Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Відгуки покупців про Стільчик для купання Maltex Panda зі знімним обмежувачем і роздільником для ніжок + брязкальце Жовтий/Білий

Немає в наявності

4.3/5
Оцінка користувачів 4.3/5
  • Юлія Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Жовтий слон

Чудовий та якісний товар, все прийшло швидко! Менеджер відповів на мої запитання навіть пізно ввечері! Рекомендую

• Євген П***
    Відгук від покупця. Продавець: Юнга. Колір: Біло-сірий

Стільці хорошої якості. Нарікань немає.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Присоски постійно відвалюються, но то дрібниці
  • Максим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Прекрасний стільчик, малеча зручно в ньому сидить, і з задоволенням купається.
    В нашому випадку, присоски тримають так, що відірвати їх від поверхні ванни досить важко, можливо має значення матеріал ванни, в нас акрил. Купуйте сміливо, дуже класна річ.

Переваги:
    Зручний, якісний
    Недоліки:
    Не помітив
  • Светлана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений

Крепится к ванне очень хорошо, не отлипает. пластик качественный. Нам с дочкой понравилось. И цена прекрасная

Переваги:
    Качество, цена
  • Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Стульчик красивый. Присоски плохо держат, можно сказать, вообще не держатся, пока ребёнок купается, нужно держать, чтоб не перевернулся
    возможно нам попался брак.

Переваги:
    Красивый, качественный материал.
    Недоліки:
    Присоски плохие.
  • Даниленко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Пластик хороший и качественный , без запаха ! Присоски держатся не крепко , скользит по ванной! Ребёнок 10 кг влазит легко , кресло широкое
    В целом не плохое кресло , не более того Всё же хотелось чтобы присоски держались крепче, это минус!

Переваги:
    Качество пластика
    Недоліки:
    Плохо держат присоски Цена
    Скользит попа ребёнка
  • Женя Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Білий

Дуже спрощує процес купання , дитина не впаде обличчям у воду. Матеріал просто супер .