Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Міні портативний проектор з динаміком мультимедійний Led Projector YG300 Mini Black

Оцінка користувачів 3/5
  • Юра Ш***

Больше3 ,чем4-

• Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: instock. Колір: Yellow

Дуже поганий як за свої гроші брав як подарунок для родичів настроїв вставив флешку а воно тільки там фільм іде 10хв і все залагав та не відповідає моя оцінка повиннп бути нижче 1 тому що мало того що він лагає так він і йшов більше чим потрібно

Недоліки:
    Лагає довго йшов
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Marketlyx. Колір: White

Недоліків немає. Все працює. Працює добре

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Walls_Store

Якість погана, фото не розібрати,відео тим паче

• Любовь І***
    Відгук від покупця. Продавець: instock. Колір: Yellow

Підкажіть будь ласка як підключить до телефона?))

• Дмитро В***

Только через кабель ,и то если телефон поддерживает передачу..я купил потом вай фай проэктор портативный не понравился

• Вікторія І***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA. Колір: White-Yellow

Купувала дитині на подарунок. Все працює. Дякую

• Продавець  ShemUA

Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що проектор став гарним подарунком і повністю виправдав очікування.

• Артем Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Walls_Store

Просто клас за свої гроші

• Назарій П***
    Відгук від покупця. Продавець: instock. Колір: Yellow

Нормально але не прям вау за свої кошти просто ідеально

дякуємо за ваш відгук

• Вячеслав М***
    Відгук від покупця. Продавець: instock. Колір: Yellow

Ну такое себе,или подарить или переподарить,работает,но белый цвет для проекции тяжело найти и разъемы для игры и остальное не компенсируют,да и динамик слабый,поиграть и выкинуть,для детей,вот если бы был подключение через блютуз или вайфай чтобы прямо с телефона фотки глянуть или видосы,а так жалею что купил.

Переваги:
    Недорогой
    Недоліки:
    Нет шага цивилизации,а лишь отстой.
    • Продавець  instock

Щиро дякуємо за ваш відгук

• Андрей Ш***

Добре

• Валерія К***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: White-Yellow

Жах

• Продавець  Mast Ukraine

Цей портативний міні-проектор працює через підключення зовнішніх пристроїв через HDMI, USB або AV. У таких моделях коректна робота часто залежить саме від налаштувань і сумісності підключеного пристрою, кабелю або джерела сигналу.

Зі свого боку ми намагались вам допомогти з підключенням дистанційно, але віддалено це зробити дуже важко і не все від нас залежить. У більшості користувачів ця модель працює без проблем при правильному підключенні джерела сигналу. У вашому випадку ми приймемо товар на повернення.

• Іван Д***
    Відгук від покупця. Продавець: instock. Колір: Yellow

Не більш ніж іграшка , фокус нульовий при ідеальних умовах видно кожен піксель , навіть великий текст нечитабельний , підійде хіба дітям на пів години

Переваги:
    Дешевий , легкий , має живлення від MICRO USB , це важливо
    Недоліки:
    Поганий фокус , слабкий динамік, при ідеальних умовах 240p де видно кожен піксель
    • Продавець  instock

Доброго дня! Нам щиро прикро, що склалася така ситуація. Ми можемо запропонувати вам обмін товару або повернення. Я вже передала інформацію, і найближчим часом з вами зв’яжеться у телеграмі або вайбері менеджер з відділу рекламації для подальшого вирішення питання.

• Єлизавета К***
    Відгук від покупця. Продавець: instock. Колір: Yellow

Нажаль повелась на рекламу, що міні проектор, не виправдав очікування чіткого зображення навіть у темному приміщення. Нажаль викинуті гроші на вітер

Переваги:
    Дешевий проектор
    Недоліки:
    Яскравість зображення погане, вдень при зашторених вікнах майже не видно зображення
    • Продавець  instock

дякуємо за ваш відгук

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: TopKozak. Колір: White

Лучше не берите , от повербанка не работает , звука нет , к телефону не подключается , одним словом не берите

Переваги:
    Недоліки:
    Не берите
  • Леся П***
    Відгук від покупця. Продавець: instock. Колір: Yellow

Класна штука в умовах відключення світла. Працює від павербанку. Можна переглянути фільми, як з телефону, так і з флешки.

Переваги:
    Доступна ціна. Чудова річ для вечорів без світла.
    Недоліки:
    Якість зображення хотілося б ліпше. Та все ж розумієш, яка вартість- такий і товар.
    • Продавець  instock

Щиро дякуємо за ваш відгук Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою! Гарного користування та чудового настрою щодня

• Альона
    Відгук від покупця. Продавець: instock. Колір: Yellow

Дійсно класна річ за свої гроші)) Від мережі працює яскравіше, ніж від павербанка, але й від павера достойно виглядає)) Дітям дуже сподобалось, тепер при відключеннях світла їм трохи більше радості)

• виктор ж***
    Відгук від покупця. Продавець: UA National Group. Колір: White-Yellow

Дякую

• Продавець  Mast Ukraine

Дякуємо вам, за замовлення та відгук!

• Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

На дачу класно,свої гроші виправдовує

Переваги:
    Компактний,дешевий
    Недоліки:
    Дуже великі пікселі
    • Продавець  ZEMED

Дякуємо за Ваш щирий відгук та вибір нашого магазину! Будемо раді бачити Вас знову.

• Богдан О***
    Відгук від покупця. Продавець: instock. Колір: Yellow

За свої гроші чудова річ. Компактний, працює і від телефону, і від флешки, через hdmi.

Щиро дякуємо за ваш відгук

• Арсен Г***

За свою ціну супер

• Михайло Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: DimLock. Колір: Yellow

Плохо работает

Переваги:
    Не нашол
    Недоліки:
    Плохо работает даже ночью ничиво не видно
  • Євген О***
    Відгук від покупця. Продавець: instock. Колір: Yellow

Прийшов в гарному вигляді показує дуже чітко мені сподобався

• Задовський І***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA. Колір: White-Yellow

Відео проектор не працює, включаємо живлення але кнопка для включення не працює

• Продавець  ShemUA

Дякуємо за відгук.
      Для увімкнення цього проектора кнопку живлення потрібно утримувати кілька секунд, тоді він запускається - інколи коротке натискання не спрацьовує.
      Якщо після цього проектор все одно не вмикається, звісно обміняємо - подивимось, у чому причина.

• Александр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: White-Yellow

Не работал разъём HDMI. В итоге вернул. Совет — не портите себе зрение. Более десяти минут я не выдержал.

Переваги:
    Работает от повербанка
    Недоліки:
    Плохое качество. И это ещё мягко сказано.
  • Вікторія К***

Невистачає шнурів

Переваги:
    Недоліки:
    Невистачає комплектації
    • Продавець  LOKO HOME

Вітаю. яких саме шнурів? написали вам в приватні повідомлення

• Ольга А***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Проектор не гріється, працює стабільно

• Продавець  ZEMED

Ваш позитивний відгук – найкраща нагорода для нашої команди. Дуже дякую за вашу підтримку!

• Продавець  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви не маєте жодних зауважень до нашого товару. Дякуємо за ваш відгук.

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Просте керування – пульт дуже зручний.

• Продавець  ZEMED

Нам дуже приємно, що Ви в захваті від нашого товару!

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED

Жахливий проектор. Зображення мутне, зовсім нічого не видно(( розчарована покупкою
    Не рекомендую!!!
    Поверненню не підлягає!

Недоліки:
    Зображення жахливе
    • Продавець  ZEMED

Доброго дня! Дуже шкода, що проєктор не виправдав очікувань і залишив таке враження. Якість відтворення справді може залежати від налаштувань та умов освітлення. Ми постійно працюємо над тим, щоб товари та інформація про них були максимально точними і корисними для покупців. Дякуємо за Ваш відгук.

• Анастасія Ш***

Брехня

Недоліки:
    Приїхала просто коробка,яка вмикається але не працює.
    • Продавець  LOKO HOME

Добрий день, що саме брехня? в комлпекті є інструкція та досить багато відео оглядів на ютуб як підключити проектор. Якщо вам не підійшов товар ви також можете його повернути написавши нам у чат

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: White-Yellow

Із заявлених 23 мов є тільки англійська та китайська. Відсутній звук при відтворенні відео, як на динамік так навушники. В цілому ґімно.

Переваги:
    Нема.
    Недоліки:
    Товар є контрафактним бо навіть корпус не такий як у справжніх проекторів.
  • Софія
    Відгук від покупця. Продавець: Комфортні оселі

Проєктор просто чудовий! Купувала на подарунок, подрузі сподобалося: незвичний, компактний, стильний. Вартує всіх своїх витрачених коштів)))

• Евгений Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: White-Yellow

Рабочий. Но бесполезный

Переваги:
    Дешёвый, рабочий.
    Недоліки:
    Всё надо загружать на флэшку. А с тем чтоб скачать фильм, сейчас всё сложнее, потому что в основном весь контент переходит на онлайн.
    Самое важное, он читает не все форматы. Надо найти читабельный
  • Віктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: TopKozak. Колір: White

Цікава штука, свої кошти відпрацовуе

Переваги:
    Компактні розміри, дистанційне керування, легкий інтерфейс
    Недоліки:
    Не дуже яскрава проекція(вночі видно добре)
    • Продавець  TopKozak

Дуже дякуємо за відгук!
      Звертайтеся

• Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: Yellow

Оно не работает

Переваги:
    Не работает
    Недоліки:
    Не работает
    • Продавець  ZEMED

Доброго дня! Ви можете звернутись до нас у гарантійний термін

• Олександр С***

Дітям дуже до вподоби

• Олександра Ю***

Вітаю, є декілька питань стосовно товару, може поділитесь досвід. Чи гучний в нього динамік, якщо ні то чи можно під'єднати колонку? І чи можно підключити до нього ноутбук, через hdmi?

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: ZEMED. Колір: Yellow

Придбав сьогодні все супер!

Переваги:
    Все добре!
    Недоліки:
    Нічого!
    • Продавець  ZEMED

Доброго дня! Дякуємо за відгук.