Відгуки покупців про Стартовий набір ArduinoKit Uno CH340 для Ардуїно

Оцінка користувачів 3.83/5
  • Захар М***

Все чітко. Все працює.

Переваги:
    Все як і заявлено в описі
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Антон Л***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Все просто отлично, быстрая отправка. Есть обучение и поддержка

• Михайло Л***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Хороший набір, є пластиковий кейс. Трошки засмутило що до led матриці немає драйвера керування.

• Продавець  DroidShop

Вітаємо. В наборі міститься мікросхема 74HC595N (зсувний регістр). За її допомогою ви можете значно розширити кількість виходів вашого контролера, що дозволяє керувати великою кількістю світлодіодів. Це ідеально підходить для підключення LED-матриць.

• Виталій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Недокручує в один бік на половину, тріск.

Переваги:
    Швидка доставка, пластиковой кейс
    Недоліки:
    Бракований сервопривід.
    • Продавець  DroidShop

Вітаємо, дякуємо за відгук, звертаємо Вашу увагу, даний сервопривід має кут 180 градусів.

• Максим Б***
  • Ярослав З***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Доставили швидко, але 7 сегментний 4 розрядний індикатор виявився бракованим. А так покупкою задоволений.

• Продавець  DroidShop

Вітаємо, зверніться, будь ласка, до нашої підтримки ми Вам допоможемо. Даний сегмент необхідно вірно підключити. Дякую

• Аристарх К***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

пайка компонентов очень плохая, не советую заказывать данный набор, приехала повреждённая плата и не одна

• Продавець  DroidShop

Добрий день. майже кожен елемент, модуль набору має антистатичний пакет захисту що постачається в наборі. Якщо так сталось що модуль має пошкодження, Ви можете відправити його ми зробимо заміну за власні кошти. Але, чому Ви не скористались даною послугою ми не розуміємо.

• Віталій Л***

Так это же замечательно. Debug китайчатины с паяльником в руках - обязательный компонент программы.

• Дмитрий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

К продавцу и товару никаких вопросов, всё гуд. Но разобраться с кодом оказалось труднее чем я думал, забросил на второй день.

• Олександр Д***

А 3 звізди за що?

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Все працює, відправили дуже швидко

• Продавець  DroidShop

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно що Ви залишилися задоволені.

• Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Класний набір тільки не розумію деякі підключеня і коди

Переваги:
    Недоліки:
    Нема коробки
    • Продавець  DroidShop

Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно що Ви залишились задоволені. Набір з оригінальною пластиковим кейсом за даним посиланням посилання

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Стандартный максимально китайский набор можно и дешевле найти вот если бы в наборе был кейс другое дело.
    И где перечень что входит в набор, там одна картинка но с очень ужасным качеством...

Недоліки:
    Нет кейса
    • Продавець  DroidShop

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. В дописі до товару ми відписали, що товар постачається в картонній упаковці. Якщо необхідно в пластиковому кейсі, будь ласка, перейдіть за посиланням посилання. Також в дописі мається картинка де зображено та описано кожний елемент. Стосовно ціни, даний набір має гарантію на всі компоненти та відповідає ціна/ якості.
      Цікавих Вам проєктів.

• Максим Г***

А ещё не рабочий i2c модуль, не выдаёт адрес от слова совсем подключал правильно:
      SKL-A5
      SDA-A4
      VCC-5v
      GND-GND

• Игорь К***

замовив, відправили, отримав.
    саме в цьому товарі відсутня коробка для зберігання.
    також не забувайте завчасно подбати про джерело живлення. було б непогано додати в опис яке джерело живлення необхідно. оскільки набір навчальни, вірогідно, що людина не замислюється над цим питанням.

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    відсутність коробки для зберігання
    • Продавець  DroidShop

Доброго дня. Вдячні за Ваш змістовний відгук.