- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Зелений
Все супер, все вчасно, дякую, але гумова петля цього виробника довго не витримує, максимум пів року і починає лопати в різних місцях
- Продавець TONUS
Доброго дня, Роман. Дякуємо за відповідь. Для того, щоб петля довго служила рекомендуємо: не залишати петлю на відкритому сонці, матеріал з часом пересихає та стає більш вразливим. Обов'язково знімати петлю з точки фіксації після тренувань. Петлю зберігати в темному місці при кімнатній температурі. Бажаємо, щоб дана петля прослужила вам довго.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Жовтий
Майже не відчувається опір, вага 70 кг. хіба що для дитини годиться.
- Переваги:
- Дешева ціна
- Недоліки:
- Дуже слабкий опір
- Продавець TONUS
Доброго дня, Богдан. Дякуємо, що поділились досвідом використання нашого товару. Але хотіли зазначити, що дана гумова петля має найменший опір з наявних 1-6 кг, підходить для виконання вправ з невеликим навантаженням, аеробіки, фітнесу, йоги, реабілітації, розтяжки, стрибків, тренування швидкості. Якщо вам не вистачає опору, рекомендуємо комбінувати з петлями іншого навантаження. Або замінити на петлю з більшою силою опору. Дякуємо
- Михаил М***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Синій
Нормальная резинка
- Переваги:
- Брал когда ещё стоила 360 грн. Тогда достоинством была цена.
- Продавець TONUS
Доброго дня, Михайло. Дякуємо за Ваш відгук!
- Евгения Г***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Рівень навантаження: 50-110. Колір: Синій
Гарна петля,дуже пружна,підходить для того,щоб навчатись підтягуватись
- Переваги:
- Чудова петля
- Продавець TONUS
Доброго дня, Євгеніє. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.
- Олександра А***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Червоний
Брала, щоб прогресувати в спорті. Прикольна, зручна. Єдине що, присутній неприємний запах
- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Неприємний запах
- Продавець TONUS
Доброго дня, Олександро. Дякуємо за Ваш відгук!
Матеріал гумових петель - латекс - як і будь-який гумовий матеріал він може мати залишковий запах. До того ж з моменту виробництва гумова петля знаходиться у поліетиленовому пакуванні, що унеможливлює вивітрювання. Після декількох днів використання або провітрювання запах зникне.
Звертаємо також увагу на чутливість деяких людей до специфічних запахів. Як можете побачити з відгуків - Ваше звернення перше....
- Наталя Т***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Синій
Брала, щоб навчитися підтягуватися. Вже тестувала, дуже сподобалось. Мені здається це краще ніж гравітрон. Для жінок ,те що треба.
- Переваги:
- Гарний колір, не має неприємного запаху.
- Недоліки:
- Поки нема.
- Продавець TONUS
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще!
- Марта Л***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Рівень навантаження: 50-110. Колір: Синій
Петля гарної якості, така як на фото. Буду займатися тестувати)
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець TONUS
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще!
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Рівень навантаження: 50-110. Колір: Синій
Хорошая, качественная резинка. Уже тренируюсь, проблем нет. Сопротивление, как раз такое, как мне нужно.
- Переваги:
- Качество, цена
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Синій
Норм
- Переваги:
- Хорошая
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще!
- Олексій Ф***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Рівень навантаження: 50-110. Колір: Синій
Не рекомендую, при першому ж тренування- порвалася. Я вижу 101 кг, на всяк випадок. 800 грн. як і не було
- Переваги:
- Навіть не встиг помітити
- Недоліки:
- Одразу порвалася.
- Продавець TONUS
Олексію, дякуємо за відгук! Товар якісний, з латексної гуми, просто так не рветься. Наш менеджер вже зв'язався з Вами, надішліть, будь ласка, додаткові фото та надайте більше інформації за яких умов, при яких вправах це відбулося.
- Помазан В***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Синій
Отличная резина, вообще ничем не хуже брендовых аналогов, а стоит в три раза дешевле.
- Переваги:
- Качественная и недорогая резина.
- Продавець TONUS
Виталий, спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вам все понравилось, обращайтесь к нам ещё!
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Рівень навантаження: 50-110. Колір: Синій
Купил и очень доволен. Заниматься с таким эспандером одно удовольствие. Отлично прорабатывает мышцы. Доставка из магазина была практически молниеносной. Один день. Так что рекомендую покупать.
- Переваги:
- Все ок
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Синій
Чудова якість. Дякую
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Рівень навантаження: 6-31. Колір: Чорний
Полгода лежала без дела, ждала весны. С весны и по сей день не могу без нее, много упражнений подсмотрела у других и придумала сама. Приноровилась и дома заниматься (начала работать с ней весной на уличной площадке с шведской стенкой). One love! Особенно упражнения на статику. Ничего не лопается, не стирается. Использую нещадно 7 месяцев.
- Переваги:
- Хорошее сопротивление
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Зелений
Спасибо! Отличная резинка
- Переваги:
- Прочная
- Недоліки:
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Рівень навантаження: 6-31. Колір: Чорний
Самое лучшее моё приобретение!
Нужно ещё прикупить)- Переваги:
- Прочная, надёжная
- Костянтин Я***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Зелений
Дуже гарна якість. В інтернеті є купа відео і по різним вправам із еспандером, і по підтягуваням.
Щодо підтягувань, суб'єктивно знімає кілограм 40.- Переваги:
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Синій
Качественная петля
- Переваги:
- Цена/качество
- Руслан Х***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Червоний
- Руслан Х***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Рівень навантаження: 6-31. Колір: Чорний
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Колір: Синій
Приємно був здивований ціною, подивлюсь на скільки її вистачить, використовую для допомоги при підтягуваннях.
- Переваги:
- Повністью виконує свої функції
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: TONUS. Рівень навантаження: 6-31. Колір: Чорний
Хорошая резинка, использую как эспандер и все отлично. За двух недельный период не растянулась и не потрескалась! Всем доволен, спасибо! Рекомендую!
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- нету
- TONUS
Спасибо за отзыв! Хороших вам занятий)