- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Shait. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
Кружка порадувала, досить якісно зроблена, пластик без запаху. Працює маленька "мішалка" на дні, діти тепер постійно роблять какао, з цією кружкою воно пінисте, як збите в блендері)
- Переваги:
- працює
- Продавець Shait
Дякуємо! Приємного користування
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
Прикольна чашка на "погратися". Розмішує добре, тут нарікань нема. Але швидко виходить з ладу. Нижня кришка не герметична(видно щилину навіть, фото прикріпив), тому волога легко потрапляє у середину чашки, що виводить її з ладу. Вистачило на тиждень користування.
- Переваги:
- Стильний дизайн, сподобається дітям
- Недоліки:
- Не герметична кришка, виходь з ладу механізм
- Тихомир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Червоний. Об'єм: 350
швидко перемішує напій і охолоджує його вентилятором. Компактна та легка у використанні.
Бажаємо приємного користування!
- КузьминаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Зелений. Об'єм: 350
унікальний аксесуар, який поєднує функції чашки для напоїв і міксера
Бажаємо приємного користування!
- Уляна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
Оригінальна чашка з вбудованим вентилятором, що мішатиме ваші напої, додаючи комфорт і зручність у використанні. Ідеальна для офісу чи дому.
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!
- Лилия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Зелений. Об'єм: 350
батарейки треба одразу дозамовляти
кілька днів користуємось, працює - Дарья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Червоний. Об'єм: 350
Прикольна чашка, користуюсь кожен день, коли вдома.
Бажаємо приємного користування!
- Артур Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
Дякую за батарейки але в мене не було кришки у комплекті та в перше використання в мене видпала пластиковамішалка
Представник постачальникаДобридень, Артуре! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо чашку на абсолютно нову.
Напишіть, будь ласка, у службу підтримки, з посиланням на цей коментар.
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Зелений. Об'єм: 350
Витримала десь 5-7 циклів миття і після цього мотор перестав крутитися
- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Недовговічна
Представник постачальникаДобридень, Ігоре! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на новий, напишіть в службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником.
- Єлена С***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Основний колір: Синій. Об'єм: 350
Дуже цікава річ. Купляла на подарунок дитині, задоволена.
- Продавець Catchgoods
Дякуємо Вам за відгук, приємного користування!
- Єлена С***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Основний колір: Сріблястий. Об'єм: 350
Дуже прикольна річ, купляла дітям, дуже задоволені.
Дякуємо Вам за відгук, приємного користування!
- МихайлаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Зелений. Об'єм: 350
Купляв в 2018, ще працює.
- Недоліки:
- Тільки ручна мийка
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Зелений. Об'єм: 350
Через 2 дня перестало робить.
- Альона Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
Чоловіку сподобалася.
Представник постачальникаДякуємо за те, що поділились своїм враженням. Бажаємо приємного користування
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Основний колір: Сріблястий. Об'єм: 350
чудова кружка, зверху металева, розмішує, якщо і кришкою накрити, тепло буде довше зберігатись
- Переваги:
- ціна, зручність
- Продавець Лоукостер
Дякуємо Вам за оцінку нашого товару, приємного користування!
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
Чашка прийшла без кришки, писав у тех.підтримку розетки,але нічого мені так і не відправили
Представник постачальникаДобридень, вже передали кришку на пошту, скоро прийде.
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: SANTARAY. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
заказали 2 кружки, 1 работала отлично хорошо крутилась вторая вообще ели как работает, поменяли батарейки ничего не изменилось, батарейки новые из магазина. Кружку забрали минут 15 назад.
- Переваги:
- Первая кружка хорошо крутит появляется пенка.
- Недоліки:
- Вторая вообще ели как работает,продавец не знает дадут ли мне новую кружку взамен на брак.
- Продавець SANTARAY
Відправили ще одну кружку.
- СашаВідгук від покупця. Продавець: Vegaz. Основний колір: Чорний. Об'єм: 400
Хорошая чашка китайщиной не пахнет да и вообще никак не пахнет и это хорошо нигде не протекает довольно герметична мыть можно не вытаскивая батарейки по крайней мере пока с ней ничего не случилось. Моторчик довольно мощный так что сахара на дне не остаётся
- Переваги:
- Прочная, герметичная с мощными моторчиком
- Недоліки:
- Пока не нашёл
- Руслана Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
Пропеллер крутиться поки тримаєш кнопку.
Якщо наливаєте менше ніж пів чашки води, то краще накривати кришкою, бо може розплюхати, з повною чашкою такої проблеми не помітила
Бажаємо приємного користування!
- Аніка Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
жертва тік тока, побачила цю чашку і одразу замовила, тепер сиджу і думаю щоб такого в ній заварити, бо чай/каву з цукром не п'ю)))
цікаво спробувати розмішати какао з молоком
Бажаємо приємного користування!
- КостяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
гарна чашка, вентилятор робить. досить товстий пластик, і ззовні залізна оболонка, доставили швидко
- Переваги:
- вигляд, швидко доставили
Бажаємо приємного користування!
- Ілля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
В офісі вічна біда з чайними ложками, в цьому плані чашка дійсно прикольне рішення, але я брав більше по фану, подобається як воно в чашці робить воронку
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Бажаємо приємного користування!
- Сватуха Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
все працює, купила одразу прозапас батарейочок, щоб міняти
Бажаємо приємного користування!- Незалежний
Вигідніше акумулятори, до 1000 циклів заряд-розряд, фірма варта беріть. Ще до них зарядний пристрій
- Анатолий Д***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Основний колір: Синій. Об'єм: 350
Купил на подарок работает
- Переваги:
- Недорого
- Продавець Catchgoods
Дякуємо Вам за відгук! Будемо намагатись і надалі радувати Вас хорошим товаром та сервісом!
- Лесенкин Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
Моторчик и лопасти, крышка сломались сразу. Надпись стирается.
- Переваги:
- Недоліки:
- Сама кружка.
Представник постачальникаДобридень, Юрію, в гарантійному талоні є контактний номер виробника, зв'яжіться з нами і ми поміняємо вам чашку.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: SANTARAY. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
Кухоль чудово перемішує каву, навіть невеличка пінка утворюється якщо додати молоко чи вершки. Є зручна кришка, яка дозволяє пити напій для прикладу в дорозі чи на природі. Батарейки не входять в комплектацію, тому їх потрібно купляти. Але щось густіше кави, чаю чи соку навряд чи вийде повноцінно перемішати. Пробувала збити кілька перепелиних яєць. Змішувало ледь-ледь, більшість жовтків так й залишилися цілими.
- Переваги:
- Добре перемішує напій, можливість автономної роботи, можна брати в дорогу
- Недоліки:
- Не перемішує будь-що густіше напоїв
- Павел С***
Здравствуйте. А сейчас после время она у вас отлично работает?
- Олена Б***
На сьогодні кухоль не працює, міняла батарейки й не допомогло. Використовую як звичайну чашку.
- Єгор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Зелений. Об'єм: 350
на старих бракує "тяги", погано мішає, краще одразу ставити нові батарейки, або заряджені акуми, тоді маслає дай боже.
якщо налити мало води то може трохи розбрискувати, якщо більше половини то норм
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Елена Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
взяли на подарунок і не прогадали, вражень повний вагон
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
Чашка з кришкою,яка прогумована збоку, якщо потрібно, добре зберігає тепло. Залізний корпус зверху, прикольний вигляд, все працює
- Переваги:
- Вигляд, обʼєм, кришка
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Лоукостер. Основний колір: Сріблястий. Об'єм: 350
Доброго дня. Дякую за своєчасну доставку. Прийшла ціла. Купляла чашку дитині, бо він дуже її хотів. Але сама її випробувала, так цікаво розмішує воду. Напевно ця чашка хто не любить ложкою розмішувати.)) Просто цікава річ.
- Переваги:
- Цікава чашка
- Недоліки:
- Слабкій вентилятор на дні чашки
- Продавець Лоукостер
Дякуємо Вам за відгук, приємного користування!
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
Поставив акумуляторні батарейки, все працює
Бажаємо приємного користування!
- epimethriusВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
Протягом того часу, поки все працювало - дуже задоволений. На жаль, десь на третьому тижні використання рідина таки пробралася до моторчика, і половину свого функціоналу чашка втратила.
- Переваги:
- Чудова ідея і непоганий вигляд
- Недоліки:
- Реалізація конструкції досить непрактична
- Станіслав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
С задачею розмішати цукор справляється, можна пакетик з чаєм кинути, швидко заварюється, що б ложкою не тарабанити у другій годині ночі, коли родичи сплять
Дякую!
Бажаємо приємного користування!
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Чорний. Об'єм: 350
це просто мрія, мене особисто дуже дратує коли хтось голосно калатає ложкою цукор.
таку чашку можна подарувати друзям і різним, щоб не дратували)
Бажаємо приємного користування!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Зелений. Об'єм: 350
Гарний товар рекомендую. Розібрали швидко я хотів ще одну на подарунок взяти
Представник постачальникаДобридень, приємно чути!
На сайті ви можете знайти чашки нашого бренду в іншому кольорі.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Зелений. Об'єм: 350
Прикольна чашка. Дуже зручна. Вдома супер класна. В автівці ще більш в нагоді буде. Не знаю тримає теплою рідину чи ні. Миється швидко. Без проблем.
- Переваги:
- Цікавий дизайн