- ydogadaikaПродавець: ТаПіКі. Колір: Фіолетовий. Розмір: 29
Какая длина стельки?
- ТаПіКі
Размер 28/29-18,5 см
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 35
Супер резиновые сапоги Demar, термопластиковая резина. Литая оболочка из ПВХ и съёмный утепленный чулок. Все супер, ребенок доволен, для ног очень удобно. Размер 34/35, ширина стопы 7.5см. Рекомендую к покупке. #МойЛук
- Переваги:
- Качество, цена, дизайн
- Рокоча В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 27
ніколи не думала, що звичайні гумові чоботи можуть викликати такий захват як у дитини, так і в мене! продумано все до дрібниць: і веселий принт, і висока якість, шкарпетки, які можна знімати, тим самим додавши внутрішнього простору чоботям і "розтягти задоволення" на 2 сезони. Не промокають. Рекомендую від душі!
- Переваги:
- якісні, красиві, практичні
- Недоліки:
- дитина відмовляється знімати і в +25 бігає по подвір'ю в трусах і гумових чоботях
- marina k***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 29
Покупаю резиновые демары с того времени, как ребенок начал ходить (сейчас ей 5,5 лет). Эта пара третья по счету. Благодаря сдвоенному размеру можно носить несколько сезонов. Наличие носка-вкладыша незаменимо весной и осенью. Мне нравятся своей функциональностью, ребенку - яркими расцветками.
- Переваги:
- не протекают
- Недоліки:
- может быть недостаточно высокие
Середній
- Анастасія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блідо-рожевий. Розмір: 27
Дуже швидко отримала замовлення. В той же вечір і випробували чоботи. Зручні, теплі, саме для любителів зайти в кожну калюжу. Дитина задоволена і я теж.
- Переваги:
- Наявність теплого носочка
Добрий день!
Дякуємо за чудовий відгук!
Нам дуже приємно чути, що чобітки сподобалися і вам, і дитині
Нехай кожна прогулянка буде теплою, сухою та сповненою веселих пригод у калюжах!
Завжди раді вашим новим замовленням
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: 29
Купляю вже 2 пару з саме таким прінтом. Зручні, яскраві, якісні.
Доставка від розетки здивувала. Замовлення приїхало на годину раніше, що для мене було дуже зручно.- Переваги:
- Зручні, зносостійки
Відповідає
- РусланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-рожевий зі сріблястим. Розмір: 27
Вау
Ребенок в восторге
Яркие
Мягкий носочек внутри. Сами сапожки тоже достаточно мягкие и гнущейся.
Очень удобные- Переваги:
- Качество, мягкость, яркость, удобство
- Аня К***Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 29
Доброго дня....відправили ваші чобітки на обмін не підійшов розмір.....пройшло багато днів ніхто мені не дзвонить....чобітки оплачені.....
Эксперт RozetkaДоброго дня, Анна! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: 27
Сапожки супер!
- АнастасияПродавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 21
Все быстро и отлично, как всегда! Спасибо!
- Переваги:
- Резиновые сапоги хорошего качества!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 25
Купила размер 24-25, размер стельки в этих сапогах 15,5 см, и ширина 6 см. На 24 размер ноги дочери подошли хорошо. Внутри подкладка термо, будет тепло осенью в дождь. Покупкой довольны
#мойлук - Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блідо-рожевий. Розмір: 27
Цвет яркий, подкладка хорошая
Добрий день!
Дякуємо за відгук!
Раді, що вам сподобався яскравий колір і тепла підкладка
Нехай чобітки тішать око та забезпечують комфорт у кожну прогулянку!
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий з сірим. Розмір: 25
Гарні, яскраві, теплі та зручні)
- Переваги:
- Якісні, відносно недорогі
- Ліна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блідо-рожевий. Розмір: 33
Класні. Демар є Демар, це якість.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 23
Качество отличное, внутри носок теплый и мягкий. Ребенок довольный бегает по лужам. Рекомендую
- Недоліки:
- Вероніка Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Яскраво-рожевий. Розмір: 35
Красиві як на картинці,дякую!))
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Яскраво-рожевий. Розмір: 31
Чудові чобітки
- Переваги:
- Неймовірно гарні
- Недоліки:
- Лена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Яскраво-рожевий. Розмір: 29
Беру уже не первый раз сапожки этой фирмы. Качество на высоте.
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 25
Супер благодаря им мой сын сам в первые обулся
- Переваги:
- Сыну нравятся
- Недоліки:
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Яскраво-рожевий. Розмір: 29
Сапоги понравились и родителям и ребёнку. Главное, что быстро одеваются я и тёплые. Рекомендую
- Переваги:
- Теплые, яркие, девочка 4.5 годика быстро сама одевает, хотя у неё высокий подъем.
- Недоліки:
- Не очень легкие
0°C
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Яскраво-рожевий. Розмір: 31
Чудові гумачки! Яскраві, з утеплювачем, основну функцію виконують на відмінно. Єдиний мінус - чим більший розмір, тим вони важчі. Старша відмовилася, сказала, важкі. А молодшій - нормально.
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий із сірим. Розмір: 29
Красиві чоботи, взяли на виріст, вже другу осінь виручають. Комфортні та теплі.
- Переваги:
- Якість, колір, модель.
- Олена т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: 33
Чудові і якісні гумачки
- Шангина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 29
Классные, яркие сапожки для девочек, дочка довольна,а это самое главное.
- Переваги:
- Хорошее качество, есть носок в меру теплый.
- Недоліки:
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір: 33
Очень качественные сапожки! Ребёнку удобно и это самое главное!
- Переваги:
- Цена-качество!
+5°C
- Нерод В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-рожевий зі сріблястим. Розмір: 25
Сапоги отличные,яркие.Внутри подкладка,из войлока.
- Переваги:
- Утеплённые!
- Недоліки:
- Нет.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Яскраво-рожевий. Розмір: 35
Завжди беремо резинові чобітки цієї фірми.
- Переваги:
- Яскраві, стильні, якісно зроблені.
- Недоліки:
- Не має.
- Константин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 29
Очень хорошие сапожки.
- Переваги:
- Качественные сапоги, ребенок с удовольствием гоняет по лужам в кайф. Не текут
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: 27
Мне нравятся сапожки этой фирмы, покупаем не первый раз. Удобно, что сразу внутри идёт тканевый теплый носочек. Не нужно ничего придумывать для утепления ножек.
И считаю плюсом этого производителя - большой ассортимент расцветок.- Переваги:
- Цена, расцветки, съёмный носочек внутри
- Юля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Розмір: 31
Сапоги отличные. Рекомендуем)
- Переваги:
- Сапоги понравились, то что нужно на дождливую погоду
+5°C
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний. Розмір: 27
Отличные сапоги. Расцветка вживую лучше чем на картинке. Демар как всегда на высоте. Размер соответствует.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: 29
Ничего не скажешь, очень классные, мы очень довольны, супер!
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний. Розмір: 23
Отличные сапожки, носок вынимается... да еще и по акции
- Переваги:
- яркие, красивые, цена, качество
- Недоліки:
- Неееет
+10°C
Ребенку удобно и тепло, супер
- Снежана К***Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Розмір: 27
Хорошие сапожки, + что есть тёплый носочек! Забирали в отделении розетки, очень удобно что перед покупкой можно померять! Брали две пары разного размера определились на месте! Качество хорошее и цена приятная!
- Переваги:
- Красивые, яркие, ребёнку удобно
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 31
#МойЛук
Очень удачные сапоги, удобные, покупаем этого производителя с самого маленького размера, всегда все супер, ножки теплые и сухие.
Брали размер 30-31, на длину ножки 18,5 см, чуть с запасом, очень довольны. Расцветка красивая.Відповідність підйому