- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 8.5
Очень понравилась. Большое спасибо!!!!
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 15.5
Каструля супер. На вигляд дуже гарна і якісна. Дуже дякую.
- Переваги:
- Кришка склянна́ і з отвором
- Недоліки:
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 8.5
Каструля на вигляд гарна
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 8.5
Дуже зручна ,і гарного качества
- Переваги:
- Гарне покритя
- Недоліки:
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 8.5
На вид даже очень и очень красивенькая! Берёшь в руки чувствуется вещь! Сделана весьма добротно. Прошла первые испытания на ура
- Переваги:
- Качественное исполнение
- Недоліки:
- Немного греется ручка крышки
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Колір: Сріблястий із сірим
КРИВА і ГОРБАТА, я в шоці, забрав не дивлячись а тепер жалкую, треба було відмовитись... Дно все ГОРБАТЕ і кришка сідає не рівномірно, кастрюля крива.., я в шоці, ще такого мотлоху не купував...
- Переваги:
- Не помітив.
- Недоліки:
- Крива і горбате дно.
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 15.5
Все чудово,достава швидка,товар відповідає опису.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 15.5
Прекрасно
- Недоліки:
- Максим Є***Відгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 15.5
Все сподобалося.
- Алла Н***Відгук від покупця. Продавець: KABATSAYKA. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 15.5
Спасибо, кастрюля широкая, как я хотела.
- Переваги:
- Стеклянная крышка с отверстием.
- Недоліки:
- Ещё не готовила в ней, позже отпишусь.
Відгуки про товар продавця MIRON
Відгуки про товар у інших продавців