- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Червоний
Все пришло в указанные сроки, все довольны . Главное , после покупки, не забудьте снять защитную пленку на батарее , ибо первое впечатление будет "о гспди, она не работает без зарядки ) "
- Переваги:
- Хорошая яркость экрана, достаточный звук, удобна в руках.
- Недоліки:
- При активной и нервной игре часто попадал пальцем на кнопку выключения ))
- Продавець 5FOX
Спасибо Вам за отзыв!
- Перевязко О***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Червоний
Купили ігрову консоль сину. Щоб проводив «весело» час у бомбосховищі під час повітряних тривог у школі. Малий у захваті. А дорослі пригадали своє дитинство ;)
Дякуємо- Переваги:
- Легкий, маленький, швидка зарядка
- Диванный О***Відгук від покупця. Продавець: SSShop. Колір: Червоний
Взрослому человеку неудобно держать в руках, так как сильно маленький размер основного устройства, левая и правая рука очень близко, расстояние от края до кнопок маленькое, пальцы изогнуты, со временем начинают болеть. Возможно, джойстик удобнее, но он работает только для второго игрока, когда играете вдвоём. Когда играешь один - джойстик нельзя задействовать.
Экран маленький с большим межпиксельным расстоянием (видна "решётка" между пикселей). Через час игры, в глазах теряется резкость, как при игре на смартфоне. После игры на компьютере такого нет. Вполне допускаю, что при подключении к телевизору глаза не будут так сильно страдать. Изначально хотел отдать детям, но после испытания на себе, решил, что пусть лучше играют на компьютере (менее вредно для глаз), а эту штуковину решил спрятать пока что. Возможно, потом подарить кому-то.
Если сделать корпус пошире (для удобного хвата), а экран раза в два больше и чуть качественней (что бы не так сильно было видно межпиксельное расстояние), то вообще цены бы не было этой игровой консоли. А ещё бы добавить возможность перезапуска именно текущей игры, либо после сброса/отключения, что бы консоль сама находила ту же игру в списке (запоминать позицию в меню). Что касается производительности, то тормозов не замечено, всё работает так же чётко, как когда то на оригинальной приставке "Дэнди". Тут производитель молодец. Игр много. Да, они иногда повторяются в списке, но не сильно часто. Есть: "Контра", "Чип и Дэйл", "Танчики", "Галактика" (оба вида - "самолётики" и "насекомые"), "Марио", "Робокоп", и так далее, игр реально очень много. Провод для подключения к телевизору - коротковат, лучше удлинить его или использовать другой.
Посоветовать могу тем, у кого есть телек с видео-входом типа "тюльпан" и у кого руки маленькие (неудобный хват для взрослого). Так же подойдёт "рукастым" любителям ретро-игр, кто сможет подкючить внешний джойстик вместо управления на корпусе игровой консоли. Не советую бесконтрольно давать детям эту штуковину - зрение посадят точно, если использовать без телека. Хотя и с телеком могут глаза посадить, смотря как использовать... ко всему нужно подходить с умом.- Переваги:
- Много игр. Нокиевский аккумулятор. Стоит своих денег (но есть нюансы).
- Недоліки:
- Маловат экран (садит зрение). Неудобный хват. Джойстик только для второго игрока.
- Продавець SSShop
Спасибо большое за Ваш отзыв! Очень содержательно и полезно для людей!
- ILLA
сколько батарея держит?
- Арсен Г***Відгук від покупця. Продавець: SSShop. Колір: Жовтий
Чудова консоль на свої гроші. Була поломка, магазин одразу надіслав нову. Дитина задоволена і я періодично згадую дитинство.
- Переваги:
- Ціна, проста у користуванні, проста у ремонті
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: SSShop. Колір: Червоний
Все хорошо.
- Переваги:
- Нормальное обслужывание
- SSShop
Спасибо за отзыв!
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Чорний
Отримали ігрову консоль, все працює, додатковий жостик можна перевірити тільки на грі на 2х. Рекомендую
- Алина з***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Синій
Якість консолі сподобалась, товар доставили швидко. Працює без нарікань. Навіть замовили ще одну на подарунок.
- Переваги:
- Вартість
- Недоліки:
- Не має
- Дробіт А***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Синій
Загалом сумнівались чи замовляти, враховуючи досить велику кількість негативних коментарів. Але схоже, що нам попалась справна модель.
- Переваги:
- Все працює, дитина задоволена.
- Недоліки:
- В деякі не підтримують 2-х гравців хоча в меню і є вибір.
- Дудко З***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Синій
Дуже класна приставка , малим сподобалась грають з задоволенням . Все працює, доставка швидка . Дякую .
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Червоний
Цікава гра. Дитина залишилась задоволеною.
Швидка доставка, все справне. - Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: Perevirenyy. Колір: Червоний
Все прийшло швидко та в повній комплектації.
Дякую продавцю за повернення у хард-корне дитинство, без змоги зберегтися в іграх та пітних лодонях при проходження Маріо =)
Все супер!- Переваги:
- Швидка доставка.
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Білий
Все супер, працює чудово! Дитина дуже задоволена !!!
- Продавець Mast Ukraine
Чудово, раді що все сподобалось! Вдячні Вам за відгук!)
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Червоний
Заказал 2 копии товара. 1 для друга ибо он фанат ретрогейминга и 1 для себя по-приколу. Из коробки все работало нормально, но на следующий день у 1 из устройств появилась на экране белая полоса вертикальная, через время еще 2 и на следующий день еще. Другу подарил естественно рабочую версию. Свою решил сперва оставить ибо пара полос не кретично, но как я понимаю экран через несколько дней умрет полностью, потому хотелось бы заменить товар. Я думаю что товар мог и во время перевозки пострадать. Сам я толком и не использовал приставку, полосы появляются сами по себе пока она лежит на полочке выключенная.
- Переваги:
- Заказ приехал быстро, цена
- Недоліки:
- 1 из заказаных устройств с браком
- Продавець Mast Ukraine
Вітаю, зв'язались з Вами, дякуємо!
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: DIGSMART. Колір: Червоний
Отримала приставку,в неї не працював екран. Відправила скаргу, мені одразу передзвонили, я відправила докази, потім повернула її. Прислали нову яка вже працює, за їх рахунок. Дякую!
Сину подобається, як для мене я б собі таку не купила, маленький екран - Максим П***Відгук від покупця. Продавець: SSShop. Колір: Червоний
Продавец связался быстро и отправил в тот же день! На почте не удалось проверить так как аккумулятор был полностью разряжен (это минус), но по факту консоль рабочая! Ребёнок остался доволен и мог окунуться в мир нашего детства! Товар соответствует описанию и своих денег стоит! Продавца рекомендую!!!
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Пришла с разряженным аккумулятором
- Продавець SSShop
Здравствуйте, большое спасибо за Ваш отзыв!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Червоний
обычная китайская игрушка для любителей этого дела)) конечно, там не 400 разных игр, они повторяются, но это те самые Контра, Чип и дейл, Марио и т.д. Немного гудит при работе. Быстрая доставка, все работает.
- Переваги:
- быстрая доставка
- Недоліки:
- не нашла
- Продавець 5FOX
Спасибо Вам за отзыв!
- Данил Л***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Червоний
Прийшла приставка, був брак але продавці швидко замінили, відправили нову і вона повністю мене порадувала, кабель для ТВ працює, додатковий джойстик також.
- Переваги:
- Портативність. І як мені відомо можливість модифікування чипу з ромами ігор.
- Недоліки:
- Цілісність деяких ігор, і те що в приставці використані китайські взломи ігор. Відправили не того кольору.
- Продавець 5FOX
Спасибо Вам за отзыв! Рады, что Вы остались довольны!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: SSShop. Колір: Червоний
Ребёнок очень рад! Дед мороз угадал))
- Переваги:
- Отличная штука
- SSShop
Большое спасибо за отзыв! Рады что товар понравился!
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: FLOX. Колір: Білий
Отличная игрушка , наконец-то пройду до конца танчики , ждал этого 20 лет ,джостик работает , кнопки отзывчивы , дефектов нет , наслаждаюсь время от времени , рекомендую к покупке . Товар оправдал надежды.
- Евгений Ф***Відгук від покупця. Продавець: PORTeh
Для деток 30+ самое оно.
- Переваги:
- Вернуло в детство. Товар пришел быстро в отличном состоянии. Джойстик удобный - очень похож на оригинальный.
- Недоліки:
- Жаль, что джойстиком нельзя играть 1-му игроку. Реально 300 игр. Где-то с 300-й идут повторы, но 300+ с головой.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Білий
Дуже хороша іграшка, як в дитинстві.
Прийшла вчасно, але не заряджена. Після зарядки ввімкнув все в нормі, все працює.
Також працює від телевізора. Єдине, короткий перехідний дріт від консолі до телевізора, коли підключаєш знаходишся близько до телевізора.- Переваги:
- Компактність та простота у використанні
- Недоліки:
- Короткий перехідний дріт від консолі до телевізора
- Продавець Mast Ukraine
Щиро дякуємо вам за відгук.
У цій моделі дійсно використовується короткий AV-кабель - це зроблено для компактності та зниження вартості пристрою, що характерно для бюджетних ретро-консолей.
Як вихід з ситуації можемо порадити підключити подовжувач для AV (RCA) кабелю - це стандартні “тюльпани” (жовтий/червоний/білий), які легко знайти і вони без проблем сумісні з цією приставкою. Також як варіант - використовувати довший аналогічний кабель замість комплектного.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Червоний
Все супер. Дякую.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Синій
Дитина грається із задоволенням...
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Білий
Все супер
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: Червоний
Оперативно опрацювали заявку. Дитині іграшка сподобалась, да і дорослих повернула в дитинство
- Продавець Mast Ukraine
Це чудово, раді що сподобалась) Дякуємо Вам за відгук)
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Синій
Швидка доставка, товар повністю відповідає опису. Дитина грає із задоволенням.
- Лілія Я***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Синій
Дуже дякую за швидку доставку. Діти дуже зраділи таким іграм. Все працює, підключали до телевізора теж все супер. Дякую продавцю.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Чорний
Отримали консоль своєчасно і того кольору, що і замовляли. Все працює. Дитина задоволена.
- Недоліки:
- Немає.
- Артем В***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Синій
Швидко доставили, якість добра
- Переваги:
- Якість, ціна
- АЛЁНА М***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Чорний
Получили консоль! Работает отлично, ребенку еще не вручили, но сами с мужем поиграли с удовольствием!
- Любослав Ж***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Синій
Супер,функціоналу,підключається до телевізора,можна грати в двох
- Переваги:
- Зручний розмір, поміщається в кишеню,,
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Синій
Все чудово, але жаль, що немає індикатора заряду
Все працює, до телевізора підключається
Джойстик робочий
Заряд тримає - добре- Переваги:
- Прекрасна річ за свої гроші
- Недоліки:
- В деяких іграх не працює режим на двох; деякі ігри не запускаються; останні 100 ігор повторюються
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Чорний
Дуже задоволена! За ці гроші сказати, що це топ, все рівно що нічого не сказати. Ставлю 10 зірок з 5!
- Переваги:
- Все влаштовує
- Богдана Д***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Синій
Все працює, швидка доставка. Дитина задоволена.
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Чорний
Купив цю консоль в даного продавця і не шкодую, працює без нарікань, і дозволило зануритися у дитячі спогади)
- Переваги:
- Доволі багато ігр.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Brix. Колір: Червоний
Товар отримав, швидко доставили.
В наявності є джойстик для другого гравця, можна підключити до телевізору і грати вдвох.
400 ігор, але мало відомих на той час: Contra, tabks, chip&dail, robocop- Переваги:
- Портативність, автономність