Продавець  LUWS

Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді Вашим замовленням!

• Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LUWS. Розмір: XL. Колір: Натуральний бежевий

Очень удобно. Настоящие спасение от растирания ног.

• Наталья Б***

Подскажите, пожалуйста, в наборе 2 штуки???

• Ирина Р***
    • Загальне враження

Гладкие,удобные,красивые, спасают ноги от растирания. Брала размер по размерной сетке, высота великовата, желательно меньше приблизительно на 3 см. Обслуживание на высоком уровне. Сразу после заказа связались со мной, ответили на вопрос о размере, предложили варианты оплаты и сразу же после оплаты отправили. Через сутки уже смогла получить их. Спасибо большое,буду заказывать у вас ещё.

Переваги:
    красивые и удобные
    Недоліки:
    нужна меньше высота
    • Відповідність розмірній сітці

• Ирина

Скажите, пожалуйста, сколько сантиметров в высоту эти бандалетки?

• Ирина Р***

16 сантиметров

• Олена Л***
    • Загальне враження

Брала на размер меньше, что бы плотнее сидели. Очень удобно, а главное ноги целые, со своей функцией справляются целиком и полностью. Силиконовые полоски надежно удерживают бандалетки на месте.

Переваги:
    Очень удобные
    Недоліки:
    Не обнаружила
    • Відповідність розмірній сітці