Відгуки покупців про U-образна Подушка для вагітних Mamastory Підкова 160х75см зі знімною наволочкою

Оцінка користувачів 5/5
на основі 44 відгуки
  • Аня Р***

Зручна, класна подушка. Свою функцію виконує на всі 100%
    Гарний, яскравий принт.

Переваги:
    Зручна, якісна, є чохол який знімається для прання!
  • Мар'ян С***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Подружка дуже зручна,приємна до тіла,рекомендую однозначно,дружина задоволена на 100%

Переваги:
    Матеріал,наповнення
    Недоліки:
    Не виявив
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Подушку заказывала на 4ом месяце беременности и не пожалела, каждый день выручает и помогает найти удобную позу.

Переваги:
    Длинная, удобная, чехол стирается, планирую использовать всегда.
    Недоліки:
    Нет.
  • Татьяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Подушка як на фото, нічого не пошкоджено. Я задоволена

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Вже не користуюсь , але останні два місяці значно полегшила моє життя , шкодую що не замовила раніше. Продавець звʼязався зі мною швидко і доставили теж оперативно.

Переваги:
    Не дорога, зручна, легка.
    Недоліки:
    Не замовила раніше
  • Дар'я П***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Дуже зручна та якісна подушка)

• Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 160x70

Подушка друг,як я її називаю).

Переваги:
    Якісна, удобна.
  • Олександр М***

Чудова подушка!

• Оленка С***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Зручна, швидка доставка. Консультація продавця у вайбер. Для вагітних ідеальний варіант.

Переваги:
    Зручність, відсутність сторонніх запахів.
    Недоліки:
    Хотілось би додатково змінний чохол.
    • Продавець  Mamastory

Дякуємо за замовлення та Ваш відгук. Ми раді, що подушка Вам підійшла. В комплекті йде подушка(білого кольору) та зйомна наволочка для прання. Якщо потрібна ще одна, можна дозамовити її за додаткову плату!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Користуюсь даною подушкою вже чотири місяці. Використовую саме U-формою, так як моя шия вже звикла до ортопедичної анатомічної подушки. Спершу "ноги" подушки були зависокі для мене, але десь за два тижні вони трохи "стовклися" і зараз мені дуже зручно і я не уявляю сну без неї. Продавець зв'язався швидко, допоміг вибрати спосіб доставки. Наволочка знімна, якщо випрати зранку, то до вечора вже висихає.
    Дуже дякую за супер подушку!!!

Переваги:
    Комфортна подушка, знімна наволочка, яка швидко сохне, ціна.
    Недоліки:
    Доставка новою поштою має тільки два варіанти: кур'єр, вантажне відділення.
    • Продавець  Mamastory

Добрий день. Дякуємо за відгук. Доставка новою поштою має не тільки два варіанти кур'єр і вантажне відділення. Просто доставка на невантажне відділення буде в 2 рази дорожче, ніж навіть адресно

• Дарія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Класна подушка, зручна, мабуть ще чоловікові замовлю бо йому теж зайшло. Хороша тканина, веселий принт, набита добре

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ольга Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Отримала сьогодні всим задоволена. Але не поклали змінної наволочки як вказано в описі.

Переваги:
    Комфорт
    Недоліки:
    Не має змінної наволочки
    • Продавець  Mamastory

Добрий день. Дякуємо за замовлення та Ваш відгук. В комплекті йде подушка + з`ємна наволочка. Не змінна, а з`ємна, тобто вона одна і вона приїджає вже одягнена на подушку, її можна зняти та попрати, окремо від подушки. Колір наволочки, доречі можна вибрати!

• Эллина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160

Получила подушку, очень удобная!!! Это лучшая покупка)))) мой нормальный сон вернулся)))

• Олександра Д***

Подушка супер,я очень довольна

• Анастасия Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160

Заказывали на подарок,быстро перезвонили уточнили заказ, наволочку можно выбрать с другим принтом, качество отличное, описание актуально... подарок очень понравился

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160

Прекрасная подушка, спасала меня во время беременности и очень помогает после родов. И для кормления использовала и для ограждения малышу на кровати

• Дарина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Подушка суперова! Якісна тканина, гарно пошита, є блискавка і наволочку можна зняти та випрати. Дуже приємна дівчина-менеджер. Дякую!

Переваги:
    Якісна тканина, змінна наволочка на блискавці, полотна зручна подушка.
  • Тарас М***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Подушка просто супер. Купував дружині,як подарунок на Новий рік,але подарував раніше ))). Дружині дуже сподобалася. Не відчула дискомфорту навіть в першу ніч. Сторонніх запахів не було ніяких. П'ятирічній донечці теж дуже сподобалась. Та і я сам у захваті від неї,коли є можливість на ній полежати ( майже завжди зайнята або дружиною або донечкою). Сервіс теж бомбезний!!! Менеджер відзвонилася десь за 30хв. Дуже вічлива і весела дівчина. Відправили в той же день. Відразу отримав смс від менеджера. Обслуговування дуже сподобалося. Раджу придбати. І всім солодких снів

Переваги:
    Сервіс на висоті. І подушка теж
  • Анжела
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160

Отличная консультация менеджера. Подобрали наиболее оптимальный способ доставки, добавили мешок для подушки. Отличное качество подушки - не знаю, как раньше без нее жила) Нереально удобно спать! Особенно зимой в ней тепленько очень) Теперь одна проблема - сложно делить с мужем

Переваги:
    Хорошее качество ткани и пошива, достаточно много наполнителя, ооочень удобно спать и просто смотреть фильмы)
    Недоліки:
    Не нашла
  • Лариса Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 30x160

Быстро получила заказ, продавец ответственный, перезвонили и посоветовали по доставке. Спасибо большое!

Переваги:
    Качественный товар
    Недоліки:
    Нету
  • Наташа С***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Підходить навіть на зріст 185см( спробував чоловік)). Комфортно. Без запаху! Менеджери підібрали декілька варіантів по кольору! Все супер!

Переваги:
    Чудова подушка! Комфортна!
    • Продавець  Mamastory

Дякуємо за Ваше замовлення та позитивний відгук, нам дуже приємно! Так, є багато варіантів кольорів з'ємної наволочки, Ви можете обрати під себе. Якщо чоловік собі забажає також, звертайтесь;)

• Ростислав А***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Дуже зручна, жінка в захваті) брав ще додатково наволочку. Рекомендую!

Переваги:
    Ціна якості)
  • Дарина

Отличная подушка

• Татьяна К***

Дуже класна подушка)

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Хорошее качество и очень удобная.

Переваги:
    Качество и цена
  • Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Подушка супер! Очень удобная, рекомендую. Ткань качественная. Отправили быстро.

• Продавець  Mamastory

Спасибо за заказ и Ваш положительный отзыв !

• Дария Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Подушка очень классная, удобная, мягкая, для беременной - самое оно, можно попрощаться с плохим сном, доставка очень быстрая, пришло в целости и сохранности, при распаковке присутствует немного неприятный запах, надо перед использованием постирать наволочку, а так в целом все супер!

Переваги:
    Сервис на высшем уровне, быстрая доставка, мягкая, большая, удобная
    Недоліки:
    Присутствует неприятный запах
    • Продавець  Mamastory

Добрый день. Любое текстильное изделие(подушка, постельное, футболки, одежла и т.д.) перед 1 использованием надо стирать, т.к. ткань накрахмаленная, да и вопрос гигиены, само собой. Спасибо за заказ и обратную связь !

• Tetiana M***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Менеджер зателефонував через 5 хвилин після замовлення (замовляли у неділю). Через день вже отримали подушку.)))Все дуже подобається. Дякуємо!!!

Переваги:
    Гарна якість та швидка доставка.
    Недоліки:
    Не виявила.
  • Лідія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 160x70

Класна , рекомендую . Як я раніше без неї обходилася ).

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Купляв жінці, жінка задоволена дуже
    В ночі використовує вона, вдень - я (а*****а для роботи айтівника з дому:) )

Переваги:
    Чотка! Айтівникам теж підходить
  • Екатерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Переваги:
    Очень удобная,большая,не заламывается,Доставка быстрая,разные расцветки прислали на Вайбер,рекомендую
    Недоліки:
    Одни достоинства
    • Продавець  Mamastory

Добрый день. Спасибо за обратную связь. Да, если наволочка как на фото не нравится, мы можем предложить много цветов, которые в наличие, но нет технической возможности все выложить на Розетке. Достаточно оставить заказ и уточнить при подтверждение заказа, что хотите посмотреть и иные варианты. Спасибо, что ввбрали нашу продукцию !

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

брал на подарок девушке, теперь без подушки она не может уснуть.

Переваги:
    удобная
  • Тая Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Забрала подушку, в гарному стані. Для вагітних взагалі дуже зручна. Дякую вам

• Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Купил жене эту полушку и счастливее человека теперь нет на планете

Переваги:
    Длинная, мягкая, съёмный чехол
  • Екатерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Подушку купили. Качество хорошее, набита достаточно плотно, но за счет молнии можно регулировать.
    Спасибо за приветливое обслуживание.

Переваги:
    1. Хорошее качество пошива.
    2. Качественный хлопок.
    3. Наличие молнии.
    4. Гирметичная упаковка.
    Недоліки:
    Пока не выявлено.
  • Алина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Mamastory. Розмір: 75x160

Классная, удобная подушка, пришла за пару дней. Продавца рекомендую

Переваги:
    Удобная, в меру мягкая