Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Накладні Bluetooth стерео навушники НЯ X2 Orange

Оцінка користувачів 2.8/5
    Відгук від покупця. Продавець: ANHELL

Навушники прийшли розпаковані,менеджер пояснив,що вони перевірялися. Як же вони опинилися неробочіми? Замінить мені на робочі і я поставлю 5 зірочок та принесу свої вибачення!

Відгук від покупця. Продавець: ANHELL

Крім, того що бракований товар,не можу зв'язатися з продавцем. Такий продавець не довжен бути на ринку. Коли в країні війна,треба бути порядним!

• Продавець  ANHELL

Доброго дня Володимир. Ви телефонували в 21,06 в неділю. На жаль чи на щастя, але ми не працюємо 7/24.Тому на всі питання надамо відповідь в робочий час А стосовно порядності, я гне буду розповідати скільки ми передали вже автомобілів на фронт і не лише.

Відгук від покупця. Продавець: ANHELL

Браковані. Через блютуз іде один скрип. Як повернути?

Переваги:
    Недоліки:
    Браковані
    • Продавець  ANHELL

Доброго дня. Спробуйте підключити до іншого телефону, може бути проблема в з'єднанні. Але то не питання, замінимо. Наш менеджер Вам зателефонує.

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK. Колір: White

Інструкція лише англійською мовою, додаток для керування з телефону не встановлюється, не подобається нова версія андроїд ))

Переваги:
    Непогані навушники, добре звучання, невелики. Дитині сподобались.
    Недоліки:
    Інструкція лише англійською мовою, додаток для керування з телефону не встановився, не подобається нова версія андроїд )) Також немає дроту для підключення навушників до компьютера. Мені уявлялось що він повинен бути, навушники не тільки бездротові та ї для радіо мабуть потрібні як антена...
    • Продавець  WASHOPIK

Доброго дня, Олег! Кабель AUX для підключення до комп'ютера в комплекті не йде, про це вказано в карточці товару, подивіться уважно комплектацію. Радіо працює без кабеля, додаткова антена не потрібна. Бажаємо приємного користування.

• Руслана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO

Я довольна покупкой

Переваги:
    Хорошие наушники за свою цену, звук отличный, маленькие и удобные. Быстро отправили
    Недоліки:
    Кнопка включения очень тугая иногда страшно ногти поломать об нее пока включишь
  • Мария
    Відгук від покупця. Продавець: V&V Brothers Group. Колір: Black

Очень нравится звук и дизайн наушников. Плотно прилегают к ушной раковине. Хорошо слышны басы. Долго держит батарею.

Переваги:
    Звук, дизайн, батарея
    Недоліки:
    Изредка переподключается к Bluetooth автоматически.
  • Роман Х***
    Відгук від покупця. Продавець: nTek. Колір: Black

хочу приобести. вопрос представителю компании- почему так разнятся цены на эту модель разных цветов? закрадываются подозрения..

• Роман Х***

уже разобрался, приношу извинение за невнимательность

• виталий к***
    Відгук від покупця. Продавець: PORTeh. Колір: Black

покупал на подарок племяшу.спустя два дня не видит ни одно устройство и мгновенно садится батарея. имею двое наушников другой фирмі и с другого магаза более двух лет проблем нет.в урну.не рекомендую

Переваги:
    громкость и намек на басистость
    Недоліки:
    здохли
  • Roman K***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Колір: Black

есть гарантия на этот товар?

• Shopaholic

Добрый день. Гарантия на этот товар действует на протяжении 14 дней.

• marinа f***
    Продавець: Sborochka. Колір: Black

Наушники пришли ярко красного цвета!!!
    Наушники были в подарок для мужчины!
    Очень не приятная ситуация, именинник теперь без подарка
    Отказ

• Юрій В***
    Продавець: Sborochka. Колір: Red

Чи працюють вони з Блютус 4.1?

в инструкции пишут версия блутус 4.2

• Unique

Добрый день! Стерео-наушники

• Оксана В***
    Продавець: Market Street. Колір: Blue

Внешний вид и набор функций очень понравились, однако производители перемудрили с кнопками управления: всего одно колёсико и для регулировки звука и для переключения мелодий/каналов. Просто регулировать, не снимая с головы, не получалось. Звучание было хорошее, внешнего шума не слышно. Но в режиме Bluetooth был писк. Заводские звуки достаточно громкие, при переключении режимов наушники лучше снять. На голове сидели удобно, даже при быстрой ходьбе. Компактные при переноске.
    Можно купить, если намерен только слушать радио или плеер и хорошо освоишь управление звуком. Для работы с Bluetooth — нет.

Переваги:
    Есть радио, MP3 плеер, хорошее звучание, удобные, красивые, дешёвые
    Недоліки:
    Громкие заводские звуки, неудобная регулировка звука, писк при включённом Bluetooth
  • Влад С***
    Продавець: ParaCHut. Колір: Black

В комплект идёт 3.5 мл шнур?

• Moltis

Добрый день Влад нет в комплектации не идет шнур 3.5 мл(джек)

• Moltis

Добрый день Влад нет в комплектации не идет шнур 3.5 мл(джек)

• Повелий А***
    Продавець: Shopaholic. Колір: White

Как долго вы оформляете заказ ? Уже несколько дней висит статус комплектуется. Есть смысл ждать ? Или отменить заказ и заказать в другом месте ?

• Maxs L***

А це орігінал чи копія

• Наталья Т***
    Продавець: Shopaholic. Колір: Black

Подойдут ли к телевизору ?(подключение к блютуз через трансмиттер)

• Shopaholic

Добрый день!
      Да,наушники можно подключить к телевизору, но только при условии, если телевизор имеет такую функцию.

• Андрей П***

Да