- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Смачні ,дякую,хочу ще !!!
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Все супер
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- В.Відгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Ідеальні цукати!
- Переваги:
- В міру мʼякі і в міру засипані цукровою пудрою, смачнющі
- Недоліки:
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Купувала перший раз, тому не знаю чи він трохи сухий чи ні (залишились кілька частинок,що не розжовуються), але мені сподобався. Прийшов вчасно і гарно запакований .
- Переваги:
- Смачний
- Недоліки:
- Залишились сухі частинки
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Розчарований
- Переваги:
- Недоліки:
- Гострий медичний запах і медичний смак, які перебивають смак цукатів до такої міри, що всі беруть 1 шт на пробу і більше ні, бояться траванутись
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Замовила 1 кг. Прислали один пакет 0,5 кг. Ще погано геометричний. В середині краплі конденсату, половина пудри мокра.
Більше тут замовляти не буду - Марина П***Відгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Посылку получила через Укрпочта в Днепр за 3 дня, вообще заказывала кокосовое нараф.масло и кумкват до суммы т.к очень его люблю и он редко продается.
Масло открою позже, планирую испечь паску по новому интересному рецепту, испробую и отдельно напишу.
А это про кумкват- очень вкусный, я такого даже в израильских лавках сухофруктов не покупала.У нас в Украине когда-то через сеть аптек продавались сухофрукты и там один раз брала, но они жестковатые уже были.Так, что довольна очень и рекомендую.- Переваги:
- Кумкват отличного качества и очень вкусный.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Продавцю велика вдячність за швидку відправку та якісне пакування.
Кумкват відповідає як в описі. Був в запаяному пакеті і прийшов в картонній коробці.
Плоди гарні, в міру просушені. На смак, як маленькі мандаринки з пряним, терпким присмаком. Сім'ї дуже сподобалися з чаєм в самий раз.
Дякую за чудові цукати! Будемо замовляти ще! - СергейВідгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Все супер, вкусный фрукт
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Смачний продукт. Свіжий та в гарному пакуванні. Рекомендую до покупки.
- Переваги:
- +
- Недоліки:
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Неплохой кумкват, вкусный, пожалуй немного суховат. В остальном все хорошо.
- Переваги:
- Вкусный, ароматный, не приторный, с лёгкой горчинкой
- Недоліки:
- Немного суховат
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Вкусные цукаты, герметично упакованы. Быстрая доставка Укрпочтой. Спасибо продавцу.
- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Оперативно отправили. Сухофрукты свежие.Огромное спасибо за оперативность и качество. Конфетка в посыдке подняла настроение)))
- Переваги:
- Оперативность доставки. свежий продукт.
- Недоліки:
- Щербина И***Відгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Все очень хорошо, кумкват хороший.
- Недоліки:
- Не нашла
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Вкусные маленькие мандаринки
- Мозговая Е***Відгук від покупця. Продавець: LoveShopee. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Очень вкусно! Сладенький, без химии. Всей семье понравился. Рекомендуем к покупке.
- Переваги:
- Мега вкусно
- Недоліки:
- Не нашли