Відгуки покупців про Ключниця будиночок "Правила дому "Любити один одного…" (укр.), на білому фоні, розмір 180 х 179 х 27 мм
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Woop!
Симпатична, мініатюрна ключиця, якісні написи і такі вони до душі, дякую
- Переваги:
- Гарна, маленька, якісна та з написами, які в саме серденько
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Woop!
Зручно. Користуюсь місяць. Завжди на місці ключі. Лаконічний дизайн. Подобається.
- Переваги:
- Зручно
- Продавець Woop!
Дякуємо за відгук) дуже класно
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Woop!
Товар приїхав з браком. Приклеювали самі частинку даху
- Продавець Woop!
Дуже шкода( Товар міг пошкодитись при транспортуванні
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Woop!
Товар покупался на подарок ,оплатила полную стоимость… думают прокатит на ****,все равно.
- Недоліки:
- Запаковали поломанный товар
- Продавець Woop!
Доброго дня, приносимо вибачення, могло пошкодитись при доставці. Пропонуємо Вам або сьогодні відправити новий за наш рахунок або повернути кошти, який варіант Вам більше підходить?
- Віта П***Відгук від покупця. Продавець: Woop!
Замовила на подарунок, усе сподобалось, окрема вдячність за оперативну доставку)
- Переваги:
- Хороша якість, адекватна ціна
- Продавець Woop!
Дякуємо Вам за відгук. користуйтеся з задоволенням
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Woop!
качество хорошее .оригинальное оформление.спасибо
- Переваги:
- отличная ключница
- Продавець Woop!
Ольга, ми раді, що Вам сподобалась наша продукція Дякуємо Вам за відгук
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Woop!
Покупал на подарок. Красиво.
- Woop!
Дякуємо за відгук! Раді, що все сподобалося і сподіваємося, що з подарунком вгадали :)
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Woop!
Качественно выполнена, из дерева, красивые универсальные надписи, и ключница и правила дома одновременно. Упакована в красивую коробку, сразу можно на подарок
- Переваги:
- Красивая, качественная
- Woop!
Дякуємо за відгук! Користуйтеся на радість)
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Woop!
Просто в захваті від ключниці) така дрібниця ніби то, але приносить масу позитивних емоцій. Класна річ, тепер ключі завжди на своєму місці.
- Переваги:
- Високоякісне виконання, компактний розмір, 2 кріплення, які забезпечують рівновагу ! Цікава ідея з надписами)
- Недоліки:
- Не має поки що.
- Woop!
Андрію, доброго дня! Дуже раді, що Вам сподобалась ключниця ;) Дякуємо вам за замовлення і за відгук!
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Woop!
Заказала две разных, себе и на подарок, пришли в красивых упаковках, добротно сделанные, с двумя креплениями сзади (это важно, т.к. прошлая наша была с одним и если повесишь тяжелую связку на крайний крючок, ее перекашивало). Спасибо, очень рады появлению этой милой вещицы в интерьере.
- Переваги:
- Стильная вещица, украсила интерьер
- Woop!
Яна, дякуємо Вам за відгук! Раді, що наша ключниця підійшла Вам за всіма параметрами ;)
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Woop!
милая ключница, деревянная, сделана качественно
- Woop!
Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам сподобалась наша продукція ;)