- Олена З***Відгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Зріст: 146. Колір: Синій
Дуже гарна вишиванка! Чудова якість, насичені кольори, натуральна тканина. Продавець уважний і ввічливий.
- Продавець Парад вишиванок
Безмежно вдячні за ваш чудовий відгук! Повертайтесь до нас знову!
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Зріст: 128. Колір: Синій
Відмінна якість, прикольний дизайн
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Зріст: 134. Колір: Синій
Дуже гарна та цікава вишиванка, можна робити короткий рукав.
- Переваги:
- Тканина, колір. Можна робити короткий рукав.
- Недоліки:
- Не має
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Зріст: 152. Колір: Синій
Дуже гарна вишиванка. Якість виробу та швидкість доставки на вищому рівні. Дякую!)
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: Парад вишиванок. Зріст: 152. Колір: Синій
Менеджери магазину - супер! Одразу зв'язались для уточнення деталей замовлення. Фото не передає повної краси вишиванки. Вона чудова! Тканина щільна, дуже приємна на дотик. Вишивка охайна. Кольори яскраві. Стильна! Упакування містить аркуш із зазначенням вимог до догляду за виробом - за це окремо дякую!
- Переваги:
- Недоліки:
- Кусюча ціна)
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Продавець Парад вишиванок
Доброго дня, Валентино! Вдячні, що Ви зупинили вибір на нашій продукції. Дуже приємно отримати позитивну оцінку роботи менеджерів. Дякуємо, що відзначили характеристики товару.
З повагою, Парад вишиванок.
- Світлана Т***Продавець: Парад вишиванок. Зріст: 140. Колір: Синій
Дуже гарна вишиванка, все сподобалося ,швидка доставку,я задоволена
- Виктория К***Продавець: Парад вишиванок. Зріст: 104. Колір: Синій
Какие замеры на 134 и 140?
- Парад в***
Размер 134, длина 51 см., грудь 80 см., плечи 35 см., рукав 47 см.
Размер 140, длина 53 см., грудь 82 см., плечи 36 см., рукав 49 см.