- AI аналіз відгуків45 відгуків: позитивні: 55%, нейтральні: 15%, негативні: 30%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Галина Л***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Не підсилює нема сигналу
- Переваги:
- Недоліки:
- Малий вольтаж не підсилює
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Доброго дня )Спілкувалися з вами . Інформували вас про неправильне підключення . У вас в замовленні 2 плати і інжектор - все одразу не може не працювати . Антена добре себе зарекомендувала за 10 років і приймає сигнал по всій Україні. Продано декілька тисяч штук. Радили вам найняти спеціаліста з підключення.
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Дорогі покупці!
Просимо вас якісно виконувати підключення та зборку тв обладнання . Антени , тюнери ,підсилювачі , інжектори ,кабеля , пакування конекторів потребують професійних знань і навичок, також важливо враховувати місцезнаходження антени (рельєф,архітектура,решітки на вікнах і тд). Найлегший спосіб підключення - звернутися до професіоналів !
Усім і кожному надаємо консультаціїї з підключення та підбору обладнання . Добра Вам )
- Ігор Ч***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Все добре. Працює.
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Працюємо для покупців 15 років : підбираємо ,консультуємо ) Приємного користування!
- Інна О***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Доброго дня. Замовляла у цього продавця інжектор живлення, який мені фактично нав'язали, та кабель для антени. Замість білого кабелю, заявленого продавцем, прийшов не еластичний чорний кабель. Інжектор не працює зовсім. Без інжектора знаходить 21 канал, с інжектором - 0. Після цього поспілкувалась с менеджером. Висновку - сама винна. Продавця не раджу
- DENYSВідгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
пропрацював 6 місяців
в один день просто перестав підсилювати і приймати сигнали- Недоліки:
- швидко зломався
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Це не підсилювач. Це інжектор живлення. Він живить підсилювач. Зараз рясно є перепад напруги, техніка горить і тому все можливо. Вартість товару 180 грн . Замовляйте.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Працює.
Чудово!
- Володимир Я***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Все чудово.
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Працює чудово, не потрібний додатковий блок живлення.
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Товар відповідає опису
- Переваги:
- Не потрібен додатковий підсилювач
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ! Це інжектор живлення який подає живлення на підсилювач . Приємного користування !
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Антенный усилитель свою функцию выполняет(дополнение к антене)
- Переваги:
- Отлично
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Приємного користування ! Але це інжектор живлення USB для живлення підсилювача антени.
- Михась Б***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Все ок підійшло
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Без нього зловив 18 цифрових каналів з ним 40.
- Переваги:
- Якісна річ
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Приємного користування !Чудово. Це інжектор живлення USB і він подає живоення на ваш підсилювач. Гарантія , обмін\повернення протягом 14 днів після отримання товару покупцем. Повернення коштів за повернутий товар від 1 до 7 днів (в залежності від черги і завантаженості). Працюємо для вас 15 років ! Магазин-партнер Розетка "ВиробляємоПродаємо".
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Отримала, все ок..
- Переваги:
- Поки не можу сказати,ще не користувалася..
- Недоліки:
- Поки немає.
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Приємного користування ! Гарантія, обмін\повернення протягом 14 днів після отримання товару покупцем. Повернення коштів за повернутий товар від 1 до 7 днів (в залежності від черги і завантаженості). Працюємо для вас 15 років ! Магазин-партнер Розетка "ВиробляємоПродаємо".
- Владислав Ф***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Пришло быстро.
Пришел, подключил.
Было 20 каналов без питания, стало 52.
Антенна - T2wave City 69- Переваги:
- работает так как надо
- Дмитро Х***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Гроші на вітер, без нього краще ловить ніж з ним (без 20 каналів з 50, а з ним 0)
- Переваги:
- Недоліки:
- Лохотрон
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ! Продали десятки тисяч інжекторів . Для активних антен і при правильному підключенні і для тв з вбудованим тюнером інжектор необхідний . Для пасивних антен інжектор не треба. Дуже прошу покупців не звинувачувати товар , бо він перевірени,робочий і є гарантія і є повернення чи обмін. Покупцям треба звертати особливу увагу на правильність підключення і всю енергію направляти на налаштування техніки. Також ми надаємо консультації з підключення по телефону і маємо досвід 15 років. Всім добра)
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Без нього краще
- Переваги:
- Недоліки:
- з ним менше каналів
- Виталий Н***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Все працює
- Переваги:
- Легко встановлюється
- Борис Г***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Все працює
- Михайло З***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Придбав разом з антеною минулого літа. Встановив на дачі. Все працювало чудово, до пізньої осені. Взимку не їздив пару місяців. А потім навідався, телевізор не показував жодного каналу, сигнал зник. Довго морочився а потім підключив антену без інжектора і більшість каналів запрацювали.
З ним жодного не знайшов, без нього більшість показує ( але не найулюбленіші), коли інжектор був справний каналів було значно більше.
От і думаю купити ще один, в надії що працюватиме довго, чи не витрачати кошти і дивитись що є?- Продавець ВиробляємоПродаємо
Може і так, але інжектори майже не ламаються (один на 10 000 шт). інжектор коштує 140 грн , але зараз буває заважає сигналу ппо. Спробуйте переставити антену(підключити разом з інжектором) і переналаштувати Автопошуком. посилання
- Мирослава М***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Все працює.оказалось що якщо Т2 в телевізорі то він потрібний .
- Переваги:
- З ним антена працює краще
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець ВиробляємоПродаємо
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Цей інжектор відверто поганої якості. При першій же експлуатації разом зі штекером вилізли нутрощі. Причому враження що вони там навіть не були припаяні чи прикріплені. Найгірше в цій ситуації те, що продавець зробив виним мене. На мої доводи що вхід був надто затиснутий мені сказали що я можу поремонтувати сам, або купити новий. Ціна питання 140 грн, а ситуація неприємна ніби я втратив тисячу. Скрін додаю. Дивіться самі. Продавця не раджу.
- Переваги:
- Недоліки:
- Бракований товар. Продавець не клієнтоорієнтований
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ) Було проаналізовано ваше звернення. Адаптер виготовлений якісно , гніздо закріплено нерухомо і надійно. Продали більше 10 000 таких інжекторів. З понад 10 000 інжекторів було виявлено 2шт з проблемами по електроніці. Товар покупцям замінили і доставку сплатили. Радимо вам акуратно користуватися технікою і не наносити механічних ушкоджень .
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ) При механічних пошкодженнях повернення чи обмін не можливі. Ви перший хто зламав цей товар, але це складно зробити навіть навмисно, бо там міцна пластикова коробка і нерухомі закріплені роз"єми. Обмін і повернення у нас без проблем, але не з механічними пошкодженнями. Користуйтеся дбайливо)
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Не підійшов ( не посилив сигнал). Повертаю товар
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Доброго дня. Ви не правильно використовували товар. Це не підсилювач. Це інжектор живлення 5 вольт. Він живить підсилювач і фізично не може посилити сигнал який надходить з вежі-ретранслятора Т2.
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Зявився новий телевізор, тож Т2 став вже непотрібен. Але антена була з живленням від Т2 і при підключенні напряму до тв ловила тільки найсильніші канали і ті нестабільно. Тож придбав цей кабель для підключення її до юсб розєму телевізора. З живлення від тв, антена відразу налаштувалася в Києві на 46 каналів, і все стабільно працює. Антена до речі теж цього виробника "з підсилювачем A-sus c ТВ-кабелем Формагіб". Тепер маю стабільне цифрове безкоштовне телебачення і ще плюс, що на тв-тумбі стало менше коробочок і кабелів, а цей перехідник не видно з-за телевізора.
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Це інжектор живлення. Приємного перегляду)
- Надія Ш***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Дуже дякую все працює ідеально
- Переваги:
- Відмінний
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
- Продавець ВиробляємоПродаємо
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
г***о повне без нього 36 каналів, з ним 7
- Анатолій Т***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Добре
- Лика А***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Всё работает,спасибо
- Переваги:
- Класс
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Працює добре, рекомендую.
- КлиентВідгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Не працюэ взагалі. Ні живлення, ні сигналу не подавав. Теж довелось паяти контакт антени. Халтура.
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ! Це інжектор живлення він живить антену, сигнали подавати не повинен, можливо в процесі транспотрування щось сталося або заводський брак. Це техніка. За"язалися з Вами. Вибачте за незручності. Обмін і повернення на протязі 14 днів.
- Клиент
Продавець звʼязався через 14 днів (якраз після кінцевої дати "обміну").
перша хвилина розмови - "Ми відправили якісний!!!"
друга хвилина розмови - "Може шось при транспортуванні"
третя хвилина - "Ну може заводський брак, ми не перевіряємо, але ми відправили якісний товар"
.... який не працює після включення. Мабуть це нормально для цього продавця.
Геть не рекомендую.
- Денис П***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Дякую за те що продавець предложив що потрібно буде замовити цей адаптер живлення.
- Переваги:
- Зручний у використанні
- Остап Ч***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Підключив до телевізора, підключив антену - все запрацювало. Помістився між телевізором і стіною, так що ззовні його не видно. До роботи нарікань немає.
- Переваги:
- Недорогий, компактний
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Продавець ВиробляємоПродаємо
- Микола Х***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Не хотів працювати взагалі. Ні живлення, ні сигналу не подавав. Розібрав і виявилось що антений провод не припаян, чи то видірван. Припаяв і все запрацювало.
- Переваги:
- Працює від USB телевізора та не займає розетку. Ціна
- Недоліки:
- Був брак
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Доброго дня) Буває . Дякуємо за відгук. Приємного користування. Обмін і повернення у нас без проблем.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Працює гарно, стабільно харчує антену.
- Продавець ВиробляємоПродаємо
Дякуємо !
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Подключил на обычную антену, без ресивера т2, всё работает отлично.
- Переваги:
- Работает хорошо
- Недоліки:
- Не нашел
- Продавець ВиробляємоПродаємо
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Работает. Все четко. Получил в точке выдачи "Розетка'. Бесплатная доставка. Подключил к ЮСБ телевизора и лампочка питания на антенне Квант загорелась, устойчивость приема стала намного лучше. Рекомендую
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: ВиробляємоПродаємо
Покупкой доволен
- Недоліки:
- Не выявлены