- AI аналіз відгуків47 відгуків: приблизно 80% позитивних, 12% нейтральних, 8% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Быстрая доставка , цена качество супер, пользуюсь 8 месяцев претензий нет , спасибо за качество
- Переваги:
- Крепкие добротные стулья
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
особлива подяка продавцям, дуже професійне обслуговування
- Переваги:
- стільці гарні, зручні, стильні. все продумано, легкі у зборці.
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Все супер,Стулья шикарные, Продавцы умнички.Все сделано вовремя и с душой
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
За свои деньги неплохо, но быстро маркаются. Покраска не из лучшей краски...
Буду перекрашивать
Один стул - ножка чуть короче и он не стоит устойчиво- Переваги:
- Недоліки:
- Качество покраски не очень
- Ілона С***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Рекомендую.
- Переваги:
- Комфортні, стильні.
- Недоліки:
- Немає.
- АрзиВідгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
За свою ціну дуже гарні стільці. Не хиткі, сидиш та відчуваєш, що достатньо стійкі. Добре запакували. Треба терпляче та обережно тільки збирати, та саморізи вкручувати, щоб нічого не тріснуло. Ну і в експлуатації бути обережно. Бо біле легко пошкрябати. Вже мали таку необачність.((
- РоманВідгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Придбали уже в друге білі стільці. дуже подобаються. Легкі у збірці, місці та стильно виглядають. Ми задоволені) Із резервів для прокращення рекомендуємо у кришці стільця також висвирлювати отвори, щоб не доволилося дамати-гадати як же їх прикрутити =-) Думаю, що це буде корисно для нових користувачів. Дуже радий, що в Україні є на стільки класні стільці! Окрема подяка за швидке опрацювання замовлення та оперативну доставку! Ми замовили у п’ятницю, а в суботу о 13.00 вже їх Нова Пошта доставила. Як раз вчасно, бо мали прийти гості на 18.00, а в квартирі невистачало стільців)))
- Переваги:
- Міцні, гарні та практичні!
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Купував 3 стільця, з двома все ок, третій чомусь тріснув посередині перехрестя, фото додам, також тріщити пішли по деяким ніжкам, чи можливо дозамовити хрестовину?
- Переваги:
- Хороша ціна, простий дизайн
- Недоліки:
- Фарба, деякі місця погано покриті, не крітікал. Чомусь тріснула середина перехрестя на одному стільцю, рипить і скоро вломається.
- Продавець TrueWood
Доброго дня , ми перевiряли там ломати треба добре приложитися але ми готовi вам вислати безкоштовно напомнiть адресу та кому.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Хороші стільці, крепкі, моя вага 113 кг сидіти можна впевненно. Окуратко зажимайте шурупи, не до упору в дерево, може піти тріщина. Лагідна деревина.
- Переваги:
- Ціна, міцність, проста конструкція.
- Недоліки:
- Наклейки на ніжки щоб не шовгали можуть з часом відлетіти
- Стефанець В***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Чудові стільці за свою ціну, легко зібрати, в інтер'єрі стильно виглядають.
Дякую, дуже задоволена! - Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Стільчик просто чудовий!!! Я в захваті! Дуже якісний, стильний і зручний))
- Переваги:
- якість, дизайн, зручність
- Недоліки:
- не знайшла
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Стільці супер! Дуже гарні.
Ціна адекватна для таких стільців.
Упаковані дуже охайно.
Продавець чудовий! - Гураль И***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Спасибо стул в отличном состоянии
- Переваги:
- Аккуратный
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Прекрасные стулья, я очень довольна
- Переваги:
- Класскика, удобно, легкие
- Недоліки:
- Не заметила
- Маргарита Р***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Замовлення виконали дуже швидко и якісно. Стільці дуже красиві , були добре запаковані.
- Переваги:
- Стільці міцні , мають вишуканий вигляд , відмінна якість за помірну ціну.
- Юрий Е***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Дякую продавцю, відгукнулись швидко на замовлення, доставили швидко. Товар дуже гарно упакован.
- Переваги:
- Стільці гарні, відповідають, відповідають заявленим характеристикам.
- Олександра Ч***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Стільці супер, мені сподобалися. Зібрали з дитиною.
- Надежда М***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Продавец хорошо запаковал стулья, товар доехал без повреждений.
- Переваги:
- Полное соответствие фото. Качественный за адекватную цену. Полный комплект необходимых креплений. Очень удобный.
- Александра М***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Стул выполнен из массива дерева, крепкий, удобный, качество за эту цену просто отличное. В наборе все необходимые крепления. Визуально очень похож на стул ИНГОЛЬФ, но в 2 раза дешевле. Продавец хорошо запаковал стулья, товар доехал без повреждений.
- Переваги:
- Качество
- Неля А***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Стільці приїхали погано запаковані, так як коробка продавлена була і пошкоджено деталі в середині, на стільцях є царапини і заводський брак навіть ( у вигляді вмятини). Я замовила два стільця , загалом 5 пошкоджень, я не дуже задоволена!
- Переваги:
- Не дуже дорогі, швидка доставка
- Недоліки:
- Брак, пакування
- Продавець TrueWood
Дорогі наші Покупці!
Ми дуже цінуємо нашу співпрацю з Вами в такий непростий час, тому наша Компанія завжди відправляє тільки ретельно перевірений товар!
Радимо Вам при одержуванні товару завжди перевіряти його на цілісність у відділенні Перевізника.
У випадку наявності пошкодження упаковки і товару Вам потрібно одразу написати Претензію на ім'я Перевізника.
Після внутрішнього розслідування Перевізник приймає рішення з чиєї вини відбулося ушкодження і відбувається грошова компенсація Одержувачу.
- Алина Х***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Стул классный. Я рада что заказала у вас.
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Гарний, ввічливий продавець, оплачували наперед, відправили в день оплати. Самі стільці приємні на вигляд, але мають дифекти, місцями сколи фарби, шераховатості, маленькі саморєзи занадто великі під кріплення і шапочки стирчать, відсутня розмітка, так що треба приділити увагу і час поміряти, розмістити, зробити отвори.
- Переваги:
- Ціна. Дизайн.
- Недоліки:
- Є дифекти, маленькі, але не приємно.
- Ольга Ч*** .Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Связались очень быстро. Доставка была в этот день, сразу после оплаты.
- Переваги:
- Качество соответствует цене
- Недоліки:
- Немного был надколот.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Стільці чудові, єдине 4 зірочки, а не 5 за те що відправили з сколом на видному місці, ( чоловік там щось зробив, зафарбував, як і не було його)
Загалом стільці зручні легко збираються, є наклейки з войлока на ніжки.- Переваги:
- Деревяні основи, ціна нижча ніж в магазинах, швидко відправили
- Недоліки:
- Скол 0,5 см з пошкоджим станом фарби на видному місці стільця і його всеодно відправили клієнту, хоча за 5 хвилин можна було це усунуть
- Продавець TrueWood
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Коли є така ситуація - було б добре, якщо б ви одразу подзвонили менеджеру і розповіли про пошкодження. Тоді у нас була б можливість вирішити це питання. Наш магазин завжди йде назустріч клієнту і посилає нову запчастину.
При упаковці ми щільно дивимось на стан товару, тому малоймовірно, що вам поклали брак. Пошкодження могло відбутись при транспортировці. В будь-якому випадку, ми дуже шкодуємо, що таке трапилось.
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Хорошие, стулья, покупали 3 штуки, муж легко собрал, выглядят красиво
- Недоліки:
- Пока нет
- Антон З***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Хорошие стулья. Из мдф только сидушка остальное дерево. Комплект с запасом, заглушки, шурупы все с излишком. Собрали четко. Ничего не люфтит не шатается. За эту сумму очень, очень хорошая покупка.
- Переваги:
- Дерево, комплектация.
- Недоліки:
- Не замечено
- ТамараВідгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Стулья качественные,удобные, сделаны на совесть,вот честно,попросила собрать,сделали. Рекомендую!
- Переваги:
- Удобно сидеть, комфортные по высоте, качественные,быстро доставили в собранном виде.
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Продавець TrueWood
Спасибо за ваш отзыв)
- ВИКТОРИЯ П***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Гарний та охайний стілець.Складаеться не важко всі отвори співпадають.
- Переваги:
- Стильно виглядає та добре пофарбований.
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Алла А***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Довольная стульями)) они красивые, удобные и в мой интерьер кухни вписались на все сто. Спасибо за оперативную доставку
- Переваги:
- Эти стулья сплошное достоинство
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Быстрая доставка, хорошее качество
- Переваги:
- Хороший стул, крепкий и устойчивый
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Хочу залишити детальний відгук по стільцях. Ставлю їм тверду 4 із 5 можливих. Комунікація на високому рівні, після замовлення швидко передзвонили і на наступний день відправили. Збірка стільців , особливо першого займає трохи часу (30-40 хв) і одній людині буде важко зібрати, але можливо. Добре використовувати шуруповерт для збірки, це значно прискорює збірку. Із недоліків відмічу неточну поклейку деревяних перекладин ( із 6 стільців на 2 була нерівно склеїні перекладини), що впливає на кріплення сидіння ( воно хитається), але після фіксації металевими кутниками не хитається, але тримається саме на них, а не на перекладині як повинно. На одній деталі була тріщина. Також на деяких деталях можна помітити відмінності в пофарбуванні, але не критично.
Стосовно браку зі мною швидко зв'язалися через вайбер і пояснили, що це в межах норми і їхні столяри не бачать в цьому проблеми. Комунікація ввічлива, на всі питання намагалися знайти толерантну відповідь. Менеджери працюють на відмінно. Я розумію , що стільці не ІКЕА, і ціна в них на 400-500 грн дешевше, тому можу сказати, що дуже добре співвідношення ціна-якість і можна миритися з деяким браком "в межах норми". Стільці дійсно зроблені із цільного дерева (сосна), і доволі стійкі та міцні. Дуже гарно виглядають. Дякую продавцю за гарне обслуговування. І ще одне зауваження - побажання: старайтеся обслуговувати клієнтів на мові його спілкування. Гарного вечора - Григорий Ф***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Из четырех стульев два терпимые, два пришлось отдать на перекраску
- Переваги:
- Стулья хороши
- Недоліки:
- Покрашены плохо
- Продавець TrueWood
Здравствуйте! Спасибо за ваш отзыв. Так как фото сделано не корректно (уже после снятия верхнего слоя, это видно по тому, что на материале нет грунтовки-у нас она белого цвета, как краситель), мы не видим первоисточник. Но мы всегда готовы к диалогу с нашими клиентами.
- Григорий Ф***
Эта фотография сделана после того как достал их из коробки. Это и есть ваша окраска, на двух стульях нормальная, на двух вот такая. Какая грунтовка, стулья просто окрашены одним слоем краски, в некоторых местах и с подтеками.
- Продавець TrueWood
В таком случае нужно обратиться к менеджеру, который с вами связывался и сказать о проблеме. Мы всегда в случае подтвежденного брака отправляем деталь или другую коробку с товаром
- Черненко А***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Хорошие стульчики, но очень трудоемкая сборка.
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Получили стулья.Качество супер.Заказ оформили быстро.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Благодарю производителя и поставщика за качественный товар и оперативную доставку. Менеджер Юлия-просто супер
- Переваги:
- Цена! Качество! Внешний вид!
- Недоліки:
- Не обнаружены.
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: TrueWood. Колір: Білий
Заказал четыре стула, все пришло в комплекте стулья очень удобные качество обработки древесины на найвышем уровне, дорогая краска качественный окрас.
Всем рекомендую.- Переваги:
- Отлично упакован, полная комплектация, высокое качество.
- Недоліки:
- не обнаружил