- Геннадий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Підтримую попередній відгук...товар чудовий!!! Підключення без проблем через програму "Deco" (встановлення додатково на Андроїд). Працює з Андроїд на частоті 2.4...5 ГГЦ без проблем. Сигнал роздає стабільний на кожен пристрій в залежності від підтримки пристроїв (маю на увазі...телевізор програє фільм онлайн, на Андроїд одночасно завантаження фільму в 16 Гб, іншим перевіряю швидкість вона не міняється! З провайдером з'єднався автоматично (без бубнів, швидкість 100 Мбит/с). Для двох кімнат краще брати два, або три (стіну пробиває, але самі розумієте потрібно насолоджуватися швидкістю в повному обсязі). Андроїд просто шокований від такої швидкості! Дуже задоволений! Дякую.
- Переваги:
- Маленький, розміром з блюдце (на подобі НЛО), стильний, важкий для його розміру (що вказує на якість). Якісний пластик, антени не торчать (не кожному до подоби), гріється вміру (тепленький)!!!
- Недоліки:
- Відсутні... окрім ціни... дуже кусається!!!
- Дарья У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Через пару років після покупки зайшла глянути характеристики і здивувалась відгукам. Занадто багато поганих.
В мене негативного досвіду з ним немає.
Спочатку не вдалося підъєднатися до мережі, після візиту провайдера, вони на своій стороні щось налаштували- і все запрацювало.
У мене дві цікаві історії про роутер.
Перша. В кімнаті через несучу стіну зі старим роутером не було вай-фаю. Я вже вирішила, що мені знадобиться два девайси. А виявилось, що він досить потужний і мені підійшов рдин і все гарно покрив.
Друга. Цей роутер ми беремо з собою у подорожі і використовуємо одним з двух способів: або заміняємо повністю на наш, або налаштовуємо як репітер. В обох випадках різниця відчутна.- Переваги:
- Мінімалістичний, стильний, легкий. У нас він «висить» на езернет дроті- навіть не довелось вбивати цвях для нього.
- Недоліки:
- Ніяких не було.
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Очень понравился. Купил на смену asus ac51u, т.к. там было 64 мб памяти которая без нагрузки была заполнена на 92% и связи в 3 потока с шерингом экранов он уже не был в состоянии обработать. С этим роутером проблем нет. Нет web-интерфейса - это скорее плюс (мамкиным хакерам с ним сложнее). Не тормозит. Хорошее приложение. Минимум возможностей для настройки, нет всяких ненужных сервисов (думаю, 95% пользователей это и не нужно). Максимально все происходит автоматически. 1 комбинированная сеть, а не 2 как на старом роутере (подключился и не думаешь на какой именно). В небольшой квартире с легкостью достает во все углы. Сейчас к нему подключено 15 устройств, подлагиваний не наблюдаю. Симпатичный дизайн. В общем, покупкой доволен.
- Переваги:
- Не лагает под большой нагрузкой, симпатично смотрится, 2 диапазона для потребителя выглядят как 1.
- Недоліки:
- Если не начнет глючить (пользуюсь неделю вообще без проблем), то минус только один - было бы хорошо чтоб lan-портов было 3, а не 2, для более удобной разводки по квартире и последующего соединения трёх роутеров в mesh.
Цену считаю адекватной.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Колір: Білий
В кавартирі багато несучих стін, які сильно глушать сигнал, а використання декількох роутерів, від різних виробників, не давало швидкого переключення девайсів між ними. Тому почав дивитись в сторону Меш рішень.
З конкурентів є Asus i Google. По відгуках вирішив спробувати TP-Link і повністю задоволений роботою. Тепер по всій квартирі є вайфай покриття, яке стабільно працює і не вимикається коли девайси(лептопи/телефони) переміщаються між кімнатами.
Підключав всі три роутера, через езернет з’єднання до маршрутизатора, таким чином не потрібно було гратись з правильною розстановкою роутерів, щоб вони потрапляли в поле покриття один одного.
Коли все налаштовувати через вайфай з’єднання, то швидкість Інтернету трохи нижча(на процентів 30).- Переваги:
- Повністю виконує свою роботу. Легке налаштування, головне прочитати інструкцію :) може працювати як незалежна меш мережа, або підключатись від маршрутизатора, який по езернету з’єднує усі три девайси. Дуже компактні, по фото цього не скажеш.
- Недоліки:
- Гріється, потрібно бути обережним з розташуванням, щоб випадково не покласти щось зверху на роутер
- Глеб А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Отличная вещь! Не пожалел ни на секунду
- Переваги:
- Пробивает любые стены, красивый, управляется и настраивается легко через приложение
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Колір: Білий
В начале была система из 3-х М4 - большой частный дом не покрывала. Докупил ещё 4 шт М5. Одну М5 установил в качестве основного роутера.
Все настроилось с пол пинка. Точки находяд друг друга без проблем по проводу и норм видимости по вай фай.
В любом случае рекомендую все точки между собой вьязать проводами.
При плохой видимости точек между собой и большом кол-вом абонентов - скорость в районе 50-80 мБс. В дом приходит чистый "царский" гигабит. Соеденил все проводами - скорости от 250-400 мБс почти на всех телефонах и устройствах. Больше 60-ти абонентов в доме.
При хорошем покрытии, как у меня сейчас, точка автоматом всегда даст 5 гГц в ручную выбрать нельзя и видите всегда 1-ну сеть - кому то не нравится, но мне наоборот удобно, не нужно выбирать и обьяснять кому то что это такое и почему 2 сети. Есть некоторые специфические девайсы, напр. робот пылесос, при котором нужно изменять ширину канала, что бы он норм. подключался - на Деко вы этого не сделаете, но абсолютно все остальные девайсы - стиралки, сушилки, приставки, сигналка, видеонаблюдение и тд... все подключилось сразу. Поменял у своего вай фай модуль и заработало. Елементарные настройки статики по IP - это возможно.
Не выводил витую пару в места под точки. Выводил к каждому телевизору, подключал на этот кабель точку, а от нее ТВ. На борту 2 гигабитных порта. К тому, что если не закидывали витую пару специально под точки, можете взять с любого места куда она приходит, а патч кордом от нее подключить абонента. Если было бы ещё питание от PoE - цены бы не было.
В целом рекомендую. Кому не нравится цена - сравните с ценами циско, гугл, аруба хп, или прочих меш систем стабильно работающих.- Переваги:
- Нормально и стабильно работает.
- Недоліки:
- Невозможность самому изменять настройки канала. Нет питания от PoE
- Трущак І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Колір: Білий
Купив для школи аби забезпечити Wi-Fi для окремого корпусу на 3 поверхи, підключив до Інтернету модуль на другому, а на першому та третьому додав два інші до нього. Це й дозволило мати мережу у всіх шести кабінетах розташованих у вигляді літери "Г" на кожному з поверхів, ще й переносити спеціальне обладнання між ними без перепідключення.
- Переваги:
- Все працює як описано
- Недоліки:
- Дорогувато, настройка лише через телефон
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Покриття абсолютно відповідає заявленим цифрам.
- Переваги:
- Легке налаштування.
- Ігор С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
Пам’ятаю, коли ці штуки тільки-тільки з’явились, люди зеленого поняття не мали,
шо воно таке і з чим його їдять – тарілки якісь чи шо. Але коли у нашому будинку
з’явились ці «тарілки» (мабуть вже півтора року пройшло) і їх зацінили сусіди, друзі
та родичі, у яких теж пристойні будинку, то, мабуть, з того часу вже кілька родин
купили саме такі пристрої. Треба написати в TP-Link і запитати, чи э у них посада
євангєліста Mesh-систем))
По факту маємо ось що. Покриття у будинку на 200 квадратів дуже стабільне, а
«мертві зони» унєсло куда-то в даль. Управління зі смартфона через додаток
надзвичайно легке – тут навіть дитина дасть собі раду. А ще нам з дружиною
подобається дизайн. Та і гості одразу почали приглядатись та запитувати. А ти
такий гордо витягаєш смартфон, тицяєш в ного пальцем і гордо демонструєш
можливості прогресу)) - Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Бомба. Простота и удобство настройки. Отличное покрытие, два этажа, 130 м.кв.
- Переваги:
- Всё.
- Недоліки:
- Не нашел.
- АНДРЕЙ
Кошмар полнейший через одну стену уже не пробивает около 6м и это на 5 ГГц разочаровался по полной не верите что пишут он не стоит своих денег
Доповнення до відгука.
- Переваги:
- Все чудово
- Недоліки:
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Колір: Білий
Купив цю mesh систему, тому що одного маршрутизатора в моїй квартирі мало, не покриває, а установка репітерів додала лише проблем. Купив міш і все почало літати, покриття всієї квартири 100%. один модуль працює кухня-зал, другий дитяча, третя спальня з офісом. У всіх тепер не гальмує wifi, сторінки відкриваються швидко, немає розривів, онлайн-ігри не вилітають. Якщо вам потрібно більше одного wifi пристрою, то беріть mesh реально взяв і забув про проблеми з мережею.
- Переваги:
- Велика зона покриття. Простота налаштування.
- Недоліки:
- Відсутність веб-інтерфейсу. Не можна повісити на стіну (якщо двосторонній скотч).
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Все гуд, зручна настройка та додаток. Потім ше 2 банки докуплю для кращого покриття
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
Вцілому рішення хороше. Замінив два роутери, різниця відчутна.
- Переваги:
- Швидкий інтернет, легко налаштувати
- ДімаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Колір: Білий
Довго вишуковував собі роутер,але все-таки зупинився саме на цій моделі. Так як тут є модульна вай-фай система.Завдяки технології Mesh можно налаштовувати так,як необхідно тобі,просто,без всяких кабелів,по вай-фаю!
- Переваги:
- рекомендую
- Недоліки:
- не побачив
- Вадим Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
Долго смотрел ролики на Ютубе,все-таки решил взять именно эту модель,и,знаете,не прогадал)Очень отличный удобный роутер! Простая настройка и отменный функционал! Админка тоже гуд!стабильная связь и по вай-фаю и по проводу!)
- ОлесяПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
Меш системи - впевнена, за ними майбутнє, думаю що звичайні роутери віджили своє. Ось у нас вдома система з двох модулів, покриття та швидкість роботи пречудово, думаємо взяти ще один модуль щоб розширити мережу до гаража. Зараз же з двома модулями весь будинок це "активна " мережа з відсутніми мертвими зонами.
- Антон С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
покупкою дуже задоволений, ніколи якість користування інтернетом не було на такому високому рівні. Рівномірне покриття, два передавача, просте налаштування. Нарешті не просто роутер, а комплексне рішення для домашнього Wi-Fi.
- Володимир В***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
З налаштуванням зміг розібратися самостійно, налаштував теж досить швидко. Яким же було моє здивування, коли я виявив, що мережа з'явилася навіть на задньому дворі!!! Зовнішній вигляд пристрою досить цікавий, не такий, як у всіх інших. Швидкість передачі даних ніяк не залежить від того, як далеко ти знаходишся від самого джерела.)Все працює на рівні! Поки що задоволений покупкою!
- Поллі С***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
Очень отличный аппарат!) Цена себя полностью оправдывает! Есть 2 гигабитных порта LAN/WAN на каждом модуле Deco.Большым плюсом есть дополнительные функии: удаленное управление,автообновление ПО,мобильное приложение,mesh технология TP-LINK. Очень простые настройки.
- Недоліки:
- не увидела
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Компактний роутер, легко підключився до вже існуючої мережі DECO, задоволений швидкістю передачі. Гарне рішення в розумних рамках ціни.
- Переваги:
- Компактний розмір, швидкість роботи, легкість підключення до deco.
- Недоліки:
- На даний момент немає.
- Вячеслав В***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Колір: Білий
Користуюсь рік.
Поставив і забув!!!
Все добре.
Вимикав вмикав, основний блок завжди сам знаходить свій сателіт
Швидкості вистачає з головою.- Переваги:
- Простота підключення, невибаливість в користуванні
- Недоліки:
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
Дуже добра мешка,
- Переваги:
- Стабільна робота
- Недоліки:
- Блок живлення великий
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
Придбала М5, бо він має порт 1 Гб, з'єднала з ним 2 "банки" Е4R, що купила 1,5 роки тому. Все працює пречудово. Дуже задоволена.
- Переваги:
- Гіговий порт, дизайн, легкісь налаштування.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
Покупал в розетке. Работает отлично. Никаких нареканий нет. Настройка в 3 клика, все с использованием приложения в телефоне. До этого пользовался роутером Xiaomi, контент в 4к иногда невозможно было смотреть через wi-fi, теперь такой проблемы нет. Скорость стабильно под 90, для площади 70 квадратов этого достаточно.
- Переваги:
- Быстрая настройка. Простота в использовании. Стабильная работа.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- Дмитрий И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Колір: Білий
Хорошая mesh-система.
Довольно большой радиус покрытия.
2 этажа 3-этажного дома покрыло запросто.
Очень удобное приложение, в котором можно все настроить и измерить.
Чтобы вы понимали, даже световой индикатор можно настроить, чтобы ночью не горел))
Вроде как всего 2 порта, но если много устройств нужно подключить, то покупается за 300 гривен маршрутизатор и все соединяется без проблем.
В целом я доволен на 9/10. Для дома самое то!- Переваги:
- Гигабитный интернет, WiFi5, Mesh, бесшовный роуминг, классный дизайн, удобное приложение, антивирус.
- Недоліки:
- Цена (хотя все оправдано), всего 2 порта на каждом роутерк
- Михаил Д***
Можете объяснить зачем ещё маршрутизатор и к чему вы его цепляете не понял. Есть три Деко. Один в сети и два в доме. Маршрутизатор зачем?
Представник брендуВітаємо. Напевно мали наувазі комутатор, типу TL-SG105. Щоб збільшити кількість кабельних підключень.
- Олександр К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
- Виктория п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
купила в квартиру з дуже товстими стінами, попередній маршрутизатор (теж тп лінк відносно нестара модель) не забезпечував сигнал по квартирі, саме через дуже товсті стіни ("царський будинок"). Цей повністю вирішив проблему.
- Переваги:
- сигнал
- Тарас Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
Дуже кльовий продукт у всіх відносинах. Технологічно пристрій просунутий, але в той же час зрозумілий пересічному користувачеві. Інтерфейс зрозумілий, є зручні функції пріоритизації трафіку і вбудований антивірус)) Працює без збою поки що)
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Білий
- Переваги:
- Удобное приложение настройки через смартфон, в приложении свой антивирус, простота в использовании, рекомендую.
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Колір: Білий
Сам товар чудовий, але при покупці була виявлено, що пошкоджена коробка(порвана у місці відкривання), чи то товар з вітрини, чи то повернення чиєсь, я не знаю, але товару 5 а продавцю 3(дуже швидко,але сумнівно)
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 3. Колір: Білий
З цим пристроєм я нарешті маю нормальний wi-fi на 70 кв.м що однаково добре працює у протилежних кутах квартири.
- Переваги:
- Все працює як я і бажав.
- Матвій П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
Згоден з усіма позитивними відгуками!
Суперова Mesh система, навіть не знав, що двох пристроїв досить для безперервної роботи Wi-Fi. Дуже задоволений покупкою! ця річ дійсно варта своїх грошей! - Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
Отличный девайс, настраивается просто, работает почти без заминок. Однако есть один большой недостаток - он очень сильно греется. Системы вентиляции «в пол» явно недостаточны для процессора внутри и в жаркие летние дни роутер иногда сбоит. То связь с интернетом пропадёт, то скорость упадёт. Берёшь его в руки и чувствуется, что корпус раскалённый. 10 мин остывает и снова все ок. В общем с дизайном накладка вышла - он плоский, но толку от этого мало. Все равно может только стоять, тогда лучше бы уже был повыше для лучшего охлаждения.
- Переваги:
- Просто настраивается, стабильно работает в холодное время года
- Недоліки:
- Дороговат, очень сильно греется
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Білий
Відмінна меш система якщо потрібно закрити всі глухі місця в квартирі/будинку. Під’єднав до існуючого роутера як точки доступу. В апці можна задати на якій частоті буде сидіти клієнт - 2,4 або 5Ггц або авто. Також можна вибрати режим перемикання між точками або жорстко прив’язати до однієї точки. Швидкість з гігабатного порту провайдера на шнурку показує 900 з гаком, по віфі 400-500. Світлодіодні індикатори можна вимкнути на ніч. Також можна організувати перезавантаження за розкладом. Тепер про неприємне і те що не фікситься:
Система не вміє працювати зі старим обладнанням(наприклад телевізор 2019 року який розуміє пароль на вайфай якщо той 6 символів або менше). Принтер 2020 року який бачить точки доступу але чомусь під’єднатись не може - так і не зміг вирішити цю проблему хай би які налаштування в апці деко не робив. Проблему телевізора вирішив створенням гостьової мережі з порізаним паролем на 2,4Ггц - він зміг підключитись. Але потім вилізла інша проблема - при кожному включенні телевізора пропадав інтернет. Якщо зайти в налаштування телевізора і перевірити стан інтернету то в деяких випадках підключення відбувалось моментально, а в деяких приходилось вводити пароль на вайфай заново. Одним словом це набридло, тому повернув назад. В цілому рекомендую подібний сетап якщо у вас клієнти адекватні тому що швидкість/покриття/лейтенсі на висоті.- Василий М***
Какой-то странный у Вас телевизор 2019 года рождения. Если установлено шифрование WPA2, стандартизированное, на минутку, в 2004м году, и принятое как обязательное для сертифицированных устройств еще в 2006м году, пароль в принципе не может быть короче 8 символов. Я бы рекомендовал в настройках роутера установить WPA2/AES (без всяких автоматов)
- Андрій С***
Роутери(мікроти і кінети) не допомагали уникнути проблем з телевізором - онлайн ігри втрачали пінг або відеозв'язок відвалиться тому все ж підключив телевізор кабелем і всі проблеми пропали хоча телевізор старий 1080р з світ. Який би класний роутер не був, але тплінк мені подобається найбільше через зрозуміле меню налаштувань.