Відгуки покупців про Дитячий дорожній складаний горщик та накладка на унітаз 3 в 1 Just Baby Trino Blue (JB-001)
- AI аналіз відгуків56 відгуків: 89% позитивних, 7% нейтральних, 4% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Пользуемся чуть больше месяца, покупали его для поездки, но сейчас просто в машине лежит на всякий случай).
Он небольшой, раскладывается быстро, но неудобно снимать внутреннюю часть для того, чтобы помыть.
Подробнее рассказала в своём видеобзоре.- Переваги:
- Удобный, для поездок - самое оно
- Недоліки:
- Не совсем удобно снимать внутреннюю часть для мойки
- Продавець Parsell
Катерина, дякуємо Вам за Ваш відгук та детальний відеоогляд :) Дуже раді, що горщик Вам сподобався. Щодо з'ємного контейнеру - щоб легко дістати його з горщику потрібно поставити великі пальці обох рук на його верхні бортики зсередини і потягнути доверху, з практикою це буде робити все простіше) В будь якому випадку, ми передамо запит на виробництво про можливість його вдосконалення в рамках даної конструкції
- Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Дуже задоволена товаром! По-перше, оперативно зв'язались, поспілкувались і вже після обіду забрала в точці самовивозу (замовляла вночі). По-друге, дуже гарна ідея і виконання продукту. Ледь не купила дівчачий дорожний пісуар, але потім натрапила на цей дорожній горщик.
Дитині так сподобався, що в перший вечір навіть на свій звичайний горщик не хотіла сідати!
Нижчий за домашні горщики, але стійкий і зручний. Дитині зростом 104см і вагою 15кг зручно. Легкий у використанні і поміщається в рюкзак. Вкладаю в нього звичайні пакети-майки підвищеної щільності і приклеюю туди лактаційні вкладки (залишились ще з пологового). Вкладаю відразу по кілька заготовлених пакетів і разом з ними складаю горщик, щоб не витрачати кожен раз час на застеляння пакету.
Дякую продавцю за товар і сервіс!- Переваги:
- Компактний, легкий, зручний
- Недоліки:
- Хотілось би нижчу ціну звичайно, але все одно товар того вартий
- Продавець Parsell
Вітаю пані Ганна. Колектив інтернет-магазину Parsell вдячний Вам за зроблений вибір та позитивний відгук.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Пользуемся этим горшком уже 3 месяца, очень довольны, берем его с собой во все поездки, не говоря уже о том, как он нас выручил во время отпуска и перелета. Главные критерии выбора для меня были - это хороший пластик без острых краев и чтобы быстро и легко раскладывался. Этот горшок лучший вариант из всех, что я видела. Очень рекомендую.
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Рожевий
Гарний горщик, відправили швидко,якість добра
- Переваги:
- Компактний,зручний у дорозі
- Продавець Parsell
Вітаємо пані Альона. Дякуємо за Ваш відгук. Колектив інтернет-магазину Parsell.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Рожевий
Все супер, компактний, для дороги в самий раз
- Продавець Parsell
Вітаємо пане Олег. Колектив Parsell дякує Вам за позитивний відгук.
- Астрахович М***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Супер горщик! Для подорожей, у потяг просто супер. Якість гарна, легко складати і розкладати. Але враховуйте що горщик все ж таки дорожній, він маленький, якщо дитина крупна, може бути їй не зручний
- Переваги:
- Маленький, поміщається у рюкзак
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Цей горщик - топ серед моїх покупок для малечі! Прям не можу нарадітися, що він в нас є. Будь-яка подорож без нього тепер - це складно.
- Переваги:
- компактний, міцний, не ковзає (зовсім трішки), дитині 3 роки зручно сидіти, легко мити, просто складати.
- Недоліки:
- не зафіксований ніяк обідок і трішки складно виймати чашу щоб помити.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Ми дуже задоволені цим горщиком, це просто чудовий горщик у дорогу, або навіть удома. Зроблено все дуже якісно, для мандрівок краще не придумати. Спочатку як ми купили цей горщик діти почали сваритися за нього навіть) Рекомендую, не пожалієте.
- Переваги:
- Якісний, зручний, надійний, мобільний, функциональний
- Недоліки:
- Трохи не зручно виймати ємність щоб помити горщик
- Продавець Parsell
Олександр, дякуємо Вам за Ваш вибір і за відгук. Раді, що горщик виправдав Ваші очікування :)
- Аліна Х***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Горшок супер! Удобный, компактный, без проблем разбирается. Купили как раз для поездок, так как большой наш горшок не возьмешь с собой. Ниже фото сравнения обычного горшка с этим в разложенном виде.
- Ольга А***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Рожевий
Горщик .як дорожні варіант , дуже задоволені
- Продавець Parsell
Вітаємо Вас пані Ольга! Дякуємо Вам за позитивний та щирий відгук. Колектив інтернет-магазину Parsell.
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Рожевий
Дуже якісний, зручний та функціональний. Маленький, компактний і це ідеально для подорожей. Трішки незвично, бо низький, але дитина у 2,9 років швидко вподобала та призвичаїлась.
Підійшов і як накладка на унітаз, але все ж тимчасова і не для постійного використання. Типу в кафе чи на заправці по дорозі десь можна використати, але як стаціонарну накладку використовувати, то не дуже зручно довго сидіти, коли треба посидіть і «подумать» дитині;)
Однозначно раджу!- Переваги:
- Прорезиняні ніжки з усіх потрібних сторін/боків
- Недоліки:
- Трішки низький
- Продавець Parsell
Вітаємо пані Людмила! Дякуємо Вам за зроблений вибір. Надіємося, що з цим горщиком Вам буде зручно подорожувати, гуляти, відпочивати на природі, а Вашій малечі почуватися зручніше. Колектив інтернет-магазину Parsell
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Рожевий
Класний дорожній горщик , який підійде і для вуличних прогулянок і для подорожей )
- Продавець Parsell
Добрий день пані Аліна! Дякуємо за Ваш відгук. Надіємось, придбаний Вами горщик, буде радувати Вас і Вашу малечу під час відпочинку та подорожей. Приємних вражень. Колектив інтернет-магазину Parsell.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Чудово підійшов , якраз то що потрібно для подорожей разом з дитиною, доставили вчасно та швидко
Дякуэмо, колектив Parsell
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Компактний та зручний, те що треба для подорожей
- Продавець Parsell
Добрий вечір пані Ірина! Щиро вдячні Вам за позитивний відгук.
- Илона Ш***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Дуже зручний, займає мало місця. Коли в гості, завжди з собою возимо
- Продавець Parsell
Добрий день Ілона! Щиро вдячні Вам за позитивний відгук.
- Кочук М***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Брала його саме для далеких подорожей, побував всюди. Завжди кладу в машину якщо по місту. Загалом супер.
- Переваги:
- Виручає в дорозі.
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Дуже корисна та незамінна річ у дорозі і не тільки!Геніальна ідея, дуже непогане виконання. Єдиний, на мою думку, мінус - це трохи гострі кути сидіння. Але, можливо, дитина була замала (1 рік), на попі лишалися сліди від сидіння. Можливо, коли трішки підросте, то ця проблема усунеться сама собою. Але в усьому іншому одні переваги.
- Переваги:
- Компактність, функціональність, привабливий зовнішній вигляд, чохол для перевезення.
- Недоліки:
- Гострі кути на сидінні, що залишають червоні сліди на шкірі.
- Щипак Ю***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Очень рада, что заказала, в дороге незаменимый помощник, ребенку 3.5 года, он конечно в начале был не в восторге, но потом соглашался, когда срочно нужно было )))
- ЭрнестВідгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Рожевий
Супер!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Рожевий
Отримала горщик(замовляла рожевий). Якість супер! Зручний, гарний, багатофункціональний(і для дому, і для подорожей і як накладка на дорослий унітаз) . Дуже дякую!!!!!
- Переваги:
- Зручність
- Марта М***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Дуже задоволені покупкою! Користуємося вже кілька місяців. Завжди беремо зі собою в дорогу чи просто на прогулянку містом. Легко розкладається, зручно виймати чашу, легко миється, не ковзає, має свою торбинку. Дитині в півтора року сидіти зручно
- Переваги:
- Компактний, наявність сумки, легко збирається
- Галина Т***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Горшочек очень классный.Ребенок с удовольствием им пользуется.Удобно брать с собой.Рекомендую.
- Переваги:
- Много
- Недоліки:
- Немного неудобно доставать ёмкость из основания горшка,чтоб помыть.
- Карина В***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Очень рада покупке! Особенно Брать в гости на природу, очень компактный и легкий
- Переваги:
- Очень довольна, только приехали с отдыха Малыш сразу ходил на горшочек, все идеально! Благодарю, очень качественный продукт ❤️Быстрая доставка, связались сразу ! Сервис на высоте!
- Продавець Parsell
Каріна, дякуємо вам за відгук і високу оцінку нашого сервісу! Дуже раді, що ви здоволені покупкою :)
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Отличное решение в дорогу на разный возраст. Приятный материал, лёгкий в сборке
- Продавець Parsell
Дякуємо вам за відгук. Бажаємо вдалих поїздок :)
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Отличный горшочек. Удобно брать с собой. Со временем будем использовать как сиденье на унитаз. А пока дочка оценила.
- Переваги:
- Компактность, универсальность
- Недоліки:
- Пока не выявили
- Продавець Parsell
Ольга, спасибо Вам за обратную связь)
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Дуже раджу! Щоб привчити дитину до горщика не тільки вдома, а й в поїздках чи на вулиці (і не удобрювати травичку). Лише не вистачає пакетів в комплекті - потрібно купувати якісь маленькі сміттєві додатково.
- Переваги:
- Дуже виручає в дорозі та на прогулянках. Зручний, невеличкого розміру.
- Недоліки:
- Буває, що ніжки не відразу стають в потрібне положення. Але треба призвичаїтися просто.
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Дуже гарний. Дитині сподобався.
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
З функціями своїми справляється чудово. Поміщається у рюкзак, брала у ручний багаж у салон літака.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- трохи їздить при використанні як насадка на унітаз
- Продавець Parsell
Добрий день пані Марія. Дякуємо Вам за змістовний відгук. Ви перший покупець, який поділився своїм досвідом подорожуючи літаком. Ваші позитивні враження будуть корисними для інших покупців. З повагою, інтернет-магазин Parsell.
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Дуже класний горщик. В поїздці дуже потрібна річ. Дискомфорта в дитини не викликав.
- Переваги:
- Зручність в поїздці
- Продавець Parsell
Добрий день пані Тетяна. Дякуємо за позитивнимй відгук. З повагою інтернет-магазин Parsell.
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Незамінна річ у дорозі, навіть автобусом випробувано! В готелі та громадських закладах дуже зручно, так як його можна ставити на унітаз. Дуже якісний і зручний !
- Продавець Parsell
Вітаємо пані Яна! Інтернет-магазин Parsell дякує Вам за позитивний відгук. Нам приємно, що горщик Вам сподобався. Приємних подорожей. З повагою.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Рожевий
Супер легкий, дуже класна річ
- Продавець Parsell
Добрий день пані Тетяна! Інтернет-магазин Parsell дякує Вам за позитивний відгук. Ми раді, що горщик Вам сподобався і Ваші сподівання виправдалися. З повагою.
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
доньці сподобався
- Переваги:
- компактний, сумочка в комплекті, зручно брати з собою
- Недоліки:
- не знайшли
- Продавець Parsell
Добрий день пані Євгенія. Колектив інтернет-магазину Parsell вдячний Вам за позитивний відгук. Нам приємно, що горщик сподобався Вашій донечці і виправдав Ваші сподівання. З повагою.
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Чудовий горщик. Легкий у зборі та митті. Незамінна річ поза домом)
Кинув в машину, компактно складений в чохол і не переживаєш, що треба дитині шукати терміново вбиральню- Продавець Parsell
Добрий день пані Людмила. Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді, що придбаний горщик Вам сподобався і став незамінним атрибутом під час пронулянок та поїздок. З повагою колектив інтернет-магазину Parsell.
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Дуже зручний розмір та якісний міцний пластик. Розкладається теж елементарно. І дуже класно що пакет одягається під сидіння, це суттєво. Рекомендую товар та продавця
- Продавець Parsell
Доброго дня. Дякуємо за об'єктивний відгук. Колектив інтернет-магазину Parseell. З повагою.
- Владислава П***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Блакитний
Класний і зручний
Для подорожей саме те що треба !
Міцно тримається і не хиткий- Продавець Parsell
Добрий день пані Влада. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. З подякою колектив інтернет-магазину Parsell.
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Parsell. Колір: Рожевий
Зручний у подорожі та компактний
- Продавець Parsell
Вітаємо Вас пані Вікторія. Дякуємо за позитивний відгук.