- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Playday
Іграшка прекрасна, дитина задоволена!
Окрема подяка продавцеві за чуйність та співпереживання стосовно послуги доставки від розетки на точку видачі.
Тепер стосовно послуги доставки від розетки товарів інших продавців: замовлення оформила 9 грудня, доставку розетка пропонувала на свою точку видачі безкоштовно протягом 5 днів. Товар ледве доїхав 18 лютого, і якби я не зайшла на точку видачі уточнити коли все таки приїде замовлення, то не дізналася, що виявляється що воно вже приїхало, але це не зафіксували в системі.
Для мене було важливо встигнути отримати іграшку до свята, тому і замовила заздалегідь. Але завдяки такому сервісу доставки від розетки дитина мало не залишилася без подарунка на свято. Шкода, бо до цього розетка не підводила!- Переваги:
- Якісна та цікава іграшка, прекрасний продавець!
- Недоліки:
- Доставка від розетки на точку видачі
- Юлія
Товар доїхав 18 грудня. Опечатака
- Продавець Playday
Дякую, Юлія, за відгук! Зі Святами Вас і вашу родину!
- ВикторияПродавець: Playday
Отличная находка. Сыну 2 года, ребенок в восторге. Карточки сразу заламинировали на всякий случай. Детали довольно твердые, согнуть их не пытался. Единственное - хотелось бы побольше карточек) но в перспективе будет ещё как настольная игра использоваться, поэтому думаю, сей набор надолго. Присматриваю теперь другую серию.
- Переваги:
- Твердые детали, качественное исполнение
- Недоліки:
- Продавець Playday
- Василий л***Продавець: Playday
Здравствуйте. Детальки твёрдые или мягкие?
- Playday
Здравствуйте! Детальки крупные твёрдые,но с закругленными углами, поэтому безопасные для ребёнка
- Иван Д***Продавець: Playday
на какой возраст книжка предназначена?
- Playday
Добрый день! Книга предназначена для детей от 3-х лет