- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Все очень оперативно доставили.
- Продавець Lucky Mag
Дякуємо за ваш відгук, дуже раді, що Вам сподобався наш товар. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині.
- Куровская А***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Заказ пришол быстро,пользуюсь три дня - нареканий нет.Все работает
- Переваги:
- Дёшево,быстро,товар отличный
- Недоліки:
- Недостатков нет
- Юлия В***
Что в комплекте?
- Продавець Lucky Mag
Доброго дня, у комплект входить пристрій Джул та зарядний пристрій до нього.
- Волошин Д***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Пришло в срок. Свои функции выполняет.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Купили в начале месяца, пока что все ок
- Переваги:
- Компактный, хорошо держит заряд, быстрая доставка
- Недоліки:
- Нету возможности дополнительно заказать картриджи
- Продавець Lucky Mag
Дякуємо за ваш відгук, будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.
- Едуард Д***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Купил 4 недели назад распаковал все хорошо но внутри самого jul сильно шаталась то-ли батарея то-ли что ну я подумал что это нормально так как опыта использования не было и вот купил мой друг себе тако же джул и у него все хорошо ничего не шатается
И вот спустя 4 недели пользования он вообще перестал коректно работать ставлю на зарядку вроде бы заряжаеся беру покурить показует что разряжен ну и так он у меня целый день простоял на зарядке и зарядился до желтого индикатора попробоыал на другой блочок поставить аналогичная ситуация буду пробовать ушнлй палочкой все контакты протиреть может поможет а в общем я доволен так как очень хорошо заменяет сигареты- Переваги:
- Очень хорошо заменяет сигареты можно купить многоразовые катриджи и в них же менять ватку и чистить спираль
- Недоліки:
- Протикает житкость можно не вольно ею наглотатся
- Продавець Lucky Mag
Доброго вечора, це оригінальний Джул , на нього іде гарантія 12 місяців , з вами зв‘яжеться менеджер для вирішення вашого питання.
Також рекомендуємо використовувати тільки оригінальні картриджі Джул , вони не повинні протікати , оригінальних багаторазових картриджів не буває.
- Анатолій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
пристрій чудовий,рекомендую
- Переваги:
- Все добре працює,зауважень не має
- Недоліки:
- прислали темно-сірий замість світло-сірого
- Продавець Lucky Mag
Доброго дня , Анатолій. Дякуємо за ваш відгук, з вами зв'яжеться менеджер для вирішення вашого питання.Дякуємо.
- Назар К***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Прийшло все в срок
Робить чудово
Товаром задоволений - Влад Л***Продавець: Lucky Mag
- Саша Н***Продавець: Lucky Mag
Со скольки лет можно купить ?
- Lucky M***
Добрый день, устройство предназначено для лиц, достигших 18 лет и потребляющих никотин.