- Вылавский Б***Відгук від покупця. Продавець: Yoki Market. Колір: Dark Blue
Это подделка, не работает. Не берите. Не горят никакие индикаторы, нет отверстий на футляре.
- Переваги:
- не работает
- Продавець Yoki Market
Доброго дня, Богдан. Сьогодні наш менеджер Вам зателефонує для вирішення питання по товару.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Отличные наушники за такую цену!
Для тех, кто решил, что одно ухо не работает - всё работает прекрасно, рассинхронизированно подключаетесь, это бывает, пара передподключений лечит, всё прекрасно работает по итогу.- Переваги:
- Цена, внешний вид
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Чудові навушники. Заряд тримають біля двох годин. Я задоволена.
- ДанилВідгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Вчера заказал, уже сегодня приехали)
Товар отличный, работают классно, звук объёмный/качественный! Рекомендую к покупке- Переваги:
- Низкая цена, хороший звук, быстрое подключение к телефону
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: PORTeh. Колір: White
чудненькие ушки!!! спасибо
- Переваги:
- в них можно делать сальто! слушать одновременно из двух гаджетов в два ушка или продлить время прослушивания до 24 часов, слушая в одно ушко, второе заражая
- Недоліки:
- подсказки управления на английском в переводе китайца, но понять можно
- Nikita B***
А вы можете фото скинуть в жизни которое, пожалуйста??
- Евгений Л***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Отличный звук, тем более за такую цену
- Александра К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Очень хорошие наушники)
- Ігор Ж***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Очень легко подключил. Продавец обьяснил нюансы подключения. Работают около 2-х часов на полном заряде. Покупкой доволен
- Переваги:
- Держат Больше 2-х часов
- Недоліки:
- пока не вижу
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Классные маленькие наушники, удобно пользоваться, качество абсолютно адекватное! Звук хороший, на крепкую 4 из 5 - чистый, четкий, без выпирающих отдельных частот. Мог бы быть пообъемнее, но свою цену отрабатывает полностью! На одном заряде наушники работают 2 часа, это стабильно. Заряжаются достаточно быстро. Удачная покупка, я довольна.
- Переваги:
- Дешевые, хорошо стабильно работают, нормальный звук
- Недоліки:
- За эту цену все устраивает
- Соломія П***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Чудові "вушки", я дуже задоволена якістю товара й обслуговуванням! Продавець ввічливий й професійний. Добре допоміг мені підключити навушники - за це окремо дякую! Дуже вдала покупка!
- Переваги:
- Якісні навушники, адекватна ціна, ввічливий та професійний продавець
- Недоліки:
- Покищо немає
- Маргарита Б***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Наушники, безусловно, очень выгодные по соотношению цена-качество. Сравнивала с другими наушниками у своих друзей - так они за такое же качество платили в несколько раз больше. Поэтому я рада, что выбрала именно эти. Наушники удобные, в целом очень достойные, с чистым звуком и рабочей батареей. Если вы тоже не хотите переплачивать, то советую обратить внимание на эту модель. Пользуюсь своими наушниками уже больше трех месяцев, поэтому могу сказать, что мое впечатление от них сложилось не за один день.
- Переваги:
- Цена-качество, батарея держит как заявлено, звук чистый
- Недоліки:
- Не больше, чем у других бюджетных наушников
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Навушники отримав швидко, одразу перевірив, як підключаються, все було в нормі. Звук теж не розчарував. Наразі працюють добре, лівий навушник розряджається трохи швидше, але то не вважаю значним дефектом. Взагалі за ці гроші навушники дійсно класні!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Black
Отличные наушники за свою цену
- Переваги:
- Как ни странно качество... До этого были наушники за 700 грн которые были хуже, были менее отзывчивы, долго "запрягались". Здесь же все четко быстро и просто
- Недоліки:
- За эту цену нету.
- Продавець Klever
Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Black
Ці навушники чудово підходять для прослуховування контенту.
Для меломанів flac музики вішайтесь - вони не для цього...
По кількості годин десь 4 тримають ютуб без проблем, якщо передачі данних немає вони вимикаються ...потім вімкнуться автоматично тому час дуже важко оцінити. За ці гроші що ви ще хотіли я не розумію по відгукам... Брак буває любого товару.- Продавець Klever
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Black
Навушники супер все ришло робоче і заряджине
- Вячеслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: White
Неплохие наушники за такие деньги.
- Недоліки:
- Пока нет.
- Продавець Klever
- Марк Л***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz. Колір: White
Дуже класні навушники за свою ціну
- Переваги:
- Гарний звук
- Недоліки:
- Не дуже гарний Басс
- Леонід Г***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Купив навушники ще на початку лютого, вони досі добре працюють, користуюсь маже постійно. Слідкую, щоб були заряджені, не залишаю їх на тривалий час без роботи. Звук транслюють чітко, не спотворюють. Частіше за все слухаю аудіокниги на прогулянках, дуже зручно. Гучності вистачає із запасом.
- Переваги:
- Якісний гаджет за невеличку ціну, чіткий хороший звук, працюють більше 5 місяців
- Недоліки:
- Без недоліків
- Аліна Ш***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Як я раніше жила без цих навушників?! Як це зручно, виявляється, особливо з маленькою дитиною. Звук нормальний, підключаються швидко. Для невибагливих рекомендую!
- Переваги:
- Бездротові і зручні
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Наушники работают без проблем, очень доволен качеством за такую цену. Звучат оба наушника одинаково - специально проверил, начитавшись отзывов. Или мне повезло с наушниками, или со слухом, но звук ровный и чистый. Думаю, что за бОльшие деньги звук был бы еще лучше и объемней, но за 250 грн - отрабатывает абсолютно. Рекомендую, как бюджетный вариант, если нужны обычные рабочие наушники, без претензий.
- Переваги:
- Цена, нормальный звук, адекватное качество, быстрая доставка
- Недоліки:
- Свои деньги отрабатывают нормально, поэтому нет
- Денисенко А***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Рада, что выбрала эти наушники, и не побоялась, что дешевые. Качество великолепное! Получила быстро, продавец отзывчивый, отличный сервис!
- Переваги:
- Звучат на 5/5, заряжаются весьма быстро, заряд держат 2 часа.
- Недоліки:
- Сенсор реагирует на любые прикосновения, к нему надо приспосабливаться
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Нормальные наушники за эту цену
- Переваги:
- Звучат достаточно громко и отчетливо,беспроводные
- Недоліки:
- Микрофон слабенький
- Надежда С***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Очень хорошие наушники, простые, подходят на каждый день. Мое мнение, что качество у них выше, чем цена. Я брала по скидке, и получилось почти даром. Нормально работают, приятно пользоваться. К звуку претензий нет - без провалов по частотам, без хрипов. Хорошее качество. рекомендую.
- Переваги:
- Простые, дешевые, хороший звук
- Недоліки:
- Я не нашла
- Павло Г***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
В целом это хорошие вкладыши. За все время использования, не было обнаружено искажения звука и других помех. Времы работы без подзарядки - немного меньше двух часов, зависит от громкости. Наушники при использовании не мешают двигаться и в них можно заниматься спортом.
- Переваги:
- Цена, хороший звук, удобные для спорта
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Жанна В***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Я стала фанаткою цього бренду ;) бо не так часто зустрінеш реально добру якість за низькою ціною. Навушники маленькі, легкі, дуже гарні. Виглядаюсть значно дорожче, ніж коштують. Звучання мені подобається, якість підключення також. Ніяких питань у мене не виникло, й дякую продавцю за корисний вкладиш з інформацією. Всім гарного дня!
- Илья Р***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Наушники однозначно стОящие, особенно по такой цене. Звук не глючный, батарея держит 2 часа. Подключились сразу и без проблем, я проверил сразу как получил. После двух месяцев пользования - полет нормальный. Иногда отключаются и восстанавливают коннект сами, но к этому быстро привык.
- Переваги:
- Бюджетные, с нормальным качеством, работают без особых проблем уже два месяца
- Недоліки:
- Критичных недостатков нет, а мелкие есть у любых наушников
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Добре ТУТ. Колір: White
Наушники класс, звук бомба!!!
- Мироненко Ю***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Купил наушники у этого продавца. Понравились, для меня главное чтобы были дешевые, нормально держали батарейку, комфортно сидели в ушах, а также хорошо звучали. По всем параметрам не разочаровали, думал что будет значительно хуже. Батарейка работает до 2 часов - я так долго за один раз не слушаю, но в сумме выходит примерно так. Из ушей не падают во время ходьбы. Бегать в них не пробовал. Звук не супер, но все частоты есть, музыку транслируют адекватно, без косяков.
- Переваги:
- Нормально держат батарейку, комфортные в ушах, звук достаточно хороший
- Недоліки:
- Были бы дороже - требовал бы качество выше. А так все адекватно
- Передерий Н***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Нормальные наушники, звук ок, соединение держат норм, микрофон для звонков работает неплохо. Для своей ценовой категории очень рабочий вариант.
- Кудрич Т***Відгук від покупця. Продавець: Digital Store. Колір: White
Дуже відповідальний продавець. Неробочі навушники замінили.Все працює.дякую. рекомендую продавця, так як дуже відповідально відносяться до клієнтів
- Переваги:
- Відповідальні.
- Кукса Т***Відгук від покупця. Продавець: Zhabka Online. Колір: Yellow
Навушники класні
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Black
теперь у нас парные наушники с любимой
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Добре ТУТ. Колір: Black
Швидко відправили,все ок
- Переваги:
- Ціна -якість норм.
- Діана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Добре ТУТ. Колір: White
Чудовий звук
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Пока работают
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- микрофон
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Колір: White
Чудові навушники, гарні на вигляд, якісні, звук в межах норми, музику слухати можна.
Чудово тримають заряд, швидко заряджаються, легко підключаються)
Рекомендую!- Переваги:
- Якісний звук за свою ціну, добре тримають заряд, швидка зарядка навушників та кейсу, сенсорне керування, сумісність з Android 10, якісна збірка, запас гучності
- Недоліки:
- Немає)
- Максим К***
На данний момент користуюсь Android TV та смартфоном на Android 13, проблем теж немає)
- Максим К***
Через 6 місяців перестав працювати взагалі лівий навушник (причина в акумуляторі)