Відгуки покупців про Драбина Техпром 3х9 сходинок алюмінієва трисекційна (5,93 м)
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: KHL
Висота кожної секції 250см. Одиночна секція взагалі пушинка в порівнянні з дерев'яною драбиною. Драбина трохи вужча ніж хотілось би.
- Дяченко К***Відгук від покупця. Продавець: KHL
Виробник заявляє що товщина профілю 1.4!Це дійсності відповідає заявленим виробника.
Міряв штангель циркулем, то так і є 1.4 см.
Рівень Krause, але не професійної лінійки. Ну ціна відповідна 6700 з доставкою, чудова ціна.
Приємний менеджер все пояснила проговорила.
Дуже вдячний!
Для побуту більш ніж достатньо такої драбини!- Переваги:
- Драбина якісна
- Недоліки:
- Опорна палка могла б бути більша
- Продавець KHL
Дякуємо за покупку та чудовий технічний відгук на трисекційну драбину! Нам приємно, що якість металу витримала вашу перевірку, а консультація менеджера залишила приємне враження.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: KHL
Отримав драбину, очікуванням відповідає. Якісна, легко складається, розкладається. Дякую виробникам.
- Продавець KHL
Олександре, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість та зручність трисекційної драбини Техпром. Бажаємо продуктивної роботи та легкої реалізації всіх ваших проектів!
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: KHL
Все на високому рівні, дуже сподобалось, рекомендую...
- Продавець KHL
Валерію, дякуємо вам за відгук. Раді, що ви задоволені!
- Надія А***Відгук від покупця. Продавець: KHL
Ідеальна
- Переваги:
- Ціна і якість
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: KHL
Приємне і інформативне спілкування з менеджером,швидка відправка,пакування бажало б кращого,целофан в дірках знизу взагалі нічим не прикритий,невже скотчу заклеїти небуло! Є сумніви що повністью в розкладеному стані вона витиримає 150 кг,моя вага 90 кг і драбина якось небезпечно прогибається!
- Недоліки:
- Погане пакування перед відправкою! Є сумніви у якості і міцності профілю з якого виготовлена драбина!
- Продавець KHL
Дякуємо за Ваш відгук!
Щодо пакування-перевіримо цей момент на складі під час відправлень, щоб усунути його.
Щодо витримуваної ваги- ми завжди дотримуємось стандартів виробничого процесу, що підтверджується сертифікатами якості, а також багатьма нашими клієнтами, які використовують драбини як в професійній сфері, так і в побутовому використанні.
Алюмінієві драбини через фізичні властивості матеріалу можуть незначно пружинити під навантаженням — це є нормальним і безпечним явищем, яке не впливає на їхню міцність та стабільність.
Будемо раді доповненню Вашого відгука після використання!
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: KHL
Гарна функціональна драбина. Головне - не забувати про техніку безпеки, оскільки в розкладеному вигляді майже 6 м.
- Продавець KHL
Вікторе, дякуємо Вам за відгук!
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: KHL
Спасибо за быстрый и качественный сервис. Сделала заказ вечером, утром уже забрала со склада лестницу) Хорошее качество изготовления, достаточно прочная. Использую на дачном участке, хорошая устойчивость на любой поверхности, даже не гладкой.
- Переваги:
- Прочная, универсальная. Можно использовать как две отдельные лестницы
- Недоліки:
- Недостатков не заметила)
- MST
Спасибо, Виктория за Ваш отзыв. Будем рады дальнейшему сотрудничеству.