- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: ТерраБайк
Усі свої функції виконує
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: ТерраБайк
Останні 24 000 км катався тільки з герметиком (але іншої марки, суттєво дорожчої). Герметик - то є щастя, радість, спокій і практичність. Один з кращих винаходів людства. Навіть від цвяхів великі дірки затягував..
А що маємо із цим ?! 150 мл у передньому колесі велосипеду. Тиск покришки 60psi (норма по ТТХ на неї в діапазоні 40-65 psi).
Вчора на дорозі ловлю прокол, герметик фонтаном звідусіль бризкає, вилилось дуууже багато, але при цьому нічого не заклеїло, ще й авто ледь не догнало, колесо досить швидко спустило.
Ну, гадаю, там поріз сантиметровий, мабуть, йду додому розбирати.. І що я бачу ??! Одну маленьку дірочку і поряд ще дві, настільки малі що навіть важко помітити.
Як так сталось що смішний пробій не затягнуло, а лише повилітав герметик все забризкавши навколо ??- Переваги:
- Ціна, швидкість доставки, шмат ПВХ в комплекті
- Недоліки:
- Не працює чомусь
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: ТерраБайк
Хорошая жижа)))
- Переваги:
- Хорошее качество
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: ТерраБайк
Залив, проїхався по всяким кучугарам, кілометрів 50, виколупав з десяток колючок, тиск тримає, буду катати далі.
- Переваги:
- Допомогає
- Недоліки:
- Шприц купляв в аптеці 100мл.
- Владимир З***Відгук від покупця. Продавець: ТерраБайк
Рекомендую. Продавцы просто замечательные, общительные и добродушные. Советую продавать еще с этим гелем дозирующие шприцы до 100 мл. И золотники для бескамерных шин для велосипеда.
- Переваги:
- Очень удобно. До ста проколов не замечаемо. Дорогу уже не выбираю.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: ТерраБайк
Скажу всем, как веломэн: эта штука реально ни чем не отличается от чего то там ещё. Скажу прямо, что проверил на орбитрэке, но, с колесом и камерой. Просто был укол тонкой отвёрткой. Камере было фиолетово, сам был в ... шоке)
- Евгений Е***Відгук від покупця. Продавець: ТерраБайк
Отличный гель. полностью решил проблему спроколами колес. Продавец ответственный и доброжелательный. Рекомендую