- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 1.9. Колір: Коричневий
Гарні горщики за свої кошти.
- Переваги:
- Товсті стінки, хороший пластик.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 1.9. Колір: Коричневий
Якісний товар,низькі ціни,дужк дбайливий і ввічливий продавець!!!!
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 3.3. Колір: Оливковий
Хороший , товстостінний горщик, колір відповідний.
- Переваги:
- Ціна- якість!
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 1. Колір: Оливковий
Якісні горщики, беру не перший раз!
- Переваги:
- Ціна- якість.
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 5. Колір: Фісташковий
Гарні вазони
- Переваги:
- Відповідає опису
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 5. Колір: Оливковий
Супершвидке обслуговування, все на вищому рівні. Вазони якісні, дуже гарні
- Переваги:
- Ціна відповідає якості
- Продавець WaZone
Дякуємо, Ірино, за відгук. Нам приємно, що наші горщики Вам підійшли та сподобались. Будемо раді бачити Вас знову, в нашому інтернет магазині. Вдалих покупок!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 5. Колір: Червоний
Замовленням дуже задоволена! Швидко, оперативно, все на найвищому рівні. Рекомендую продавця до співпраці. Дякую за посилку, і за час, який ви мені приділили!
- Продавець WaZone
Дякуємо, за Ваш відгук. Ми раді, що все було гаразд, та сподіваємось, що Ви ще завітаєте до нашого інтернет магазину. Гарного настрою.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 5. Колір: Жовтогарячий
- Юлія З***Відгук від покупця. Продавець: WaZone. Об'єм: 1.9. Колір: Білий
Ціна приємна, доставка швидка, товар відповідає опису. Приємно користуватись. Можно використовувати і як кашпо і як горшик.
- Переваги:
- Можно використовувати і як кашпо і як горшик.
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець WaZone
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Вам сподобався наш товар. Будемо раді бачити Вас знову в нашому інтерент магазині.