Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Електро самокат модель HX-X7 Silver

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки

На повному газу вистачає на 15 км

Недоліки:
    Центр маси зміщений на переднє колесо, і коли піднімаєш його, щоб якийсь бордюр здолати, то заднє теж відривається і б'є по ногам. Щось почало стукати в гальмах
    • Сергій П***

Так ж таке, але я за два дні привчився, стараюсь одну ногу залишати на скутері блище до заднього колеса. Син бачу відразу притуляє ногу щоб не било.
      В гальмах стукала пружинка, за 150 грн на сервісі виправили. Більше не клацає. Не треба на максималці ганяти по поганих дорогах.

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: HBABY. Колір: Сріблястий

Куплявся як перший самокат для підлітка, щоб сам міг їздити на курси і зручніше велосипеду.
    Вибирав по акційних цінах між Crosser і цією моделю.
    Нажаль цей товар не те, що в ютуб оглядах. Батарея не Panasonic (все таки це лідер в побутових акумуляторах), а це був один з пунктів при виборі моделі. Колеса камерні, а не безкамерні.
    Таке враження, що це модель на базі тієї, що на фото, але вироблена в позанормовий час підприємливими китайцями.
    В цілому якість не погана. Плавно рушає (з ноги), набирає заявлені 25 км за год. Запас ходу поки не зрозумів скільки реально.
    Заряджається довше заявлених 2 годин, що теж було критерієм «за».
    Дорожні нерівності долає нормально, маленький кут повороту коліс, часом важко розвернутися, але може і на інших такий.

Переваги:
    Акційна ціна
    Недоліки:
    Батарея не Panasonic, а китайський no name. Не має сайту виробника з якоюсь інформацією. Слабкий виворіт переднього колеса
    • Продавець  HBABY

Доброго дня Сергій, Мабуть огляд ви дивились не на нашому сайті а взагалі батареї Panasonic існують ви можете її докупити окремо якщо в цьому буде потреба, але ціна там буде вища.

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HBABY. Колір: Сріблястий

Варто почати з обслуговування, з цим все нормально. Зробив замовлення, зателефонували, уточнили деталі замовлення, все ок. Самокат у відділення доставки прибув раніше ніж прийшло сповіщення, тому раджу зателефонувати в магазин і запитати у них чи вже прийшло замовлення, вони з цим допоможуть (як і у моєму випадку).

Про сам самокат. Перше враження після відкриття коробки не надто приємні. Не варто обманюватися "місцем реєстрації бренду", самокат чистокровний китаєць. При тому на стільки, що інструкція лише на китайській мові, зарядка теж не для нашої розетки (незнаю як називається), довелося купувати перехідник. Річ не критична, проте враження псує. В принципі інтуїтивно легко зрозуміти як користуватися самокатом і без інструкції, але все ж таки напряжно.
    Виглядає самокат кльово. Скажу чесно, взяв його більше через дизайн, а не через характеристики. Звісно, не один в один як на фото, проте вигляд приємний, хоча перфекціоністу буде за що вчепитися оком. Запах пластику є. Не їдкий, проте не звернути увагу буде складно, хоча для мене не критично абсолютно.
    Самокат іде заряджений, тому доїхати і купити необхідний перехідник зможете.

Зібрав, витягнув на вулицю, поїхали. Стартує м'яко. Не скажу, чи це плюс, чи мінус, кому як. Присутні три режими, вони обмежують максимальну швидкість. Кнопка "газу" доволі м'яка, тому я увімкнув максимальний і просто регулював сам де потрібно повільніше, де швидше. Хоча якщо катається дитина, доволі важлива і корисна функція.
    Конструкція тримається добре, нічого не шатається, не скрипить, не єлозить і т.д.
    Про швидкість, самокат дійсно може 25 км/год, про те на якісній і рівній поверхні. Мені вдалося розігнати до 23 км/год на доволі поганенькій дорозі. Здивувало, що самокат доволі круто вправляється з нерівною дорогою, не тарахтить, не скрипить, а просто спокійно долає нерівності і перешкоди
    Гальма працюють чудово. Ручки керма вкриті м'якою і доволі цупкою резиною, відчуття приємні
    Під гірку мої 65-70 кг тягне чудово, без проблем.

Переваги:
    - якісна конструкція
    - приємний дизайн
    - добре їде по поганій дорозі
    - доволі швидкий (для прогулянок містом)
    - добре їде під гірку
    - м'яко стартує
    - наявні різні режими швидкостей
    - якісні гальма
    Недоліки:
    - відсутній перехідник для нашої розетки
    - присутній запах пластику та резини
    - відсутня інструкція англійської чи українською, лише на китайській мові
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: HBABY. Колір: Сріблястий

Самокат дуже гарний і якісний. Дочка задоволена: їздить швидко і надійно

Переваги:
    Якісний. Красивий. Надійно упакований.