У сучасному світі, сухофрукти — корисний і незамінний продукт харчування. Їх використовують для перекусу, у повноцінних прийомах їжі, просто для задоволення, замінюють ними солодощі та продукти з цукром. Пора року, коли у вільному доступі є фрукти, добігає кінця. Але це джерело вітамінів необхідне і в зимову пору. Просте рішення сушити фрукти рятує населення від втрати можливості отримувати потрібні вітаміни будь-якої пори року. Цей досить калорійний продукт використовують як дієтичний елемент. У ньому є калорії й потрібні елементи для розщеплення жирів і швидкого насичення.
Перелік можливих сухофруктів і можливості їхньої експлуатації
Сухофрукти використовують для компоту, приготування напою відбувається швидко. Важливо розуміти, які види виробів доречно використовувати для варіння. Швидкість приготування напоїв з таких фруктів залежить від того, що вони вже початково готові до вживання, стан мають не сирий. Вони солодкі, і солодкість ця абсолютно натуральна, свій концентрований смак вони готові в більшому темпі передавати воді, у якій перебувають. Чого не можна сказати про «сирі» свіжі вироби. Які бувають сушки найчастіше на ринку:
- З яблук
- З бананів
- З абрикосів
- З журавлини
- З манго
- З чорносливу
Важливо розуміти, що є безліч різних варіантів, навіть найбільш екзотичні. Ці сушені солодощі можуть вживати люди у разі діабету, адже вони готуються без цукру й різних добавок. Важливо вибирати ті елементи, які можна діабетикам і у свіжому вигляді, оскільки виноград, наприклад, їм не можна. Є низка заборонених плодів, не бажаних до вживання, також деякі з видів сухих виробів, адже концентрація в них фруктози буває небезпечною для людей,що хворіють цим. У виборі правильного виду сухофруктів, варто спиратися на відгуки, адже вони можуть розповісти про цікаві нові товари, про які користувач раніше не підозрював.
Слайси м'якенькі, не пересушені, при надкусуванні прямо видно характерні волокна, вони навіть хрустять так, наче їси свіже манго.
Соковитість також є. Не прямо на 100%, але якщо вкусити то видно що шматочки вологуваті всередині.
Мені манго попалося з кислинкою, що навіть краще, немає приторності, їсться легко і після нього не хочеться випити галон води.
Тож мені все подобається, ставлю тверду 5.
В описі виробник пише, що без цукру, але, скоріш за все, перед пакуванням її обробляли цукровим сиропом(мабуть зберігається краще), бо руки дуже липкі після неї, тому треба добре мити.
Хоча шукав не зовсім такий чорнослив, але покупкою не розчарований. Скоріш за все замовлю ще.