Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Паяльник для пластикових труб Krakow 20-32 з ножицями 800 Вт

Код :  224119465
Оцінка користувачів 4.13/5
  • AI аналіз відгуків
    69 відгуків:  позитивний: 67%, нейтральний: 18%, негативний: 15%
    Серед 69 аналізованих відгуків про паяльник для пластикових труб, більшість користувачів задоволені покупкою, особливо для домашнього та періодичного використання. Покупці відзначають швидку доставку, гарне співвідношення ціни та якості, функціональність та зручність набору. Серед недоліків часто згадуються короткий мережевий дріт, якість ножиць та насадок у комплекті, а також поодинокі випадки браку чи проблем із комплектацією. Продавець отримує як позитивні, так і негативні відгуки щодо обслуговування, але більшість питань вирішуються оперативно.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дмитро Є***

Поки все подобається!

• Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Чудовий набір в якому все є: ножиці для різання труб, паяльник, 3 насадки, підставка, рукоятка регулятора, кейс, інструкція. З задачею справляється на відмінно! Більш дорожчий варіант немає сенсу купувати чи розглядати. Паяльник гріється швидко, термостат працює точно, рукоятка регулятора температури повертається без люфтів і міцно сидить. Сам паяльник в підставці сидить вільно, але з іншого боку його легко виймати, якшо потрібно. Покупкою однозначно задоволений! Менеджер була трохи не ввічлива, але видно був важкий робочий день. Все одно 5/5 за товар.

Переваги:
    Набір "все в одному", надійно працює
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Евген Н***

Работает

• Тарас С***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Просто,зручьно - питання Э, петань не ма!!! Я не Хейтер, спробував,з головою даже гарно працюэ...

Переваги:
    Швидко гріе
    Недоліки:
    Шнур реально Мал - ну всі вже в курсі,переноска нам на віщьо? Р.S.Не в*** за такі гроші працює СООL.
  • Віктор Р***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Паяльник добрий тільки мережевий дріт за короткий а так для дому піде та й корпус треба підсилити

Переваги:
    Для дому добрий
    Недоліки:
    Короткий дріт
  • Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Паяльник получив вчасно. Все працює, все добре. От тільки ножиці якісь незрозумілі. Ріжуть добре, рівно, але механізм після кожного різу треба виставляти. Ну, гадаю, що це не біда. Дякую за товар. Рекомендую

Переваги:
    Ціна, ножиці у комплекті
    • Продавець  M.Hata

Це механичні ножиці, не автомат, тут немає пружини. Їх потрібно розтягувати після кожного різа

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Апарат дуже сподобався . Ставлю п'ять зірок . Ножиці трохи криво ріжуть , але на якості пайки труб це ніяк не видно . Паяв 25ту трубу . Головне паяльник не залишати на довго включеним в розетці . Нагриває дуже швидко . За такі гроші топчик .

Переваги:
    Багато
    Недоліки:
    Ще не знайшов
  • Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Замовлення прийшло дуже швидко.
    Ще не спробував у роботі, але все відповідає опису

Переваги:
    Відповідає опису
  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Забули покласти ножиці. На Н.П. не перевірив. Самі перетелефонували, швидко відправили. Дякую!

• Владислав С***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Продавець не поклав ножиці. Не рекомендую.

Переваги:
    Недоліки:
    Не повний комлпект.
  • Ярина П***

перестав працювати терморегулятор, перестав гріти після зварки 20 з'єднань
    ну за таку ціну багато очікувань не було, але хотілось хоча б закінчити роботу, але нажаль...

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    швидко вийшов з ладу
  • Олександр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Прийшов інший.не рекомендую продавця.

• Дмитро Р***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Швидко зв'язались і швидко відправили. Все гарно працює.

• Сергій М***

Для домашнього використання підходить

• Олег Н***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Все прийшло в комплекті ок в роботі ще не використовував.

• Игорь П***

Для домашніх робіт норм.

Переваги:
    Не дорогий, в кейс, є різак, є регулятор потужності. За ці гроші гарний варіант для невеликих домашніх робіт. Купляв щоб зробити байпаси на батареї опалювання. Ножниці ріжуть рівно, гріє нормально. Без проблем виконав всі роботи, ще й зробив полиці під взуття й вішалку.
    Недоліки:
    для цього сегменту не виявив.
  • Євгеній К***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Все чудово, 1й раз вжитті працював...вийшло рівно гарно...функції свої виконав, бойлер встановив, систему допрацював)

Переваги:
    Залишився інструмент за ціною роботи майстра =)
  • Владислав

Свої функції виконує

Недоліки:
    Поки не помітив
  • Сергій І***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Доставка быстрая. Паяльник рабочий а ножницы бракованые - не разжимаются. Пробовал ослабить центровую гайку - та же история, не разжимаются. Печально, я же специально покупал паяльник с ножницами а их невозможно использовать. Фото прилагаю - надеюсь на замену.

Переваги:
    Кейс
    Недоліки:
    Ножницы - брак, очень короткий шнур питания
    • maks

Разжимать надо не гайку, а болт

• Вугар Б***

Збс
    За такие деньги

• Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Для домашнього використання те, що треба! Дякую продавцю за швидку відправку замовлення і за гарне обслуговування!

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Отличный набор, отличное обслуживание, быстрое исполнение заказа, и еще и реально качественные (практически, профессиональные) ножницы бонусом.
    Все супер

Переваги:
    Цена + Еще и отличные ножницы бонусом.
  • Олександр Т***

Проблему вирішено

Ножницы облезлые, нп не разрешает открывать упаковку.
    Насадки местами без антипригарки вангую трубы будет тяжело снять
    Паяльник греет

Переваги:
    Не обнаружил
    Недоліки:
    Качество
  • Евгения
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Замовила паяльник ще 17 серпня 2022 року, здійснила оплату в повному розмірі, і у висновку не отримала ні паяльника, ні коштів. На прохання до продавця вирішити дане питання, він просто "відморожується", що це не їх проблема. Не рекомендую продавця.

Переваги:
    Не змогла оцінити
    Недоліки:
    Паяльника не отримала
    • Продавець  M.Hata

Усе що від нас залежило, ми зробили. Замовленний товар був передан на віддилення Укрпошти (перевезника вибирали ви). І то ща\о він загубив вашу посилку - це не наша провина. Претензію ми оформили. Тому і питання не до нас, а до УкрПошти. Нажаль повліяти на них ми не можемо, тільки пишемо претензій

• Хоменко Р***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Працює нормально. В комплекті мінімальний набір, якого цілком достатньо для роботи. Звичайний "бюджетний" варіант для нечастого використання. Звісно, для так званого "професійного" використання, він однозначно не підійде. А так, для будинку саме те. Рекомендую.

Переваги:
    Співвідношення "ціна-якість".
  • Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Для домашнього користування деже гарний. Швидко гріється.

Переваги:
    Гарний паяльник
  • Денис С***

Нормальный паяльник.
    Спомощью него обвязал котел, теплый пол, бойлер. В принципе для домашних задач вполне достаточно. качество чаш среднее . после обвязки всего перечисленого 25 насадка начала подгорать прилипать. но в принципе работать можно если задачь не много и нужно оперативно чтото починить. Для профессиональной работы конечно лучше выбрать чтоо посерьезнее. ножницы нормлаьные отработали весь ремонт и не поломались.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    короткий провод
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Паяльник отримав,доставка через Укрпошта безкоштовна,перевірив комплектацію все в нормі,ввімкнув пристрій працює та гріє,надіюсь перепаяти труби в квартирі хватить

• Юрій

Доповнюю свій відгук.Перепаяв труби в половині квартири,все працює та паяє нормально,для особистого використання паяльник піде.

• Алексей Г***

Посмотрите что я купил за 400 грн

Переваги:
    В кейсе находилась вода , ржавый инструмент
    Недоліки:
    Не кому не рекомендую
    • Продавець  M.Hata

товар рабочий, сделали скидку

• Алексей Г***

Да товар рабочий, радует то что осознают свою ошибку и идут на встречу что ее решить это радует ))

• Василь Р***

Яка ціна така й якість.
    Тому дивуватись нічому.
    Ще не пробував паяти,але вмикав,вроді працює.
    Все інше теж нормальний вигляд має.А роботі буде видно.

Переваги:
    Ціна.
    Адже за такі гроші і паяльник в чемоданчику,і ножиці,це харашо.
    Недоліки:
    Якість по ціні.
    Тому що і ножиці і паяльник стільки пропрацюють як коштують.
  • Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Купил для разводки воды в квартире. Решил брать подешевле, думал - на одну квартиру хватит. Сюрпризы начались с распаковки. На фото видно, какие насадки в комплекте.На 20-ой насадке ось крепежного резьбового отверстия наклонена чуть ли не под 45 градусов! Это не то что досадный небольшой брачок, а вопиющий брачище! То есть, никакого контроля качества нет и впомине! Вот, думаю, покупать ли нормальные насадки к этому чуду, или же выкинуть его целиков на мусорку вместе с насадками :(

Переваги:
    пока не обнаружил
    Недоліки:
    насадки - в мусорку сразу
    • Василь Р***

Повернули б вчасно,може б поміняли.
      Вроді адекватні продавці.
      Навіть передзвонююють.

• Слава Я***
  • Стас Д***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Проверил какую паяльник набрал температуру, максимальная было 196хотья выставил 300.
    Посмотрим как маяться будут трубы

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Не набирает температуру
  • Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Хороший вариант, для мелких работ

Переваги:
    Паяльник хороший, со своими задачами справляется хорошо ))))
    Недоліки:
    Слабенькая подставка
  • Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Отлично паяет. Заменили все трубы на даче)

Переваги:
    Цена!
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Артур П***
    Відгук від покупця. Продавець: M.Hata

Покупал чисто для дома и не частого использования,не плохой.

Переваги:
    Быстра отправка, ножницы в комплекте
    Недоліки:
    Не знаю