- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 800 г
Дуже смачний і корисний корм. Мій спаніель їсть за любки
- Переваги:
- Якісний корм дуже мясистий і духняний
- Недоліки:
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Доставка швидка, корм добрий
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Не має
- Продавець MAO & K
Дякуємо вам за відгук і приємні слова
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- марина к***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 400 г
Все нормально,корм в наличии(без одной банки в упаковке),но деньги пришли на карточку быстрее посылки так что все нормально
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Хороший корм ,чихуашик доволен
- Переваги:
- Хороший
- Недоліки:
- Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: Product range. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 800 г
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Чудовий корм,рекомендую!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Все добре. Собаки смакують з задоволенням.
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Швидко доставили, дуже ввічливий персонал. Дуже, дякую!!
- Переваги:
- Багато м'яса, моєму песику таксі дуже подобається, дякуємо.
- Продавець MAO & K
Вітаємо, дякуємо за Ваш відгук) Раді, що Вашому улюбленцю сподобався корм))
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Давно замовляю корм в цьому магазині, завжди все було на високому рівні - і якість обслуговування, і швидкість обслуговування, але останнього разу щось пішло не так , на жаль. До якості корму питань нема, тут все клас, просто дві консерви я отримала роздавленими
- Переваги:
- Корм якісний, собака щаслива ️
- Продавець MAO & K
Добрий день, для нас ця ситуація є дуже неприємною. Перед пакуванням склад перевіряє цілісність банок та ретельно запаковує їх. Після передачі товару до служби доставки відповідальність за цілісність товару несе транспортна компанія. Найімовірніше товар був пошкоджений у процесі транспортування. Просимо перевіряти замовлення в пункті видачі, щоб в подібних ситуаціях була змога висунути претензію та знайти винних. Незважаючи на те, що товар Вами був забраний, ми все одно пред'явимо службі доставки претензію. Дякую Вам за відгук.
- Иван Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Чудовий корм для собак.
- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Илона З***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Все хорошо, корм как корм, хвостик ест, но не люкс конечно, жира много(
- Переваги:
- Не чухается
- Недоліки:
- Много жира
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Чудовий корм. Мабуть кращій в цій ціновій категоріі.
- Переваги:
- Гарний склад, переважно м*ясо. Адекватна ціна.
- Недоліки:
- Бистро закінчується.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Хороший корм, доволі непоганий склад, а головне довподоби собаці.
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Отличный корм, наша переборчивая собака ест с удовольствием!
- Недоліки:
- Лариса L***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Отличный корм
- Переваги:
- Запах как у советской тушёнки -обалденный!Наверное и вкус такой же,потому что собака ела с большим удовольствием.Покупала по акции.
- Недоліки:
- Дороговато,прокормить им крупную собаку накладно.
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Более жирный вариант, чем другие виды этой фирмы. Младшая ест хорошо, а старшей не подошло - потом проблемы с пищеварением.
Учитывайте это, нам подошли менее жирные виды.- Переваги:
- Мясное наполнение
- Недоліки:
- Более жирный корм
- Павел Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Корм настолько хорош, что мы сами облизываемся пока собака его уплетает. Заказывали по акции и случайно заказали с рыбкой такой же 400гр, но кошачий-также превосходный корм.
- Переваги:
- Состав, аромат, консистенция. Той-мини слишком разборчивая в еде лопает его на ура!
- Недоліки:
- Юра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
нормальный корм, только быстро заканчивается...
- Переваги:
- собаке очень нравится
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Отличный корм, мои два йорка лупят его за обе щеки) Ну и спасибо Розетке за качественный сервис и оперативную доставку.
- Переваги:
- Отличный корм
- Olena A***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Решили заказать эту марку -собака съела в два счета и ест с удовольствием!!Рекомедую.Как для корма премиум класса -очень хорошая цена и качество!!!Дешево!!Курьер доставил .Спасибо РОЗЕТКЕ!!!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Отличный корм, часто заказываем. Порода собаки Вестхайленд Уайт терьер ест очень хорошо, можно смешивать гречкой или картофелем пюре. После открытия большой банки лучше переложить в стеклянную с крышкой и хранить в холодильнике.
- Переваги:
- запах, консистенция, состав
- Недоліки:
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
эти консервы беру не впервые, нравятся, мои обе принцессы кушают их с удовльствием
- Переваги:
- вкусный, качественный, насколько могу судить из его вида
- Недоліки:
- смущают немного, попадающиеся кусочки жира
- larisalvivВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Наша дівчинка кокер - спаніель їсть з задоволенням. Приємний аромат та вигляд.Рекомендую !
- Переваги:
- оптимальне співвідношення ціни та якості
- Недоліки:
- відсутні
- Демчина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Їмо з задоволенням.
- Переваги:
- Ціна чудова, як для такого якісного корму!
- Недоліки:
- asi80Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
отличные консервы, быстро доставлены, и акционная цена приятно порадовала
- Наталья К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Консерви дуже жирні, для коргі не підходять взагалі
- АнастасияПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 400 г
Йорку в 6 месяцев можно?
- Ярослава Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Йорк, 1год2мес,ест с удовольствием,хотя достаточно переборчив в еде. Но Bascervill всегда с удовольствием, этот вид и Петух с рисом
- Переваги:
- Отличный корм
- Илья К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Собака ши-тцу 10 лет. Основной корм приваренное мясо. Baskerville добавляем в основной корм. Пробовали многие корма Baskerville. Этот нашей собаке понравился больше всего.
- Переваги:
- Однородный, как Завтрак туриста
- Недоліки:
- не заметил
- Семусева Л***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Хороший корм,сразу понравился нашей собаке.
- Переваги:
- Хороший корм.
- Недоліки:
- Пока нет.