Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 3.86/5
  • Відгуки про товар продавця Легенда
  • Vladyslav P***
    Відгук від покупця. Продавець: Легенда. Колір: Сталевий

Ваги отримав. Все згідно опису. Почав користуватися. Товар відповідний ціні.

• Камбуров А***
    Відгук від покупця. Продавець: Легенда. Колір: Сталевий

Нормальные весы, хоть и отправили 3кг вместо 0.5...

Переваги:
    разрешающая способность
    Недоліки:
    внимательнее надо быть...
  • Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Найбільша границя зважування: 0.5

середня якість, за таку ціну норм

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Найбільша границя зважування: 0.5

Для побутових цілей норм

Переваги:
    Для побутових цілей норм
  • Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Найбільша границя зважування: 500

Заказали весы СПАРТАК 250грн+70 доставка - прислали левак макс стоимостью 120грн, с виду похожи но упаковка,маркировка а самое главное качество работы совершенно другое - жутко тормозят,фото оригинала и того что прислали прилагаю,настоятельно не рекомендую связываться с данным продавцом.

Переваги:
    Недоліки:
    Всё
  • Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Найбільша границя зважування: 500

Весы хорошего качества. На роботу нареканий нет.

Переваги:
    Хорошее качество
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • Shopaholic

Спасибо за Ваш отзыв.

• Михаил И***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Найбільша границя зважування: 500
    Переваги:
    Компактные, удобные, точные

Спасибо за Ваш отзыв!

• Лариса П***
    Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Найбільша границя зважування: 500

Продавець продав бракований товар, буду повертати

Недоліки:
    Абсолютно неробочий товар
    • Shopaholic

Здравствуйте! Спасибо за обращение. Если можете, то напишите нам на почту которая указана в грантийном талоне. И мы постараемся помочь Вам в решении данного вопроса.

• Лариса П***

Шановний продавець! У коробці з товаром знайдений єдиний папірець, мову якого не з могла ідентифікувати ані я, ані працівники Rozetka. Оскільки ніяких зворотних даних немає, то вважати його гарантійним талоном не можна. Не можна також вважати інструкцією, оскільки навіть картинок немає. Так, моя вина, що я взяла товар на Новій пошті без гарантійного талону та інструкції (поспішала на потяг). Але їх там і не було. Продавець мене звинуватив у тому, що я усе викинула і не перевірила на Новій пошті, чи робочий товар. Але фізично людина може перевірити на Новій пошті виключно комплектність, але ніяк не робочий стан, оскільки для цього мінімум потрібно ретельно вивчити інструкцію і повноцінно прибор підключити. Цікаво, що Rozetka вплинути на ситуацію не може. А продавець вимагає, щоб повернення товару було за мій рахунок... За таких умов ювелірні ваги для мене будуть золотими ...

• Ирина
    Продавець: Shopaholic. Найбільша границя зважування: 500

Получили неоткалиброванные весы. Розетка данные по продавцу не предоставляет, продавец в течение недели не выходит на связь. После того как написала негативный отзыв мне настоятельно предложили убрать этот отзыв и только потом решить мою проблему с весами. Никогда и никому не рекомендую продавца Шопоголик.

Переваги:
    Недоліки:
    Продавец не выполняет свои обязательства
    • Shopaholic

Здравствуйте!

Мы хотим Вам помочь с Вашим вопросом, но нам нужно чтоб и Вы пошли нам на встречу.
      К сожалению, мы так же долгое время не можем до Вас дозвонится чтоб решить этот вопрос.

• Ирина
    Продавець: Shopaholic. Найбільша границя зважування: 500

Получили неоткалиброванные весы. Самим настроить не получается, продавец не реагирует.

Переваги:
    Недоліки:
    весы не рабочие
    • Shopaholic

Здравствуйте!

Напишите, пожалуйста, нам на электронную почту и мы поможем Вам откалибровать весы. Их очень просто откалибровать. Так же прошу обратить внимание что весы отправляются уже откалиброваными.