Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кумкват Цукат LoveShopee в Пудрі 1 кг

Оцінка користувачів 4.73/5
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Смачні ,дякую,хочу ще !!!

• Дмитро Г***

Все супер

Переваги:
    Смачно
  • В.

Ідеальні цукати!

Переваги:
    В міру мʼякі і в міру засипані цукровою пудрою, смачнющі
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock

Купувала перший раз, тому не знаю чи він трохи сухий чи ні (залишились кілька частинок,що не розжовуються), але мені сподобався. Прийшов вчасно і гарно запакований .

Переваги:
    Смачний
    Недоліки:
    Залишились сухі частинки
  • Володимир

Розчарований

Переваги:
    Недоліки:
    Гострий медичний запах і медичний смак, які перебивають смак цукатів до такої міри, що всі беруть 1 шт на пробу і більше ні, бояться траванутись
  • Ірина П***

Замовила 1 кг. Прислали один пакет 0,5 кг. Ще погано геометричний. В середині краплі конденсату, половина пудри мокра.
    Більше тут замовляти не буду

• Марина П***

Посылку получила через Укрпочта в Днепр за 3 дня, вообще заказывала кокосовое нараф.масло и кумкват до суммы т.к очень его люблю и он редко продается.
    Масло открою позже, планирую испечь паску по новому интересному рецепту, испробую и отдельно напишу.
    А это про кумкват- очень вкусный, я такого даже в израильских лавках сухофруктов не покупала.У нас в Украине когда-то через сеть аптек продавались сухофрукты и там один раз брала, но они жестковатые уже были.Так, что довольна очень и рекомендую.

Переваги:
    Кумкват отличного качества и очень вкусный.
  • Олександр

Продавцю велика вдячність за швидку відправку та якісне пакування.

Кумкват відповідає як в описі. Був в запаяному пакеті і прийшов в картонній коробці.

Плоди гарні, в міру просушені. На смак, як маленькі мандаринки з пряним, терпким присмаком. Сім'ї дуже сподобалися з чаєм в самий раз.

Дякую за чудові цукати! Будемо замовляти ще!

• Сергей

Все супер, вкусный фрукт

• Оксана

Смачний продукт. Свіжий та в гарному пакуванні. Рекомендую до покупки.

• Наталья К***

Неплохой кумкват, вкусный, пожалуй немного суховат. В остальном все хорошо.

Переваги:
    Вкусный, ароматный, не приторный, с лёгкой горчинкой
    Недоліки:
    Немного суховат
  • Татьяна

Вкусные цукаты, герметично упакованы. Быстрая доставка Укрпочтой. Спасибо продавцу.

Переваги:
    Качество, цена
  • Виктория

Оперативно отправили. Сухофрукты свежие.Огромное спасибо за оперативность и качество. Конфетка в посыдке подняла настроение)))

Переваги:
    Оперативность доставки. свежий продукт.
  • Щербина И***

Все очень хорошо, кумкват хороший.

Недоліки:
    Не нашла
  • Денис

Вкусные маленькие мандаринки

• Мозговая Е***

Очень вкусно! Сладенький, без химии. Всей семье понравился. Рекомендуем к покупке.

Переваги:
    Мега вкусно
    Недоліки:
    Не нашли